"Elmegy az ÁNTSZ a jó büdös francba!"

2016.02.17. 07:26

j0408975.jpgÉs kérdezném mindenkitől: TÉNYLEG LÉTFONTOSSÁGÚ EGY KUTYA EGY ORVOSI RENDELŐBEN? Most komolyan!

Elmegy az ÁNTSZ a jó büdös francba!

Tisztel praxis blog olvasók!

2016.02.08. 18 óra 40 perc magassága: éppen nézzük a retekklubbon a híradót. 2 perc leforgása alatt két  olyan nagy agyhugykövet kaptam hogy az nem igaz. Két egészségügyi témát is boncolgattak.

 
Az egyik: gyerekorvos rendelőjébe az orvos bevitte a saját kutyáját, már többször is, mint "terápiás kutya". Természetesen a kutyának nincs is ilyen minősítése, de azért az orvos beviszi. Ez több embernek nem tetszett, közülük az egyik jelezte is a nemtetszését az ÁNTSZ-nél, hozzáteszem teljesen jogosan (pedig állatszerető ember vagyok) . Az ÁNTSZ "megvizsgálta" az esetet, majd úgy találta hogy ez így tökéletesen rendben van.

Valóban rendben lenne???
Biztos?

Akkor vizsgáljuk meg a kutyát: általában nyalja a hátsó felét, majd odamegy más emberekhez az orrát az emberek ruhájához, testfelületéhez  nyomja. A kutya mindkét fele tele van bacilusokkal.

j0408975.jpg
Akkor vizsgáljuk meg azokat akik a rendelőben megfordulnak. Többnyire gyerekek, akik mindent megtapogatnak, a szájukba veszik a kezüket, legyengült állapotban vannak, a túlpörgött  immunrendszerük küzd az éppen aktuális  betegségekkel. Ilyenkor meg nem kellene kitenni még több bacilusnak, de nem.

Akkor most vizsgáljuk meg azt,  hogy ez egy ORVOSI RENDELŐ. Nem terápiás foglalkozás, hanem gyerekorvosi rendelő. Nem minden gyerek és  felnőtt szereti a kutyákat, ez van tessék elfogadni. Másrészről létfontosságú a fertőtlenítés is. Így az hogyan is valósul meg?

Most akkor tételezzük fel, hogy egy influenzajárvány van, és a kutya ott kolbászol a betegek között minden nap napi minimum 8 órában. Vajon mennyi az esélye annak hogy ő is elkapja és továbbadja? Esetleg hogy a szőrébe olyan vírusok és baktériumok kerülnek, melyet egy másik ember simogatva elkap???

 

És mi a helyzet az allergiásokkal?
És még lehetne folytatni.
De mi lesz a következménye az ÁNTSZ-es vizsgálati eredményének?
Vérszemet kapnak a kutyatartók és az összes kutyás szépen meg fog jelenni az orvosi rendelőbe, nem csak a gyerekorvosi rendelőbe, hanem a felnőttébe, a szemészetébe, a baleseti ambulancián, a kórházi osztályon, a sebészeteken, a szülészeteken  és még sorolhatnám, mert hát ha az orvosnak lehet, akkor másoknak miért nem? 


És kérdezném mindenkitől: TÉNYLEG LÉTFONTOSSÁGÚ EGY KUTYA EGY ORVOSI RENDELŐBEN? Most komolyan!

Ti megkaptátok a kötelező védőoltásokat? Gondolom igen. Volt ott kutya?  Gondolom nem. Túléltétek? Gondolom igen. Ha valaki állatot akar simogatni, menjen állatsimogatóba, vagy tartson otthon saját kutyát, de ez már túlmegy minden ésszerű határon...

És EZ VALAMI ELKÉPESZTŐ AZ ÁNTSZ-TŐL, HOGY SEM GONDOLKODNI NEM TUDNAK, SEM ELŐRELÁTNI ESETEKET ÉS MÉG A MIKROBIOLÓGIÁHOZ, INFEKTOLÓGIÁHOZ SEM ÉRTENEK,MIKÖZBEN EGYRE MÁSRA DERÜL KI AZ MRSA-S ELTITKOLT ÁNTSZ-ES KÓRHÁZI ÜGYEK, EZ AZ AGYMENÉS TŐLÜK VALAMI HIHETETLENÜL ESZMÉLETLEN!

Ezt követően venni fogok egy varánuszt, egy mosómedvét, egy tigrist és egy párducot meg  egy cápát  és ezekkel fogok orvosokhoz járni. Végülis a tigris sem harap, ne félj tőle, maximum lenyel egyben,  meg különben is csak egy édibédi terápiás kiscica, a cápa meg egy aranyos édibédi terápiás kishal, a varánusz meg egy édibédi terápiás kisgyík . Arról nem is beszélve, hogy biztos elterelnék az ott várakozók figyelmét az időről, azt garantálom,  mert ha már az orvosnak szabad kutyát vinni egy orvosi rendelőbe, akkor már nekem is...ha meg az állatok között különbséget mernének tenni, az már diszkriminatív lenne---

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

she_wolf 2016.02.21. 23:24:41

@Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény]:
Most Mondd! Éppen mostanában szajkózzák, hogy gyerekeket köll csinálni, jó sokat. Pedig ancika (és még vannak jó páran!), komoly érv az abortusz mellett:(

Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény] 2016.02.21. 23:29:23

@mig54: Így van. De ha nem is szakítják mega terhességet ami vele volt, a szülész tehetett volna jót az emberiséggel, hogy rögtön a veszélyes biológiai szemét közé dobja.

defné 2016.02.21. 23:48:09

@csivava ellen dobócsillag nuncsaku: @Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény]: @mig54: @Pásztor Miklós: @gázóra ellenőr: @swiss blend: @forge: @zünüke:

Most ne legyetek restek olvassátok el azt a hozzászólásomat,amit teljesen kifordított mint Jancsi bá' a bukszáját nyugdíj előtt.Nyomokban nem azt írtam,amire ő válaszolt a maga szemét stílusával.Persze berágott a rohadék, mert védtem a kutyát,meg az orvost,és túlzásnak tartottam már tegnap amit előadott a kutyaszőrös injekcióval,meg a kutya orráról szóló előadását,mert ha az a székhez ér...

she_wolf 2016.02.21. 23:54:01

@Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény]:
Csak az anyját sajnálom. Gyereket várt szegény, és ezt kapta:(
Már említettem neki, hogy milyen balfék volt az anyja szülésze, hogy életben hagyta, pedig egy formalinnal teli üvegben lebegve tök jól mutatna.
Mindegy, hagyjuk:)
Én kezdettől fogva azon agyalok, hogy miért így történtek ezek a dolgok...
Egyszerűen nem találok rá észszerű magyarázatot.

she_wolf 2016.02.22. 00:03:31

@defné:
No akkor kaptál némi ízelítőt abból, amitől az én agyam néha lelöki az ékszíjat:)
Olvastam én a te hozzászólásodat, meg mindegyiket, és garantálom, hogy mindenkinek kritálytiszta a kép. Csak neki nem, de már ezt is tudjuk (én spec. régóta), hiszen a mi szerelmünk a kezdetektől nagyon mély, és részemről soha el nem múló:)
Valaki említette itt a szót: "gyűlölet". Nagyon rá kell gyúrnia annak, aki ezt az igen erős érzést ki akarja váltani belőlem. Ő sikeresen teljesített. És ettől én pocsékul érzem magam:(

she_wolf 2016.02.22. 00:07:02

@mig54:
"kriStálytiszta", na! Ércsétek lyól!:)

asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló 2016.02.22. 06:17:33

@mig54: Két eset lehetséges. Az egyik, egy takarítónő, aki végighallgatta az orvosok beszélgetését a nagyviziten és ettől már egészségügyisnek hiszi magát.
Vagy ugyanez a pszichiátrián, betegként.
Én az utóbbira tippelnék. De hogy eltűnt! :-))

asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló 2016.02.22. 06:25:16

@asztalosani: Azért mert míg a pszichiátrián kezeltek elmebajjal téged és haloperidollal telenyomva kihallgattad a nagyvizitet, még nem vagy egészségügyi szakember, csak egy nyomi hülye.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.02.22. 07:18:57

@mig54: szoktad olvasni a privát üzeneteket? Van friss tapasztalat, de nem publikus.

Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény] 2016.02.22. 07:34:57

@asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló: Most hogy lenyomták mint a bélyeget, köddé vált. :-))
Mindenesetre ezt a ncikját most már a sebészeti beutalóval fogjuk égetni örökké.
De tényleg nem értem. Én mielőtt valamiben vitázni kezdek, hacsak nem vok biztos a dolgomban, először kuglizok egyet.
Ez a barom meg csak hajtogatta a hülyeségét.

Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény] 2016.02.22. 07:36:05

@asztalosani: ""Kitennének a sebészetről egy vérző,balesetes gyerekkel egy odaérkező szülőt?"

simán!
már röhögőgörcsöt kaptam, eszetlenke!"

Még mindig röhögőgörcsöt kapsz? Ki is az eszetlenke?

asztalosani 2016.02.22. 08:18:05

@Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény]:

eszetlenke te vagy, ha azt sem tudod miről megy itt érdemben a vita! :)

asztalosani 2016.02.22. 08:18:36

@Pásztor Miklós:
kettőnk közül te vagy a hülye :)

asztalosani 2016.02.22. 08:19:50

@defné:

"Nem,én ezt nem folytatom tovább te elmebeteg kurva."

elmebeteg kurva te vagy :)

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.02.22. 08:22:36

@asztalosani: kicsi transzvesztita, nem veszed észre, hogy mindenki szembejön? :D

asztalosani 2016.02.22. 08:26:45

@zünüke:
a te elméd beteg, nem az enyém!

tényleg ennyire fájdalmas gondolkozni, hm zünzike?

amiről most vitázunk, már legalább 999 ezerszer le lett itt írva a praxison RÉSZLETESEN , és mint a toszatlan hülye kurva pics*ák még mindig egymás sületlenségét hajkurásszátok!

@csivava ellen dobócsillag nuncsaku: @Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény]: @mig54: @Pásztor Miklós: @gázóra ellenőr: @swiss blend: @forge: @zünüke:

BALESETET SZENVEDETT EMBERT NEM A SEBÉSZETRE KELL VINNI, MERT ONNAN ÚGY KIBASSZÁK MINT A MACSKÁT SZARNI, FOGJÁTOK MÁR FEL AZZAL AZ EGY SZEM AGYSEJTETEKKEL!!!!!

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.02.22. 08:31:22

@asztalosani: hanem hova? Tényleg nem lehet ezt az idióta trollt kihajítani innen?

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.02.22. 08:46:59

Zoonózis, toxoplasmosis: youtu.be/XbJ2ywoOQJQ
Kiemelném: macskáról emberre terjedés esélye minimális.

forge 2016.02.22. 11:49:58

@asztalosani:

A BALESETET SZENVEDETT EMBERT NEM A SEBÉSZETRE KELL VINNI,MERT ONNAN ÚGY KIBASSZÁK MINT A MACSKÁT SZARNI,FOGJÁTOK MÁR FEL AZZAL AZ EGY SZEM AGYSEJTETETEKKEl!!!!!

Jó rendben van Anika,akkor kérem Önt mint szakértőt,hogy legyen szíves karikázza be nekünk az alábbi lehetőségeket,vagyis hogy hova vihetjük a balesetet szenvedett embertársainkat szükség esetén.

1.Területileg illetékes szemészetre

2.Területileg illetékes nőgyógyászatra

3.Területileg illetékes körzeti belgyógyászhoz

4.Területileg illetékes reumatológiára

5.Területileg illetékes tüdőgondozóba

6.Egyenesen a műtőbe toljuk be

7.Azonnal fektessük be egy üres ágyba (csak jön valaki)

8.Nézzünk körbe hátha van hely a gyerekosztályon

9.Toljuk le a patológiára

10.Várakozzunk a radiológia előtt

11.Nézzünk be azért a föl-orr-gégészetre is (hátha fogadnak)

12.Próbálkozhatunk a szülészeten is

13.Végső soron a bőrgyógyászatot is meg lehet próbálni

14.Ha sehol nem járunk sikerrel,irány a legközelebbi kisállat kórház

15.Vagy ne csináljunk pánikot,a sérültet lássuk el saját magunk.Végül is egy nagykorú magyar állampolgárnak tudnia kell a diagnosztizálást,sebellátást,szükség esetén az orvosi beavatkozást.

Kérem Önt segítsen nekünk azzal,hogy megjelöli a helyes választ.Természetesen kíváncsian várjuk.

she_wolf 2016.02.22. 11:57:53

@Hóhér az utolsó barátod:
Persze hogy szoktam! Küldheted, ha úgy gondolod!:)
(Rohadt élet! Már megint veres az egész oldal:( )

she_wolf 2016.02.22. 12:01:33

@asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló:
Kellett Neked emlegetni?:( Ez hírből sem ismeri a büszkeség fogalmát?

she_wolf 2016.02.22. 12:05:01

@Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény]:
Neked is szívesen szerzek bilit, ha gondolod:)

she_wolf 2016.02.22. 12:07:00

@asztalosani:
Nickemet a hazug, mocskos pofádról leveszed! Remélem, értve vagyok!

she_wolf 2016.02.22. 12:14:36

@Hóhér az utolsó barátod:
Egyszerű a megelőzés: kézmosás, körültekintő, higiénikus konyházás. Meg egyáltalán: személyi higiénia. Ha annyira parás valaki, akkor lehúzza az étlapról a tatár beefsteak-et:P
Még mindig itt tartunk?:(

asztalosani 2016.02.22. 12:17:31

@forge:

XD

hát, ha már ennyien kiakadtak a kutyás poszt kapcsán, akkor:

ha gyerekről van szó, aki fél az injekciós tűtől és egyéb orvosi bevatkozásoktól, vagy magától az orvostól, esetleg a hülye anyja teletömte otthon vagy az úton hülyeséggel a kis buksiját, miszerint félnie kell az orvostól, akkor minden esetben : "irány a legközelebbi kisállat kórház".

mert hát ugye egy beteg gyereknek az a legelső, hogy a kis lelke rendben legyen és minden körülmények között (ha beteg, ha allergiás, vagy ha mindkét karja tőből leszakadt) tudjon számára idegen állatokat simogatni, hátha időközben megfeledkezik a fájdalmáról és arról, hogy leszakadt mind a két karja.

XD

ui: sajnos a helyes megfejtést nem sikerült a 15 pontba betenned...
uui: mondjuk poénból betehetted volna a 16. helyre az ántszt ;) 17. helyre meg a betegjogi képviselőket, 18. helyre meg az obdk.-t XD
uuui: fuss neki egy újabb listának még egyszer ;)

asztalosani 2016.02.22. 12:18:55

@Hóhér az utolsó barátod:
tök szívesen válaszoltam volna a kérdésedre
(hiszen tegnap óta senkinek sem jutott eszébe megkérdezni, csak neked),
de nem kellett volna odaírnod a második mondatodat :(

így bocs, de nem hari, ha nem válaszolok a kommentedre, ugye?

she_wolf 2016.02.22. 12:21:09

@forge:
Prosectura rulez!
Legalább Te hagyd már ezt az idiótát!:(

swiss blend 2016.02.22. 12:27:34

@mig54:

Te jó ég! A másik posztban kiselőadást tart az osztályok helyes,és pontos szakszerű elnevezéséről.

Most én mondom,hogy ilyen nincs csak a mesébe.

forge 2016.02.22. 12:30:40

@asztalosani:

Anika

Pihenjen le egy órácskára jobban lesz.

forge 2016.02.22. 12:33:22

@mig54:
Ezer bocsánat a prosecturát kihagytam.

Az ugye a hullaház? Nehogy hülyeséget írjak,mert Ani lebasz.Nagyon.

asztalosani 2016.02.22. 12:38:22

@forge:

XD

+19. tartson otthon mindenki "terápiás kuttyot" mert a praxis.blog.hu oldalon kommentelők 99,2 %-a szerint ma már elengedhetetlen a gyógyuláshoz / gyógyításhoz, így ha van otthon ilyened, nem is kell lemenned se neked, sem a gyerekeidnek orvoshoz, mert az meggyógyít...

XD

she_wolf 2016.02.22. 12:43:29

@forge:
Abbiony...nyugis hely, tele tudással, titokkal, a valósággal.

she_wolf 2016.02.22. 12:45:41

@asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló:
Írtam Neked privát üzenetet egy kéréssel. Reagálj ha elolvastad, plíz!

she_wolf 2016.02.22. 12:47:19

@swiss blend:
Mert neki tökmindegy, hova szarik. Ha a saját tányérjába, hát oda. Pürének a háromnapos rántott hús mellé:(

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.02.22. 12:50:54

@mig54: nézd meg azt a videót! Én könnyesre röhögtem magam rajta. Különösen az itteni előzmények után. :D

Privát majd csak este, mert mobilon nehéz hosszabb szöveget.
Röviden összefoglalva egy tahó diabetológusnál tett látogatás után kellett két-három év, hogy újra odamenjek, de másik orvoshoz. A másik még az előzőnél is nagyobb tahó volt... pedig én udvarias voltam mindkettővel.
Mindössze érthető felvilágosítást akartam kapni az állapotomról.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.02.22. 12:52:21

@asztalosani: szívességet teszel vele. Furcsa, hogy a mentők is a sebészetre vitték a páromat, miután valaki elgázolta...

she_wolf 2016.02.22. 13:08:17

@Hóhér az utolsó barátod:
Láttam, már korábban is linkelte valaki:) Nagyon tanulságos, laikus számára is könnyen érthető.
Akkor írsz amikor akarsz, tudsz.

(Ja, ancikánknak egy orvos végre elmagyarázta a másik poszt alatt, hogy mi a stájsz a sebészettel, meg a beutalóval, linkelt is hozzá (igaz, nem néztem meg, de ha @marand22 írja, akkor az hóttzicher hogy úgy van, én vakon hiszek neki!), de a nyakamba a rozsdás halefot, hogy bele fog kötni, ki/be/meg fogja (próbálni) magyarázni a kivédhetetlent. Kamikáze:( )

she_wolf 2016.02.22. 13:54:04

@mig54:
Ééééésugyemegmondtam!?:D
Asszem, megyek lottót venni, mert ha az ötösöm is ilyen tuti...:)

she_wolf 2016.02.22. 14:55:58

Érdekes szösszenetek vannak a facén a lovas (édes istenem! miért pont lovak:() profilképhez csatoltan.
Elemző típusú nyelvőr hajlamú olvasóknak különösen ajánlott olvasmány:)
(Korábban is képben volt már...)

asztalosani 2016.02.22. 15:29:14

@mig54:
látom, bejelentett munkahelyed még mindig nincsen, munkád sincs, helyette egész nap ráérsz itt a praxison hülyeségeket írni!

kicsi szívecském!
húzzál el nagyon gyorsan munkát keresni, mert az nem divat, hogy más ember TB-s befizetésén éldegélsz és műtetteged állandóan magadat! nem szégyelled magadat?

asztalosani 2016.02.22. 15:31:05

@mig54:
vagy megint az út szélén ribanckodsz, mocskos szájú hazug, aki múltkor azt írta, hogy azért fizeti csekken a tb-t mert nyugdíjas, miközben előtte meg azt hogy van munkája!

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.02.22. 15:50:58

@asztalosani: látod, még ehhez is hülye vagy, kis transzvesztita köcsög! A munkanélküliektől is szedik a TB-t, méghozzá erőszakosan, adóként. Ha az illetőnek nincs bevétele, akkor a házas-/élettárstól, egyéb, vele egy háztartásban élő családtagtól gyűjtik be.
Havi 7000+ Ft. Két hete néztem utána, cukorbetegként, a tavalyi évben befizettem 84000Ft-ot és kb. 30-at költött rám a TB orvos, labor, gyógyszertámogatás címén...
Szóval mész te a kurvaanyádba ezzel a szövegeddel.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.02.22. 15:52:21

@asztalosani: ja, és hogy fingod sincs, mit jelent a szolidaritás és hasonlók... na ez nagyon jellemző a retkes trollfajtádra.

asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló 2016.02.22. 16:30:14

@asztalosani: Te idióta! Arról volt szó, hogy kell-e beutaló a sebészetre. Hogy egy kisebb sérüléssel muszáj-e a körzetihez menni, vagy lehet-e egyből a sebészetre menni.
Szóval kell a sebészetre beutaló, te hülye picsa?

swiss blend 2016.02.22. 16:30:54

@mig54:

"nyakamba a rozsdás halefot.."

már megtörtént:D

asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló 2016.02.22. 16:35:49

@asztalosani: Te idióta! Te se láttál rendelőt, meg kórházat, csak a háziorvost. Az meg mondta, hogy tartsanak csak továbbra is láncon, de adjanak elég banánt neked és ha unatkozol internetezhetsz. Na ez utóbbi súlyos műhiba volt részéről!

Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény] 2016.02.22. 16:46:31

@asztalosani: O.K. Balesetem volt, a ketrecben felszakították a szemöldököm egy térdessel. Lehet csak megrettentek egy ketrecharcostól és nem mertek kibaszni, hanem szó nélkül összevarrták a szemöldököm?

asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló 2016.02.22. 16:48:16

@mig54: A freemailes levládába megy, ugye? Na az üres, mert régóta nem léptem be. Küldd újra!

she_wolf 2016.02.22. 16:48:30

@swiss blend:
Bolond lukból bolond szél fúj:)
Nincs újdonság, régi mantra van. Én meg ballisztikus ívben...tudod..:)

asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló 2016.02.22. 16:49:24

@Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény]: Ha @asztalosani: ott takarított volna éppen, csináld rajtad egy karfeszítést és kidob, mert nincs beutalód.

she_wolf 2016.02.22. 16:50:59

@swiss blend:
Jaaaa...hogy az történt meg. Hát persze hogy! Én megmondtam! Úgy olvasom ezt a rimát, ahogy szerintem rajtam kívül senki (bocs, most nagyképűztem kicsit, de ennyi jár nekem!):D

she_wolf 2016.02.22. 16:53:33

@asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló:
Nem, itt ment hátul az üzenetküldés fülön. Újra nem tudom elküldeni, mert csak akkor jön vissza, ha válaszolsz rá. Szerintem vizsgáld át újra a levládát, és ha nem talált bele a praxis, akkor összeszedem magam újra. Egyébként semmi extra nem volt benne, csak egy kérés.

asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló 2016.02.22. 17:02:20

@mig54: Amit úgy küldesz, az arra az emilre megy amivel regisztráltam. De azt nem használtam rég és így inaktív. Most bementem rá, most már fog fogadni. Van asztalosaniról fotóm, de a majomházban eléggé sötét volt.

she_wolf 2016.02.22. 17:08:54

@Hóhér az utolsó barátod:
Micsoda? 7050 az, egészen pontosan! Ezért szoktam verni a nyálamat, hogy nekem ezért JÁR! Érted? JÁR az orvosi ellátás, ha a kutya a kovászba szarik is! Különben megyek a zájentéjeszhez, meg az ábécé összes betűjéhez panaszra ám!

(Ne foglalkozz már vele, a lelkét ápolgatni itt vagyok én:) Ment Neked válaszlevél.)

she_wolf 2016.02.22. 17:27:11

@asztalosani:
Étermező óvasás megvan? Valaha megvót? Anyád is megvót már ma? Vagy csak apádnak ezer éve? Nem emlékszel, hánytak, amikor először megláttak? Vagy a családban csak neked szokásod okádni? Lefele. Magadat. Már megint.
Látom, elkanászodtál, hanyagolsz mert már nem csak én foglalkozom veled. Comojú vagyok:(

De az azért ritka nagy genyóság, hogy egy normális és igen szomorú posztba is képes voltál betolni azt a kuplung szádat, hogy magadra ránts embereket. És bejött neked, te aljas görény, manipulatív szemétláda:(

@asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló: -nak
erről írtam egyébként, hogy annál a posztnál, ahol tényleg értelmes beszélgetés folyik szakemberek között egy jól megírt és szomorú poszt kapcsán ráadásul úgy, hogy igen ritka módon még a poszter is csatlakozik, inkább nem kellene reagálniuk rád.
Mégis ki a bánatos lófasz vagy te, hogy egy jelentős multú és tudású szakorvos téged intelligensen felvilágosító megjegyzésének ellent merészelj mondani?!
Vagy kinek hiszed magad (tévesen)?
Nem mellesleg a szavait alátámasztandó linkelt is egyet, mégpedig az OEP jóvoltából!
Ha az neked az sem elég, akkor te valóban menthetetlen vagy, és részemről hadd hulljon a férgese!

she_wolf 2016.02.22. 17:28:52

@asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló:
Amit írtam Neked, látható az ennek a marharépának írott szerelmetes hozzászólásomban:)

zünüke 2016.02.22. 17:30:15

@asztalosani:

Erőszakos asztalos most te tulajdonképpen mit akarsz bebizonyítani? Nem fogod fel végre azzal a csökött agyaddal,hogy a SEBÉSZET-et általánosítva mondják az emberek?
Ki az aki úgy mondja,hogy:

-bevitték a férjemet a baleseti sebészeti osztályra
-be kellett vinnem a gyereket összevarratni a fejét az általános sebészet osztályra
-lezuhogott a feleségem a létráról beviszem a baleseti ambulanciára.
-megmutatom a szemölcsömet a sebészeti szakrendelésen,csináljon már vele valamit

"ne keverjük már össze a tájékozódó embereket..."

-Senki nem fogja összekeverni ne aggódj, mindenki tudja,hogy hová kell mennie egy kórházi épületben vagy egy rendelő intézeten belül.Gondolom most kiselőadást fogsz tartani a kórházakban és a rendelőkben történő ellátások témakörében.

she_wolf 2016.02.22. 17:58:32

@zünüke:
Te most tényleg tippeket adsz neki? Nemáááá..:(

zünüke 2016.02.22. 20:11:05

@mig54:

"Te most tényleg tippeket adsz neki? Nemáááá.:(

Erőszakos asztalosnak nem kell tipp.Majd figyeld meg holnap már reggel itt fogja buzgón körmölni,hogy mi tartozik az ambulanciára,mi tartozik az általános sebészetre,mi tartozik sebészeti szakrendelésre.Én arra tippelek,hogy a monitoromon lesz vagy 30 cm-er lefelé görgetve a posztja.

asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló 2016.02.22. 20:41:33

@zünüke: Persze. Valamivel kompenzálnia kell hogy hülyét csinált magából és körberöhögtük.

she_wolf 2016.02.22. 22:17:19

@zünüke:
Pedig alapból szeretem a piros színt:( A hajam is vörös. De ha ez a némber megutáltatja velem, mert minden pirosról/vörösről ő fog eszembe jutni, akkor járhatok gyagyatológushoz a tikkelés miatt, és mert megskalpoltam magam.
Nem baj, ő fizeti. He-he!:P
Tényleg! A jó öreg OPNI már nincs is. Szélnek eresztették belőle a jónépet, oszt itt korzózik a Praxison.

she_wolf 2016.02.22. 22:23:04

@asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló:
Nem értem, mert azt írta, hogy talált valami jó kis cuccot, ahol tökre normálisak az emberek, és ott neki milyen lyóóó. Akkor mifaszér' nem ott veri magát össze-vissza, kékre, ződre?
Vagy már kiebrudalták onnan? Vagy csak szokásához híven megint lyóóó nagyot mondott, hogy ámuljunk az ő nagyságán. Mert én ámulok ám! Azon, hogy humanoid létére hogy lehet valaki ekkora gyökér?:(

she_wolf 2016.02.23. 00:24:56

@Hóhér az utolsó barátod:
Ugyanez az Indexről picit részletesebben:
index.hu/belfold/2016/02/22/tobben_halnak_meg_korhazi_fertozesekben_mint_autobalesetben/

Hivatali seggnyalónk "a szabál az szabál" mindentjobbantudok aktabuzink tutira nem fog ehhez semmit sem böfögni.

asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló 2016.02.23. 07:18:22

Hova lett ez a hülye? Feljelentette már az összes sebészosztályt, hogy beutaló nélkül is fogadnak beteget?

Dikusz 2016.02.23. 08:17:56

@Hóhér az utolsó barátod: a röviden összefoglalt történetedhez írnám le én is a saját tapasztalatomat, ha megengeded.
Úgy látszik, nekünk szerencsénk volt. A férjemet kell félévenként eltalicskáznom kontrollra a diabetológiára (Budafok). Annak ellenére, hogy mindegyik orvos, akit kérdeztem az mindig válaszolt a kérdéseimre, a doktornő volt az, aki a laikus számára is teljesen érthetően foglalta össze a férjem állapotát.

she_wolf 2016.02.23. 12:10:50

@asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló:
Ne emlegesd már, mert szamár:(
Előferdül, hogy 1, esetleg 2 napig is nélkülöznünk kell az ő nagy tudását, és akkor teljesen normális, kulturált társalgás folyik itt. Emberek megszólalnak, kifejtik a véleményüket a poszt kapcsán, saját esetet vázolnak, ami a történést illetően kapcsolható a posztban leírthoz, érveket, ellenérveket hoznak/hozunk fel, szakemberek is megszólalnak, és én olyankor csak nézek, mint Noé a harmadik tevére, hogy jééé...ilyet is lehet? Igen, lehet. Aztán elvörösödik a monitor, és vége mindennek. Emberek menekülnek (konkrétan tudok néhányról), más emberek a ringben maradnak, és megy az adok-kapok, anyázás, a minősítgetés. Mert ő leereszkedett a pórnép közé:(
Vállalni nem meri magát, mert ahhoz nincs vér a pucában, pedig ha jobban figyelne, már rég tudhatná, hogy beazonosítottam azt a triumvirátust, amelynek mindhárom eleme ő:(

defné 2016.02.23. 14:26:44

Frissítés!!!

Az Óbudai gyerek doki nem hagyja annyiban ezt az igazságtalanságot,és minden követ megmozgat,hogy Rex újból a váróban üdvözölje a haverjait.Most hétvégén teszi le a személyi segítő vizsgáját ami azt jelenti,hogy onnantól kezdve NEM tilthatják ki a "szervek" a kutyát a rendelőből.A rendelő nem steril környezet,ezért nem is kellenek steril körülmények-mondta a doki.Rexnek minden féle fajta egészségügyi vizsgálata meg van,amit fél évente újítanak ugyanúgy, mint a konyhai dolgozókét.

Rex egyetlen egy emberre sem jelent semmiféle fertőzés veszélyt,és akik ezidáig ezt károgták itt (akár álcázott jó indulattal is)azok óriásit tévedtek.

she_wolf 2016.02.23. 14:37:44

@defné:
Köszi!
Honnan van a hír?

defné 2016.02.23. 14:48:19

@mig54:

Most reggel olvastam,de már ha agyonvernek sem tudom melyik oldalon.Annyi biztos,hogy nem "gagyi oldal" mert azokat nem szoktam böngészni.

zünüke 2016.02.23. 14:55:31

bréking!

Én meg azt olvastam,hogy erőszakos asztalos vegyvédelmi ruhában járja az ebtelepeket és a kutyagumikból mintákat vételez egy üvegcsébe.Estére mindet analizálni fogja,és jön a beszámoló.

:D :D :D

she_wolf 2016.02.23. 14:57:05

@defné:
Értem. Maradok annál, amit korábban megfogalmaztam: kivárok. Közben pedig csendben szorítok:)
Nagyon üdvösnek tartanám, ha az orvos az emgedélyen kívül valami jó keretbe rendezné ezt az egész helyzetet, mert nem ördögtől való az elképzelése. Csak kicsit slendrián, elnagyolt lett a megvalósítás. Korrigálni még mindig nem késő (legalábbis remélem).

she_wolf 2016.02.23. 15:01:17

@zünüke:
Kizárt! A "nagyasszony"? Sk? Te álomvilágban élsz!:D Ránézni sem merne a kutyaszarra, mert az kilométerekről halálos kórral fertőzi meg, és lukat harap a tarkójába! Képzeld el sápadt képpel...ugyehogyugye?

defné 2016.02.23. 15:02:18

@zünüke:

Képes rá.

Ez a kennelekig se jutna be a kutyák olyan cirkuszt csapnának.Megérzik a rossz embert ezt tapasztalatból írom.

she_wolf 2016.02.23. 15:03:35

@defné:
Bocs, azért megtennéd, hogy szimat, szimat, keresd?
Hátha...

zünüke 2016.02.23. 15:17:56

@mig54: @defné:

Én viszont még mindig nem nagyon értem ennek a vizsgának a szükségességét.Most Rex mennyivel fog tudni több szolgáltatást biztosítani egy vizsga után,mint előtte?

Amikor az anyám meghalt 2012-ben a nagyobbik unokám aki akkor volt 9 éves (fiú) teljesen magába roskadt.Leromlottak a tanulmányi eredményei,a féktelen evésbe kezdett menekülni,és ami a legaggasztóbb volt az az volt,hogy a gyerek elkezdett dadogni.Nem is kicsit.Pszichológus és a gyerekorvos azt mondta,hogy ez nem fog rögzülni várni kell.Vártunk.Semmit se javult.Aztán egyszer csak valaki az ismeretségi körből azt tanácsolta,hogy próbáljunk meg egy kutyát hazahozni neki.Gondolkoztam erősen mit tegyünk,mert volt már kutyám (dobermann)és tudom,hogy az mennyi felelősséggel jár.Végül is 3 nap gondolkodás után előálltam az ötlettel a gyereknek,mit szól hozzá? Meglepődtem.Majd kiugrott a bőréből ( a másik unokám is)hogy most és azonnal hozzuk,és persze,hogy kell nekik ha már ebben a pillanatban itt lenne az is késő lenne..Így 2014 Húsvétkor "leszállította" az Érted Ugatok Állatvédő Egyesület a kis "terápiásunkat." A gyerek azóta nagyon sokat javult,pedig a kutyusunknak semmiféle terápiás végzettsége nincs, csak egy rendkívül kedves,aranyos,szót fogadó kis kutty.Úgy vigyáznak rá mint a szemük fényére.

she_wolf 2016.02.23. 15:59:23

@zünüke:
Több szempontból vethet fel aggályokat a dolog.
A példa amit írtál pont jó is ennek illusztrálására.
Ha a gyereknek magatartási vagy lelki problémája van, abból jó eséllyel ki tudja billenteni egy addig teljesen idegen eszköz (esetetekben a kutya) bevonása.
Tagadhatatlan tény, hogy nagyon sokat lehet javítani egy kutya segítségével.
De teljesen más az, amikor egy ember/gyerek egy kutyával szervezi az életét.
És teljesen más az is, amikor egy orvosi rendelőben, x négyzetméteren naponta egymás után sok idegen között kell egy kutyának helytállnia úgy, hogy közben minden olajozottan menjen.

A másik amit nagyon sokan kifogásolnak, a fertőzésveszély. És itt nem arra gondolok, hogy jaj, a kutya lenyalja ez egyik gyerekről a miazmát és rákeni a másikra és akkor az is miazmás lesz...ehhez éppen elég pár gyerek egymás között. Én úgy egyszerűsítem le, hogy ilyen szempontból csak a létszám több az egy főre eső lábak számától függetlenül:)
Arra gondolok inkább, hogy a másféle fertőzésveszély fokozottságát nullára lehet redukálni azzal, ha a kutyát kiképezték, megtanították arra, hogy mit szabad neki, és mit nem.
Nem nyalakodhat, nem mászhat, nem mancsolhat! Vizsgálóasztal tabu!
És ehhez kell a feltétlen engedelmességre megtanítani, ami nem kis feladat. Ezért nem lehet bármilyen kutya alkalmas terápiás-, segítő-, és mentőkutyának.

És a plusz faktor: az ember kutyától való félelme, vagy berzenkedése. Ezt tiszteletben kell tartani! Tehát kell hogy legyen egy olyan hely, ahol a kutya várakozhat, amíg újra dolgozhat.
Nem arról van szó, hogy Rex több szolgáltatást nyújt papírral, mint nélküle, hanem arról, hogy egyáltalán nyújthat. Mert a vizsga ebben az esetben elengedhetetlen feltétele az engedélynek (vagy maga az engedély néhány esetben).

Röviden: rend a lelke mindennek! És ha rend van, akkor nincs támadási felület, nem születik egy ilyen izéség miatt 600-bárhány hozzászólás:(

asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló 2016.02.23. 19:03:26

@mig54: Nyugi! Rencceresen bekukkantok malyd ezze a nikkel, h 1 kicsit +rugdossam a hüjélyét.

she_wolf 2016.02.23. 19:37:00

@asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló:
De dög vagy!:D Tudsz valamit?:)
Ja, a linkelt kutyát mikor látta utoljára daktari? Ráférne egy ancihajtás, mert a saját seggit kergeti, biztos viszket neki;P

forge 2016.02.23. 20:43:38

@asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló:

De jó fej ez a roti.Nagyon nem szívesen vesznék vele össze!

she_wolf 2016.02.23. 21:04:01

@forge:
Az biza!:D Rrrradiátorkutya!:)
Nem igazán lehet velük összeveszni. Vagy-vagy, oszt kész:)

asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló 2016.02.23. 21:56:47

@forge: Nem tom. Nekem sokk kuttyom van. Állandó kutyaszagom. Érdekes módon minden kutya hozzám rohan és nagyon barátságos, kiváncsi. Valszeg megérzik, hogy falkavezér vok. Sosem agresszívek hozzám, még a kemény kutyák sem.
Lehet tuggyák hogy harapok. Mindenesetre asztalosanit nem harapnám + mert még +veszek. :-((

she_wolf 2016.02.23. 22:06:47

@asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló:
Nem azt érzik, hogy farkavezér vagy, hanem a többi kutymorgót, azokra kíváncsiak:P Ennyit se nem tudol?:D
Látnád az enyémeket, amikor kutyás helyről jövök haza:* Pedig a tiémek kitikuták:D

drappa 2016.02.24. 16:58:50

@asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló:

Van ahol ez természetes.
Nagy kár,hogy itt nem az.

asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló 2016.02.24. 19:58:20

@mig54: @drappa: Hogy eltűnt a kedvencünk! Nem teccik neki a nikkem?

she_wolf 2016.02.24. 22:59:06

@asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló:
Máshol tudálékoskodik, itt nem terem neki babér. Hagyd a fenébe inkább, így jó!

she_wolf 2016.02.24. 23:00:38

@drappa:
Mersz-e velem fogadni, hogy a mmi életünkben (nem tudom ugyan, hogy hány éves vagy) nem is lesz az?

she_wolf 2016.02.24. 23:47:07

@swiss blend:
Nézegetem néha az ismeretterjesztő csatornákat, és néha letörlöm az államra csorgó nyálat. Közben meg sárgulok, és már régóta csak az irigysétől:(
És ha lennem 25 év fórom a korommal szemben, a mai Magyarországot talán nem fájna elhagynom:( Talán....

she_wolf 2016.02.25. 01:47:25

@mig54:
Mesmeg már nyoll..:( Vajon mi lehet a nyúlon túl...? Vagy a nyúl az?:D
www.youtube.com/watch?v=Pkt7rL_X9n4

she_wolf 2016.03.12. 22:42:48

@she_wolf:
Yepp! A nyollbul gerbera lett? Mijaszösz?:D a végén megérem, hogy protista lesz belülle...

asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló 2016.03.15. 17:57:30

Úgy tűnik @asztalosani: -t sikerült elüldözni a praxis blogról. :-))

she_wolf 2016.03.15. 18:17:15

@asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló:
Nekezgyed mán!:)
De tényleg....olyan jó ez így, még felmázolod a falra, oszt megjelen:)
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása