A nagyi engedi, hogy tévézzenek, én ezt nem bírom elviselni!

2011.10.18. 14:29

Kemény munkával betartjuk az általunk hozott szabályokat, és mikor a nagyi vigyáz rájuk, összeomlik minden. Hogy lehet ezt kibírni? Hogy lehet ezt kezelni?Otthon nincs tévézés, a nagyi viszont engedi - panaszkodott Rita. Mi megkérdeztünk titeket. Íme a válaszok!

 


Kompromisszum


Saját tapasztalatból tudom, hogy nem ez lesz az egyetlen dolog, amit te nem engedsz meg, de a nagyinál lehet (például az édességevés). Nálunk a kompromisszum vált be. Nézheti a tévét, naponta maximum egy órát, és szigorúan csak neki való műsort. Ha esős az idő, és nem lehet kimenni a levegőre, akkor egy óra délelőtt és egy óra délután.

Viki

Az ő vára!


Szerintem a nagyi a saját birodalmában azt csinál, amit akar. Ha nem tetszik, azt megmondhatod neki, de tiszteld az ő nagymamai hatáskörét. Persze így te is joggal elvárhatod tőle, hogy ő se szóljon bele a dolgaidba.

Klári


Hozott film


Nálunk is ez a gond. Én a ruhákkal együtt dévédéket is csomagolok, megbeszéltük, hogy csak azokat nézhetik a gyerekek. Ez működik.

Emese


További részletek a babaszoba.hu oldalon

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása