Sarokrepedésből amputáció lett

2013.10.12. 07:52

Sad_Woman_2.jpgA férjem vak, cukorbeteg, 1 veséje van,  parkinson kóros, 4 gerincműtét és most az amputáció. Fizikailag teljesen le van épülve, vérszegény (belső aranyere is van). Nem tudom, hogyan tovább.

 A Mi történetünk  A férjemnek a jobb sarkán tavaly novemberben elején egy repedés keletkezett. Azonnal elkezdtem kezelni a hagyományos kenőcsökkel, Bepanthen, Curiosa, amiket már korábban is használtunk és akkor használt is. Mivel ő cukorbeteg is nagyon jól tudtam, hogy ez milyen fontos. Kb. 2 hétig így kezeltem, de mivel láttam, hogy nem használ semmit, elvittem a kerületi szakrendelő sebészetére. (Csepel)  Itt az orvos vetett rá egy pillantást, majd közölte, hogy ezzel sajnos nem tudnak mást csinálni csak fertőtleníteni, ezt csináljam én is otthon, majd egy hét múlva jöjjünk újra. Számítsunk arra, hogy ez egy hosszadalmas folyamat lesz. Ezt mi is tudtuk!  A következő héten mentünk újra, ekkor egy másik orvos rendelt, aki a bokája körül érszűkület vizsgálatot végzett egy műszerrel, meg is állapította, hogy van egy kis érszűkület és felírt egy gyógyszert. A sebet nem nézte meg!

Az asszisztensek bekötötték, kész, ennyi, 1 hét múlva jöjjünk! Az egész vizsgálat úgy zajlott, hogy a férjem kerekes székben ült, az orvos lehajolt hozzá, így történt a műszeres vizsgálat. Ahhoz, hogy a sebet lássa, fel kellett volna fektetni  őt a vizsgáló asztalra (hasra), mert másképp nem lehet látni. Ez nem történt meg, ez az orvos tehát meg sem nézte a sebet! 1 hét múlva jöjjünk!  A következő alkalommal sem történt semmi különös (ránézés, ecsetelés, kötözés), ill. felírt borkősavport, kamillázzam, esetleg Neogranormonnal kenjem és majd jöjjünk. Ez már a harmadik orvos!  Itt egy kis szünet következett, karácsony, rossz időjárás, én is beteg voltam, de közben kezelgettem a megadott utasítások szerint, naponta kétszer. Tudni kell, hogy a férjem az utóbbi években nagyon beteg lett. Vak, parkinson kóros, 4 gerinc műtétje volt (1983., 1997., 2006., 2007.) Közlekedni csak kerekesszékben, velem tud.

Mindent csak segítséggel tud csinálni (ezt szó szerint kell érteni ), öltözni, vetkőzni, enni, fürödni, felállni, leülni, lefeküdni, miközben iszonyú fájdalmai vannak, a lépcsőn járásról ne is beszéljek.(4.em. le és fel, lift nincs.) Minden elmenetel egy tortúra volt neki és nekem is.  Eközben a seb csak nem akart gyógyulni, sőt egyre rosszabb lett. Bűzlött és fehér gennynek látszó váladék látszott benne. Ekkor újra elvittem a sebészetre, immár a 4. orvoshoz kerültünk. Tulajdonképpen semmi újat nem mondott és nem csinált, ill. hogy ez nem genny, hanem elfolyósodott zsírszövet és felírt egy újabb kenőcsöt.  Ezek a kenőcsök, fertőtlenítőszerek, kötszerek, mull pulyák nekünk ezrekbe kerültek, ugyanis minden alkalommal, amikor kezelésen voltunk, megkérdeztem, hogy nem lehetne-e ezeket felírni receptre, netán közgyógyigazolványra azt a választ kaptam, hogy NEM!

Én utána jártam és kiderítettem, hogy lehet csak sebészeti ajánlás kell hozzá és a családorvos felírhatja közgyógyra is!  Végül az utolsó (4. orvos) hajlandó volt felhívni a patikát (ami ott van az épületben) és ő is megkérdezte, hogy mit kell tennie!? Jó, nem?  Ennyi nekem elég volt a kerületi rendelőből, magán akcióba fogtam. Egy ismerősöm ajánlott egy orvost aki kifejezetten hasonló esetekkel is foglalkozik. (Szt. István Kh.)  Március 8-án elmentünk hozzá, azonnal hozzálátott a seb teljes feltárásához, kitisztításához. Ellátott a megfelelő kötözőszerekkel, elmondta részletesen, hogy mit hogyan csináljak. Több alkalommal kellett még mennünk, mindig kitisztította, eltávolította az elhalt szöveteket, szóval tette a dolgát. De sajnos ez már nem segített! A rothadás elérte a csontot és a férjemnek április 23-án eltörött a sarokcsontja. Az orvos tett még néhány erőfeszítést, hogy megmentse a lábát, de már nagyon beteg volt, ezért május 2-án a jobb lábát térd alatt amputálni kellett! Jelenleg is kórházban van, intenzív osztályon, lélegeztető gépen, mert közben tüdőgyulladást is kapott.

Hogy, hogyan tovább azt még nem tudom.  A leírtakból nem tudom, lehet-e érezni, hogy ez az egész nekünk milyen nagy probléma volt, hogy egyáltalán eljussunk a rendelőbe, később a kórházba a kezelésekre, várakozás mindenhol egy ilyen nagyon beteg emberrel, aki mozdulni sem tud segítség nélkül. A taxi számlákról nem is beszélve! Mikor kérdeztem, hogy nincs e valamilyen lehetőség ingyenes szállításra érdemleges választ nem tudtak adni. Nagyon sajnálták! Egyedül húztam-vontam le és föl a 4. emeletre. Később, amikor már eltörött a lába és a 104-et hívtam, akkor a mentősöktől tudtam meg, hogy hogyan kell intézni az ilyen beteg szállítását. Addig csak fizetős szállításokat ajánlottak! Mindketten nyugdíjasok vagyunk, én szívbeteg vagyok, műbillentyűm van, néhány éve szívtrombózisom volt. Fizikailag és anyagilag is teljesen kimerültünk! A lányunk külföldön él, családja van, néhány hétre hazajött, hogy segítsen, de anyagilag nem tud támogatni.  A rehabilitációról, ha egyáltalán lehet erről beszélni, még nem igazán tudok mondani semmit.

Vak, cukorbeteg, 1 veséje van,  parkinsonkóros, 4 gerincműtét és most az amputáció. Fizikailag teljesen le van épülve, vérszegény (belső aranyere is van). Nem tudom, hogyan tovább!  Kérdésem: az a 4 orvos, akikhez a szakrendelőben kerültünk nem tudott volna többet tenni a ránézésnél? Véleményem szerint, de igen! Ha mindjárt az elején elkezdik azt, amit végül az István Kórházban csinált az orvos nem fajult volna idáig.   Röviden ennyi, hogy ezután mi lesz, nem tudom. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemhiszem, hogy 2013.10.12. 14:32:14

A cukorbetegség sajnos ilyen. Nem a dokik voltak a hunyók

kheiron 2013.10.12. 15:35:05

@brumeszkosz:

Tanulj viselkedni, ez nem a hozzád hasonlókat író gyűlölettől vak monomániás idióták helye.

tankaranka 2013.10.12. 15:53:35

Egy cukorbetegnél illene komolyan venni ezeket a kisebb lábsebeket is, nem ?

keresztszalag 2013.10.12. 16:25:55

Igen a cukorbeteg komolyan is veszi, az ilyen jellegű problémákat, sajnos az orvosok kevésbé!! Tesznek rá!!

Mária 2013.10.12. 17:12:50

@keresztszalag:

"Igen a cukorbeteg komolyan is veszi, az ilyen jellegű problémákat"

Ez sajnos nem így van, tisztelet a kivételeknek.

zunuke 2013.10.12. 17:41:04

tehat akkor a ranezes,es az ecseteles helyett kikellett volna szepen tisztitani a sebet. de ez nem tortent meg. vajon miert?? - nem tudom,ezert kerdezem az itt posztolo orvosokat.

keresztszalag 2013.10.12. 17:43:59

@Mária: Akkor valószínűleg a " kivétel " vagyok. 20 éve inzulinnal kezelt cukorbeteg vagyok, minimális szövődményekkel. Tapasztalatból mondom hogy a legnagyobb odafigyelés mellett, nálam is előfordultak problémák. Pl. műtét után garantáltan el fertőződik a seb. Legutóbb is egy keresztszalag műtét után 3 hónapig nyomtam az ágyat egy traumotológiai osztályon. Sepsist kaptam, majdnem a lábamba került. Kérdem én ebben az esetben is a beteg / mármint én / a hibás??

jágör68 2013.10.12. 18:41:05

Nehogymár a lekvár tegye el a nagymamát...
A "sarokrepedés"- magyarul fekély- csak egy tünete a keringési elégtelenségnek.
Nem a "sarokrepedés" okozza a keringészavart, hanem fordítva.
Szóval az alapokot itt csak amputációval lehetett gyógyítani.
Az elhalt területet eltávolítani és az nem a "sarokrepedés".
Amúgy a felsorolt betegségek nem kismiskák- a "sarokrepedés"en kívül elég sok súlyos betegsége a van a kedves papának "közlekedni csak kerekesszékkel tud".
Aztán jött egy "sarokrepedés" és a csúnya, nemtörődöm orvosok levágták a lábát.
Pedig amúgy teljesen egészséges volt, 4 gerincműtéttel a háta mögött többek közt.

Rotoxis 2013.10.12. 19:29:42

@keresztszalag: Nem feltétlenül a beteg. Inkább a betegsége.

Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe 2013.10.13. 00:01:15

szomoru dolog a cukorbetegseg, jol tudom hogy minden komolyabb cukorbetegseg vegen ott van a veseleallas?
felteve hogy nem hal meg hamarabb, azaz ezt a folyamatot csak hatraltatni lehet es a cel hogy minel hamarabb erje el a delikvens

dibbler 2013.10.13. 07:21:26

Az alkohol hol van?

dibbler 2013.10.13. 07:25:28

Tenyleg, mennyi penzt szannal ra ha legalabb 20%-at neked kellene fizetni? Hol van az a hatar aminel tobbet nem koltesz ra? Na ezert nem fogadja elna republikanus polgar az obamacare-t.

WildBear 2013.10.13. 09:14:42

"Vak, cukorbeteg, 1 veséje van, parkinsonkóros, 4 gerincműtét és most az amputáció. Fizikailag teljesen le van épülve, vérszegény (belső aranyere is van)."

Sajnálom szegényt, de ebben az állapotban nem jobb lenne neki egy csendes tüdőgyulladás?

keresztszalag 2013.10.13. 11:41:34

@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe: Igen a cukorbetegség, alattomos kór! Tapasztalatból tudom! A férjem 10-e inzulinnal kezelt cukorbeteg, többszörös szővődménnyel. 4 éve agyi infarktust kapott, 1 hét alatt 4-szer hívtam ki az ügyeletet és az orvosok lumbágót diagnosztizáltak. Nagy nehezen sikerült elérnem hogy kórházba kerüljön, és ott sem derült ki hogy tulajdonképen mi a baj. Jobb fele lebénult, járni nem tudott.Az eset után 4 hónappal sikerült egy agyi MRI kieszközölnöm, és ott derült ki a felvételek alapján hogy többszörös agyi infarktusa volt. Természetesen nem gyógyult meg, a mai napig rollátorral tud csak közlekedni, egy pár métert sík területen. Hozzáteszem hogy amikor ez a tragédia történt a férjem 52 éves volt. Kérdésem: Egy agyi infarktust nem lehet időben diagnosztizálni, észrevenni? Lehet hogy az egész életünk másképpen alakult volna, ha mindjárt megállapítják a bajt.

csak néha benézek ha marhaságot látok 2013.10.13. 11:51:43

a kedves beteg a cukorbetegség szinte minden komplikációjával rendelkezett, csak idő kérdése sajnos, hogy az ilyen beteg mikor veszíti el a végtagjait.
az sokat mondó, hogy a fertőzés megjelenése után 5 hónappal patológiás törés következett be a sarokcsontban, ez arra utal, hogy ott már régóta igencsak nagy problémák voltak.
ilyen késői stádiumban sajnos van, hogy a legjobb kezelés mellett is gangrénába megy át egy seb a lábon

VaTi 2013.10.13. 15:02:16

A FB-s hozzászólók között Simonné lenne a posztoló? Ha jól látom, a SOTE-n tanult és dolgozott, így ő is eü-s, nyilván az átlagembernél többet tudhatott a cukorbetegségről ill. szövődményeiről. A bejegyzéséből úgy látom, a férje elhunyt sajnos...

keresztszalag 2013.10.13. 22:51:51

@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe: @VaTi: Szomorúan észlelem hogy a blogon, rajtad kívül senki nem vette a fáradságot, hogy részvétét kívánjon, bár a Tied is csak hozzászólás volt!! Még egyszer őszinte részvétem, az összes posztoló nevében is!! Szégyenlem magam hogy senki nem vette a fáradságot, hogy egy pár vígasztaló szót, gondolatot, megosztott volna a nagy szomorúságában a poszt írójával!! Őszinte részvétem!!

keresztszalag 2013.10.13. 22:54:48

Ez a hozzá szólásom, mindenkinek szól, aki olvasta, és ítélkezett, a posztoló felett!!

keresztszalag 2013.10.13. 23:05:10

@VaTi: Igen!! Sajnos elhunyt!! Utánanéztem és valóban ő az. És tudod mi a szomorú az egészben?? Hogy senki, de tényleg senki nem fejezte ki őszinte részvétét a posztoló felé!! Nagyon szégyenlem magam az itt irogató, jó tanácsokat adó, okos, intelingens hozzászólások miatt!!!

keresztszalag 2013.10.13. 23:10:08

@keresztszalag: A Geréb gyíkká változott. Törölte a posztját, így a hozzászólásom, okafogyottá vált!

keresztszalag 2013.10.13. 23:24:21

@keresztszalag: Erre a hozzászólásomra,miért nem válaszol senki, a nagyra becsült Szakmabeli Dr urak közül!! Engem igazából érdekelnének, a családom tönkremenésének, a szakmai félrefogásoknak, a konkrét ismertetése, mert mi a kórházakból ahol eddig jártunk, semmiféle tájékoztatást nem kaptunk. Maradt a Google, melyet oly gúnyosan tudnak a kedves Dr. urak emlegetni. De nekünk mint laikusnak, más választásunk nincsen, mert nem kapunk korrekt válaszokat kérdéseinkre, sőt semmiféle információt nem kapunk!! Na , ezen kellene sűrgösen változtatni!!! Nem gondolják, Dr. urak?? Várom a viszont kommenteket!! Bevállalom a leekézést, a le butázást, és az intelegincia hiányát!! Ti vagytok az Istenek, a Mindenható Dr URAK, Nagybetűvel!!

karcsibácsi 2013.10.14. 10:22:46

@keresztszalag:
Én az Ön helyében nem csodálkoznék azon, hogy "a Mindenható Dr URAK" nem válaszolnak.
Tessék végig olvasni, hogy miket (és hogyan) írt.

csak néha benézek ha marhaságot látok 2013.10.14. 19:07:48

@keresztszalag: az egész történetben az az érdekes, hogy a lumbágó az az ágyéki gerinc fájdalma, magyaran az a szint alatt elvileg kialakulhat egy harántsérülés, mind a két alsó végtag bénulásával, de a fölött hogyan alakul ki egy neurológia tünet?
a paraplégiát nem lehet a hemiplégiával keverni, a különbséget egy laikus is észreveszi.
egyébként az agyi infarktus nem olyan egyszerű dolog, jó eséllyel egy azonnali beavatkozás sem tud jelentős javulást okozni

Irkutszk 2013.10.14. 21:02:27

@csak néha benézek ha marhaságot látok: Nem tartozik szorosan keresztszalagal történő beszélgetéshez, de véleményem szerint az agyi történések hosszútávú regenerációja tartogat még felfedeznivalókat. Én is igaznak gondolom azt az elképzelést, hogy a minél gyorsabb beavatkozás fontos, de véleményem szerint az agy képes regenerálódni évekkel később is (csak ugye nem tudjuk, hogyan...).

csak néha benézek ha marhaságot látok 2013.10.14. 21:25:56

@Irkutszk: hát az az igazság, hogy minél specializáltabb egy sejt annál gyengébb a regenerációja. persze a neuronok képesek új dendriteket növeszteni és ezáltal új kapcsolatokat felvenni és más neuronok funkcióját átvenni, de ez azért nem mindig zökkenőmentes.
biztos, hogy nagy remények vannak sok kutatásban, neuronok megmentésében pl a Riluzole bizonyulhat csodaszernek

bankvezér 2013.10.27. 19:45:08

Úgy látom, Magyarországon gyilkolják a nagyon beteg embereket. Elképesztő...
Remélem,Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc, hamarosan ti is sorra kerültök.

karcsibácsi 2013.10.27. 20:02:43

@bankvezér: Nem jól látod. Magyarországon a nagyon szegény embereket gyilkolják. A bankvezérek által irányított bankok. Ez tényleg elképesztő...

karcsibácsi 2015.01.05. 17:01:37

Simonné Maglay Gyöngyi:
A férje elhunyta miatt együttérzek Önnel. De az még az Ön elfogult, és fájdalomtól motivált, dühös irásából is kiderül, hogy férje több szervrendszert érintő, gyógyíthatatlan, halált okozó betegségekben szenvedett. A gyász sem jogosítja Önt fel arra, hogy - ahhelyett, hogy köszönettel gondolna a férjét ápoló eü. dolgozókra - igaztalanul vádaskodjon, rágalmazza azokat, akik segíteni próbáltak a férjén és akik szenvedéseit végső soron csökkentették.
Hosszú idő után csak azért tértem vissza a blogra, mert Ön - az akut gyászreakció elmultával - újfent elkezdte a gyalázkodást. Egyébként tisztelettel adózom Gyöngydrót visszafogottságának, lehet, hogy a helyében én nem lennék ennyire gentleman...

she_wolf 2015.01.05. 18:33:35

@karcsibácsi:
Örülök azért, hogy figyelemmel kíséred a blogot:)
Ugye, hiába is kérdezném, hogy tervezed-e, hogy visszatérsz? (sóhaj...)

asztalosani 2015.01.06. 13:26:15

@karcsibácsi:

"Hosszú idő után csak azért tértem vissza a blogra,"
minden bizonnyal kár volt.

"ahhelyett, hogy köszönettel gondolna a férjét ápoló eü. dolgozókra - igaztalanul vádaskodjon, rágalmazza azokat, akik segíteni próbáltak a férjén és akik szenvedéseit végső soron csökkentették."

na ez ám a hozzászólás! tehát egyetlen egy orvos sem hibás, még az olyanok sem, amelyek sorozatos műhibát kövenek el, mert hát "azért segíteni PRÓBÁLTAK"

karcsibácsi 2015.01.06. 14:09:37

@asztalosani: nyugodj meg, pont a hozzád hasonló retardált androidok miatt megint hallgatni fogok egy évig...
Azt még talán a te szellemi színvonaladon is (irracionális negatív számskála) is felfoghatnád, hogy ne minősítsd a kommentelők ittlétét "kár" vagy üdvözlendő módon. Bár, átvéve a te hozzáállásodat, most én is címzek neked egy hasonlót, a speciesed nyelvén: kuss!

asztalosani 2015.01.06. 16:21:04

@karcsibácsi:
juj, most aztán de összefostam magamat karcsikabá!

látom mig pajtiddal vagy egy szellemi színvonalon, úgyhogy menj vissza hozzá a homokozóba és pacsizzatok tovább :-)

"ne minősítsd a kommentelők ittlétét"
te meg mi az atya úristenből gondolod, hogy bárkit is minősítgethetsz, beleértve a posztolót is!

"megint hallgatni fogok egy évig... "
ÁMEN :-)

she_wolf 2015.01.06. 16:59:20

@karcsibácsi:
Ne csináld már!:( Ne foglalkozz vele mit ír, gördülj át rajta, nem olyan nehéz.
Olyan jó lenne, ha Te is itt lennél, bizonyára sokat lendíthetnél a blog színvonalán.
Ma a lakás legkisebb helyiségébe kényszerülvén olvasgattam egy régebbi posztot, és a hozzászólásokat. Jó volt, természetesen attól eltekintve, hogy maga a poszt nem volt éppen szívderítő. De mind a poszter hozzáállása, mind a hozzászólóké példamutató volt. Sajnos, ez már csak a múlt, de szeretném, ha megint a korábbi színvonalat mutatná a blog. Szerintem meg lehetne oldani...

asztalosani 2015.01.07. 10:02:16

@mig54:

"a korábbi színvonalat mutatná a blog."
addig nem fog ameddig fröcsögsz mindenkire.
érdekes mód ameddig Laikus az élők között volt, az amagatartás amit te/ tempuszkáddal együtt/ sok emberrel szemben tanusítasz megengedhetetlen volt

she_wolf 2015.01.07. 10:48:28

@asztalosani:
Hogy te mit írogatsz nekem, régóta nem érdekel. Másokat pedig ne keverj ebbe bele, bár elhiszem, hogy nagyon nehéz lehet neked megpróbálni feldolgozni azt, amit joggal kaptál mindig, mindenkitől. Érdekes, hogy még mindig(!) nem tűnt fel neked, hogy az általad kifogásolt stílust csakis és kizárólag neked tartottam/tartom fent, igaz, folyamatosan.
Laikust a mocskos szádra venni pedig több, mint megbocsáthatatlan!

2!

asztalosani 2015.01.07. 12:25:04

@mig54:

fáj az igazság mi?

"Hogy te mit írogatsz nekem, régóta nem érdekel."
nem úgy tűnik XD

"kaptál mindig, mindenkitől."
üldözési mániád ismét előjött? :)
vagy szünet van a pszichiátrián? :)

tényleg! nem gondolod, ha már ennyire sok ráérős időd van és ha már az EÜ ennyit költ rád ahhoz, hogy életben tartson, mert egyedül képtelen lennél életben maradni: végre kikapard magadat a székből és elmenj dolgozni ahhoz hogy TISZTESSÉGESEN tud fizetni a TB-t?

tudod az orvosoknak azért nincs tisztességes fizujuk, mert olyanok mint te potyautasként veszel olyan szolgáltatásokat igénybe, ami az általad befizetett pénz nem fedezi, ha fedezné, akkor az orvosoknak is több jutna a bérük emelésére! nem szájat kell tépni, meg digitális szócsatákat vívni ittm neg fröcsögni amit csak te tudsz, hanem el kellene menned dolgozni, hogy rendes állampolgár létedre hozzájárul a közös kasszához! majd akkor gyere vissza és megbeszéljük. addig te a számomra egy jelentéktelen senki vagy akit mások tartanak el!

magam adom 2015.01.07. 12:42:30

Nagyon kérem, moderálja ki valaki asztalosani-t! Az egy dolog, hogy fárasztó olvasni az irományait, de ilyenféle személyeskedéshez nincs joga senkinek a blogon, mint amit ő művel.

she_wolf 2015.01.07. 12:48:19

@asztalosani:
Igazság?
A TE! igazságod?
2014 12. 14.-e óta nagyon belelendültél, hogy ennyi posztot és hozzászólást elolvastál, hiszen azóta vagy tag. Az értelmezésük már más kategória, nem mennék bele.
Tudod, mit? Mutass nekem jó példát, ne foglalkozz velem, mint ahogy én sem igyekszem foglalkozni veled. Remélem, akkor végre nyugi lesz itt.
Tanácsot pedig majd akkor adj, ha kérek. Egyelőre ne gyúrj rá!:)

Van viszont valami, amire felhívnám szíves figyelmedet, mert úgy tűnik, hogy annyira el vagy velem foglalva, hogy másokat észre sem veszel - mindjárt kitüntetve érzem magam -: a napokban valaki azt írta, hogy néha nagyon jónak tartja egyik-másik hozzászólásodat (és biztos, hogy ezzel nincs egyedül), de az általános stílusod miatt inkább elzárkózik attól, hogy igazat adjon neked (ezzel sincs egyedül). Erre, az ilyesmire kellene odafigyelned inkább, mindenki jobban járna.

Nem mellesleg: 0!

asztalosani 2015.01.07. 13:33:56

@mig54:
"Tanácsot pedig majd akkor adj, ha kérek. Egyelőre ne gyúrj rá!:)"

idéztelek téged :) fogadd meg a tanácsodat!

már fel sem tűnik neked, hogy nem csak nekem nem vagy szimpatikus, hanem mások is rád vetik magukat, mi? érdekes dolgokat lehet olvasgatni rólad, és mások felé való megnyilvánulásaidról! :)

menj végre dolgozni, hogy tisztességesen fizesd a TB-det!
ja, hogy ilyen mentalitással nem találsz munkát? hát végülis nem csodálom! csak nem kirúgtak a szájalásaid miatt, azért nem dolgozol?

asztalosani 2015.01.07. 13:41:20

@magam adom:
én meg nagyon kérem hogy miget távolítsák el innen.

az összes történetet úgy kanyarítntja, hogy róla legyen szó, érdeketelen ha valaki meghalt, vagy a fél lábát amputálták! Nem-nem az nem érdekes, mindig csak ő és ő: legutóbbi posztja is erről árulkodik! eddig semmit sem tett a bloghoz, csak marja az embereket, savazza és fröcsög rájuk. csak saját maga a fontos, meg hogy itt üzengessen a különböző műsorfelvételekről, film letöltésekről, autókról, "írtam pü-t" meg egyebek... ezt elolvasni a baromi fárasztó!

ez a blog nem "mig" blogja. mig indítsál magadnak egy külön blogot, vagy küld be a történetedet , aztán az a tiéd lesz. de ameddig egy panaszos megírja a történetét és posztolja, tiszteld már meg azzal, hogy nem piszkolod be a saját problémáiddal, mert senki sem kiváncsi rá!

Íme egy a sok közül:
" mig54 2015.01.06. 18:25:23
@formed:
Lassacskán, de vagyogatok:) Nem szövődménymentesen, de azt hiszem, amennyire lehet, meggyógyultam. Többet nem kívánok. Lesz még ugyan tavasszal egy - később meg talán még egy - műtétem (térdprotézis), de majd azon is túljutok valahogy. Adok munkát böcsülettel az orvosoknak. Kezemben egy beutáló EMG-ENG vizsgálatra, hogy haladok-e a polyneuropáthiámmal valamerre, aztán mejd meglátjuk a továbbiakat.

Van egy kedves barátom, aki azt tanácsolta nekem, hogy soha ne kérdezd meg senkitől, hogy hogy van, mert a végén még elmondja:D Te is így jártál, de remélem, ennyi belefér:) "
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása