Miért műtötték meg VV Zsófi mellét?

2011.03.11. 07:35

Mellműtét, vetkőzés, botrányok – milyen az élet a Való Világ után? Kés alá feküdt a VV egykori naivája, a mindössze tizenkilenc esztendős Zsófika. A szőke lány megnagyobbíttatta a melleit, a műtétre a sajtót is odacsődítették, s még a vágás pillanatáról is beszámoltak a lapok. Hogy miért volt erre szükség? A szereplés miatt valószínűleg. A Való Világ során szerzett népszerűséget mindenki úgy igyekszik kamatoztatni, ahogyan tudja, Zsófinak ez most egy mellműtéttel sikerült.

 


– Én továbbra is csak azt tudom mondani, hogy a Való Világ című műsorban szereplő nők minden tekintetben káros példát mutatnak a fiatal nőknek, akik azt hiszik, ez a szépségideál, és tizenkilenc évesen mellet kell műttetni – mondta el dr. Csides Kata.


Zsófin kívül Zsuzsi szintén a testével próbál érvényesülni, levetkőzött a Playboyban, s Gombi is, aki immáron magasabb árkategóriába tartozó chippendale-számokat ad elő.

 

Forrás:nlcafe.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása