Kiállítás ingyen: Műgyűjtők éjszakája 18.-szor

2011.03.11. 07:45

Idén 18. alkalommal rendezik meg a Műgyűjtők éjszakája nevű programot, ahol ingyenes kiállítások várnak minden érdeklődőt. Ezúttal is remek képzőművészeti eseményeken vehetnek részt a vizuális kultúra iránt érdeklődők és a képzőművészetet megismerni kívánók a budapesti galéria-negyedben; az V. kerületi Falk Miksa utcában és környékén délután 5 órától éjfélig.

 


A Műgyűjtők éjszakájának összes programja továbbra is ingyenes. A március 10-i rendezvény alkalmából hat kortárs képzőművészeti kiállítást, egy tematikus és egy magángyűjteményből válogatott tárlatot tekinthetnek meg az érdeklődők, de állandó kiállításokkal is várják a nagyérdeműt, és mint eddig mindig, ezúttal is színesíti a programot egy jazz-koncert.


Forrás: pink.hi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása