Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Misszionárius szex

2011.03.04. 07:50

A híres nevezetes misszionárius póz. Kicsit unalmas ugyan, de frenetikus orgazmust tud okozni a nőnek, feltéve, hogy jól csinálják.A legfontosabb, hogy felfedezd a G-pontot. Ez a vagina elülső oldalán lévő kis terület, amely telis-tele van idegvégződésekkel. Ha egy kis előjáték után két ujjaddal behatolsz a vaginába, akkor ha ügyes vagy, akkor meg is találhatod, egy kis, általában kerek alakú részt kell keresned, amely ha izgatod, akkor kissé megdagad.

 


A cél az, hogy ezt a pontot a péniszeddel is tudd stimulálni. Miután a kezeddel felderítetted, hogy a hüvely bemeneti nyílásától mennyire van a célpont, már nagyjából azt is meg tudod becsülni, hogy milyen mélyen kell dolgoznod a szerszámmal. Ha nincs eredmény, akkor lehet, hogy a behatolási szöggel van a gond, ezen segíthetsz, ha a válladra teszed a lábait, vagy a csípője alá helyezel egy párnát.


Forrás: medipress.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KAR-TON-HAL 2011.03.07. 07:38:25

vagy a lány fexik az ágyon, te meg a földön térdelsz előtte.

bauchi 2011.03.07. 15:00:09

Hát ez meg mijafasz?
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása