Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex az exszel?

2011.04.08. 09:35

A válasz nem, vagyis soha semmilyen körülmények között nem. Az a nagy igazság, hogy ha úgy érzed, hogy már túl vagy rajta, épp ezért simán belefér egy kis hancúr, akkor tévedsz. Ha valakin túl vagy, akkor túl vagy. Ergo egyáltalán nem kívánod már az érintését, nem akarsz beletúrni a finom puha hajába, és nem akarod már, hogy a nagy és erős karjába zárjon.

 


Nyilván azon agyalsz, hogy lehet ilyen butaságot írni és egyoldalúan nézni ezt a dolgot, és úgy gondold, márpedig veled ez nem így van. De tedd fel magadnak a kérdést. Miért is éppen vele? Amiatt, hogy már ismered minden mozdulatát, az illatát és semmi kedved újra kezdeni valakivel az ismerkedést? Ha jobban belegondolsz, ezzel csak a saját jövőbeni esélyeidet rontod. Ha azon a vonalon indulunk el, hogy érzelmileg nem kötődsz már hozzá, akkor lásd be, előbb-utóbb vágysz majd valakire, akihez komoly érzések fűznek. Nézz magadba!


Nem lenne jó megismerkedni egy szexi idegennel? Egy helyes, dögös pasival, aki nem csak a régi, már párszor jó szolgálatot tett kistáskát látja benned?


Tedd fel a kérdést!


Miért szakítottak? Valami nyilvánvalóan nem működött és bár mindannyian tudjuk, hogy érzelmek nélkül is lehet szexelni, de szeretkezni nem. Ha együtt hálsz az expasiddal, óhatatlanul olyan kérdések motoszkálnak majd benned, hogy nem is kellett volna szakítani, vajon mit csinál, ha nem veled van…stb…stb… Kár ilyeneken törni a fejed, nagyanyáid is megmondták már rég, hogy nem jó a felmelegített káposzta.


Szextett


Előfordult már olyan eset, hogy csak azért szexeltél a volt pasiddal, mert abban reménykedtél, hogy akkor majd visszatér hozzád, Netán bosszúból? Mindent beleadtál, sosem voltál még ennyire tudatosan szexi. A férfi persze újra, meg újra látni akar… de ez ne zavarjon össze. Melyik pasi hagyna ki egy egészséges együttlétet egy vadító nővel, aki ráadásul rajong érte? Nagyon kevés.


Ha már benne vagy…


Akkor szállj ki. Aggódsz, hogy nem hív fel többet? Gondolkozz: az utóbbi időben hívott egyáltalán, vagy csak mindig igent mondott az általad indított hívás végén. Persze, azt gondolod, hogy oké, te hívtad, de tulajdonképpen biztos ezt várta vagy nem mert ő kezdeményezni és tulajdonképpen ő vezetett rá a találkára. Ugyan már! A férfiak többsége nem taktikázik, nem agyal, ha nem hív, akkor azért van, mert annyira nem érdekled. Ha burkolt célzást teszel egy pizsipartira, akkor meg azért mond igent, mert férfi és a férfiak nem utasítják vissza az ilyen ajánlatokat.


Summa summarum: ne az exeddel éld ki magad. Hanem keress valaki olyat, akivel tiszta lappal indíthatsz és esélyed lehet egy új, előítéletektől és korábbi sérelmektől mentes, boldog kapcsolatra.


Forrás
:glamour.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása