Ki fizet az első randin? Hihetetlen!

2011.03.30. 08:02

A brit nők több mint fele fizeti fogyasztásának rá eső részét az első találkozón annak ellenére, hogy a férfiak zöme a számla egészét akarja állni - deríttette ki egy online bank. Csaknem kétezer felnőttet kérdeztetett meg a pénzintézet. Az eredmény: a nők 58 százaléka véli úgy, hogy első alkalomkor kifizeti fogyasztását, míg a férfiaknak csak 29 százaléka gondolja úgy, hogy ne ő állja az egész számlát.

 


A nők 14 százaléka azt tartja megfelelőnek, ha az fizet, aki a találkozót kezdeményezte. Csak minden negyedik nő várja el, hogy a férfi fizessen mindent az első randevún. Ami a másik nemet illeti, a férfiak 55 százaléka szerint nem halt még ki teljesen a lovagiasság, és neki kell állnia a költségeket. A számlák átlaga: egy férfi 65 fontot (20 ezer forintot), egy nő 50 fontot (15 ezret) fizet egy első találkán, illetve ilyen értékben fogyaszt.


A szervezés felelősségét tekintve, a férfiak 94 százaléka szerint ez rá tartozik, míg a nők 64 százaléka gondolkodik ugyanígy.


Forrás: ötvenentúl.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása