Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az orgazmus titka

2011.03.16. 09:52

Sajnos nem minden nő tartozik azon szerencsések közé, akik szex közben képesek átélni az orgazmust. Miért van ez, és hogyan lehet rajta segíteni?

 


Mindenkinek mások a szexuális szokásaik, ami persze sokban függ attól is, hogy éppen milyen a párkapcsolatunk. Mindenki máshogy csinálja, kívánja vagy éli meg a szexet, ezért nem mindenkinek ugyanaz a jó. De azért vannak általános dolgok, amikben nagyjából megegyezünk. A legtöbb nő nem képes átélni az orgazmust aktus közben, vagy csak nagyon ritkán. Nem kell senkinek sem megijedni, ez teljesen normális, és orvosi kutatások szerint minden kő képes az orgazmusra -mivel mindenki rendelkezik a G-ponttal-, csak máshogy.


A jó szex alapja, hogy tudjuk mi az ami jó nekünk, mit szeretünk és hogyan. Rendkívül jól kell ismernünk a testünket, főleg a kényesebb részeket, hogy legyen honnan elindulni. Ehhez persze elengedhetetlen az önkielégítés, ami sokaknak idegenül hangozhat, de teljesen természetes dolog és elengedhetetlen testünk megismeréséhez.


Ha tudjuk, hogy mi a jó nekünk, akkor a párunkat is tudjuk kicsit terelni. Valamint, ha egyébként jó a szex, és élvezzük, akkor az orgazmus is jönni fog, csak türelmesnek kell lenni. Sokaknál csupán annyi a probléma, hogy nem tudnak eléggé ellazulni, amit sok mindenre vissza lehet vezetni. Stresszes életmód, korábbi tapasztalatok, vagy csak nincs elég önbizalmunk. Ilyenkor nagy hangsúlyt kell fektetni az előjátékra, hogy egymásra hangolódjanak a párok. A masszázs egy jó módszer az ellazulásra és ha lassan, fokozatosan haladunk. A szexnek nem az a lényege, hogy minél hamarabb a csúcsra jussunk, hanem az együttlét, fontos, hogy kellő figyelmet fordítsunk a másikra, hiszen a szeretkezéshez két fél kell. Akinek nincs elég önbizalma, az gondoljon csak arra, hogy a párja úgy fogadja el ahogy van, és tetszik neki, kívánja, különben szóba sem jönne a szex. Gondoljuk végig, mik azok a dolgok, amiktől jobban éreznénk magunkat és osszuk meg gondolatainkat kedvesünkkel, hiszen magától nem jönne rá egyhamar, hogy mi a probléma, vagy hogy van-e egyáltalán.


Egy lehetséges módszer arra, hogy elősegítsük a vaginális orgazmust, ha a férfi -vagy akár saját magunk- a kezébe veszi az ügyet, még pedig szó szerint, és csak a kiemelt területet, azaz a G-pontot ingerli az ujjaival, anélkül, hogy a csiklót ingerelné. Egy másik módszer ha különböző pozitúrákat próbálunk ki. Sokan arra esküsznek, ha a nő van felül, persze ehhez is ki kell tapasztalni, a tökéletes testhelyzetet és technikát. Egy másik jó póz, ha a férfi van felül, de a nő a hasán fekszik, ilyenkor érdemes egy párnát tenni a csípő alá. Azok a pozitúrák általában beválnak, ahol a férfi a nő háta mögött van, legyen az egy álló vagy egy térdelő póz (bár ha a két fél derékszögnél kisebb szöget zár be, az nem árt).


Na meg persze ne féljünk megérinteni magunkat aktus közben, ha a párunk nem teszi meg ezt nekünk, vagy vezessük a kezét azokra a területekre, ahol szeretnénk, hogy cirógasson kicsit. A legtöbb férfi izgatónak találja, ha megérintjük magunkat szex közben, és ha egy kicsit határozottabbak vagyunk, de azért hagyjuk meg nekik a hódító férfi szerepet.


Vannak akik ahelyett, hogy szembenézzenek a problémával, inkább színlelik az orgazmust, ami aztán végképp nem jó politika. Egyrészt a férfi azt hiszi, hogy minden rendben van, az alkalmazott technikák megfelelnek, amivel becsapják őket, ezért mivel a férfi úgy gondolja, az úgy jó amit csinál, ahogy van, nem is próbál meg változtatni rajta, ezért minden marad a régiben. Másrészt a nő is feladja annak a lehetőségét, hogy változtasson a dolgokon. Nyilván először össze kell szokni a pároknak, mire mindketten kellőképpen kiismerik egymást ahhoz, hogy a legjobbat hozzák ki a szexuális együttlétekből, de ha nem vagyunk őszinték a másikkal, akkor nem jutunk előrébb.

 

Forrás:femcafe.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása