Házi csibeburger lucernacsírával és zöldségekkel
Azt hiszem minden partyn jól jön egy hamburger. Főleg, ha házi készítésű a buci és a hús is. Lassan 1 éve, hogy nem ettem az M betűs étteremben. Nem baj, nem is vágyom rá. Megcsinálom itthon.
Húspogácsa:
50 dkg darált csirkehús
2 ek cukormentes mustár
2 ek cukormentes kechup
só
bors
1 fej vöröshagyma reszelve
2 gerezd fokhagyma préselve
Összekeverjük és grillrácson vagy teflonban megsütjük. Római saláta, uborka, lila hagyma, majonéz, ketchup és sült ropogós bacon került a bucikba a hús mellé. Kerülhet bele finom sajt is és mustár,chili szósz is. Friss lucernacsírával fogyasztottuk.
Béres Andrea
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.