Arany élet a Való Világban

2011.04.04. 09:33

Bizonyára sokan irigylik a Való Világ 4 játékosainak arany életét, hiszen semmi dolguk nincs a Villában, a szórakoztatáson kívül, persze. Ingyen esznek, isznak, fodrász, kozmetikus, műkörmös jár hozzájuk.

 


Úgy is jellemezhetnénk ezt a nem mindennapi helyzetet, hogy kifogták az aranyhalat a VV-lakók, hiszen listát írhatnak arról, hogy éppen mire is fáj a foguk. Bár nem kaphatnak meg éppen mindent, a legfinomabb ételeket és italokat mindenképpen beviszik nekik, ha éppen ahhoz van kedvük. Fodrász , manikűrös, pedikűrös jár be a Villába, gyógyszert is kapnak, ha lebetegednek. Ha külsős érkezik a Villába, akkor mélyen hallgatnia kell a külvilág történéseiről. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy nem kell lakbért, illetve rezsit sem fizetniük, így igazán kényelmes helyzetben vannak a bentlakók.


A Villalakók különféle anyagi helyzettel rendelkeztek a beköltözésük előtt: VV Gina és Kristóf a kereskedelemben dolgoztak, Gina még a civil szakma előtt prostituáltként kereste kenyerét. Bevallása szerint akkor nagyon jól élt, de Kristóf mellett nem tudná űzni ezt a szakmát. VV Laci a jogászok táborából minőségi életet élt itt kint, drága öltönyökben járt és márkás órákkal lepte meg magát. VV Szandika táncoslányként dolgozott, Gigi modellkedett, Béci rappelt, Jerzy chippendale-táncosként vonaglott a hölgyek előtt. Alekosznak sem volt túl vastag a tárcája biztonsági őrként, ő bevallottan élvezi a mostani helyzetet, hiszen addig sem kell költenie a pénzt. VV Éva hoszteszként kereste a kenyerét, de ha hinni lehet neki, akkor Havas Henrik asszisztense is volt egy rövid ideig. Mondhatni, Laci az egyetlen, aki biztos egzisztenciával rendelkezik.


A játékosok minden bent töltött hónapért, és a haknikért gázsit kapnak az RTL Klubtól, és aki ügyeskedik, annak talán több is jut 15 perc hírnévnél. A nyertes havi egy millió forintot tehet majd zsebre egy éven keresztül, amiből kiskirályként élhet majd egy ideig.


Forrás: napiotthon.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása