A világ legrosszabb fagylalt reklámja - videó

2011.04.26. 08:44

Kaiser Karl kreatív ereje ismét lecsapott Földünkre, az idős mester ezúttal reklámot rendezett a Magnum számára. Lehet, hogy ezzel sikerült elkészítenie minden idők legbénább fagyi hirdetését. Karl Lagerfeld bizonyos dolgokhoz nagyon ért, ez nem kétség. Elég jó ruhákat tervez, hihetetlen érzékkel beszél vérlázító ostobaságokat, bár a nemzetközi nyomás hatására képes rövid idő alatt megfordítani köpönyegét és hirtelen megszeretni a kövér nőket. Elfogadható naptárfotókat készített a Pirelli számára, mi nagyra értékeltük a megszokott meztelen nők mellett feltűnő pucér férfiakat is.

 


Karl császárnak is megvannak azonban a maga korlátai. Reklámot rendezni nem tud, az biztos. Az alábbi Magnum videó ezer sebből vérzik, már az alapvető koncepcióval is csak baj van. Rachel Bilson modellként inkább vicces, mint vonzó, ráadásul éve óta főleg az öltözködéséről híres, nem a filmjeiről. Baptiste pedig, Lagerfeld legeslegkedvencebb modellje szép, de inkább ne beszéljen. Bár a filmecske a márkára felhívja a figyelmet, szóval valami haszon mégis csak van belőle. Az addict.blog.hu szerint viszont remekül sikerült a Magnum tavaszi netes kampánya, hogy jót is mondjunk.

 

Forrás: life-style.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása