1200 étterem a Torkos Csütörtökön

2011.03.09. 08:43

Láthatóan visszaesett a tavalyi csúcshoz képest a nagy zabálásban résztvevő éttermek száma, és attól tartunk, hogy a legjobbak maradnak ki. De persze így is marad elég hely az élvezkedéshez.

 


Március 7-én éjfélig regisztrálhattak a vendéglátóhelyek a hatodik Torkos Csütörtök akcióba, amely 2011-ben március 10-ére esik a néphagyomány szerint. Az MT Zrt. által létrehozott www.menjunkenni.hu honlap több új funkcióval is bővült az idén. Az étteremkeresővel nem csak irányítószám, település vagy név szerint kereshetünk, kiválaszthatjuk az akadálymentesített, illetve bankkártyát, étkezési utalványt vagy üdülési csekket elfogadó éttermeket is. Egy újabb funkció segítségével pedig megnézhetjük, hogy mely éttermekben hosszabbítják meg a Torkos Csütörtök akciót.


Az éttermeket segítő 19 nagykereskedés mellett, extra csatlakozókat is üdvözölhet idén a nagyközönség: a torkoskodók 50%-os kedvezménnyel vehetik igénybe a BM sofőrszolgálatot, illetve színházi kedvezményeket is kaphatnak a számlájuk felmutatása ellenében, a hamarosan nyíló, első élményszínház, a RAM Colosseum jóvoltából. Szentendre városa pedig a közelgő Szentendrei Tavaszi Fesztivál előadásaira szóló jegyeket kínálja 50%-os kedvezménnyel.


További információ a kedvezményekről ide kattintva olvasható.

 

Forrás: life-style.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása