Eljegyzés és házasság környezetvédő módon. Lehet zöld egy lánykérés?

2011.04.18. 09:41

Zöld esküvő és természetbarát házasság. Bele sem gondolunk, hogy életünk legfontosabb döntéseit és lépéseit épp úgy megélhetjük a környezetvédelem jegyében, mint egy étkezést vagy vacsora elkészítését.

 


Hiszen a teljes egész itt is kicsi, de annál fontosabb részletekből tevődik össze. A hatalmas stresszt és gondokat okozó tökéletes gyűrű megtalálása végül zöld fényben fog tündökölni, ha végiggondoljuk, mi az, amire kedvesünk igazán vágyik.


Az eljegyzés formája szintén elárulja, hogy a nagy tömeget és a trendet követjük-e, vagy azokat az értékeket, amelyek számunkra a legfontosabbak.

Ha a legszebb választ adta a párunk, amit ilyenkor egy férfi el tud képzelni, már nincs más dolgunk, mint boldogan tudatni az ismerősökkel, esetleg egy kellemes este keretében vendégül látni őket és fogadni a gratulációkat. Itt is a környezetvédelem lesz a kulcsszó, ez nem vitás.


Elég tehát, ha a megszokott sablonok helyett mi magunk vesszük kezünkbe az irányítást.


Tartós és boldog házasság vár azokra a párokra, akik nem mások mintáit követik, hanem megtanulják, hogyan hozzák meg együtt a döntéseket olyan kérdésekben, melyek mindkettőjük életét megváltoztatja.


Forrás: eletmod.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása