Szexi vagy nem: a tevepata

2011.02.18. 09:20

Hadd mutassam be a Cameltoe, vagyis tevepata problémát. Bizony, mindannyian láttunk már olyat, hogy valakinek a nadrágba bújtatott nemi szerve valami oknál fogva meghasonlott, és teljesen szürreális módon átváltozott tevepatává.

 

 


Itt épp Megan Fox és Christina Aguilera él át kínos pillanatokat.

 

Na, ha nadrágban vagy, akkor gyorsan nézz le a lábaid közé. Minden rendben? Valószínűleg nem ismertél magadra, de biztosan elgondolkoztál, hogy vajon veled nem fordult-e már elő ilyen. Visszatekerni az idő kerekét nehéz lenne, és nyugtasson meg valami: ez a bizonyos tevepata-effekt egyes körökben népszerűbb, mint valaha. Ha hinnéd, ha nem, az erotikus ipar egyik nagyon is felkapott ága ez. Nyilvánvalóan ez a hétköznapi életedben semmilyen szinten nem vidít fel, főleg ha arról van szó, hogy nagyon vékony cicanadrágot kell felvenned.


A megoldás videó formában angolul – nem kell feltétlenül érteni, mint mond a lány, meg is mutatja a technikát.


A magánvéleményem, hogy hozzád hasonlóan én sem szeretnék éjjel-nappal betéttel járkálni, ezért kicsit módosított verziót javaslok. Szinte minden női alsóneműben van egy duplavarrás-szerű kis rész A kartonlapot ide csúsztasd be. Nem is kell olyan széles, mint amekkora „a tevepatád”. A kis vágat okozza ezt a hatást, így ezt a részt „kell eltüntetni” és máris jobb lesz a helyzet. Ráadásul még dörzsölni sem fog sehol…

 

Forrás www.glamouronline.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pocokpocok 2011.02.19. 06:41:10

de aranyos:)
és mondjuk az senkiben fel nem merült, hogy nem kéne egészségtelen, szűk cuccokat hordani, esetleg még tangával megkettőzve, ami mellesleg egy anatómiai absztrakt:)
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása