Elvették a 21 éves fiam életét

2016.01.26. 05:25

m.jpgA boncolási és a toxikológiai eredmény is azt igazolja,hogy a fiam szervezetébe se drog sem alkohol nem mutatható ki , ennek ellenére a fiamat úgy kezelték, mint egy drogost  és ez okozta halálát.

Tisztelt Praxis!

 

A fiam Dóra Árpád  2015.04.24-én péntek  este elment a barátaival darts-ni,4 sört ivott azt mondták ,hajnalban olyan 2 óra körül váltak el egymástól, de még Árpi a fiam egy üveg sört haza is hozott. Másnap 2015.04.25-én nem volt semmi probléma pihent tv-zett.

 

 Vasárnap  2015.04.26.-án délelőtt kezdődött nála a rosszullét, orrvérzés és remegés kapta el. Kijöttek a mentősök.. a vérnyomása kicsit magas volt, de más problémát nem találtak nála ezért úgy döntöttünk ha nem muszáj ne vigyék be a mentősök ugyan ezt mondták.

 

 Hétfőn  2015.04.27.-én a fiam újra rosszul lett, nem evett  wc-ni se tudott  csak az állandó remegés volt nála jelen később alvás problémák is jelentkeztek.

 

 Mivel kedden 2015.04.28.-án sem lett jobban teljesen legyengült menni sem tudott, újra szóltunk a mentősöknek akik nem jöttek ki azt mondták hivjuk a háziorvost, de mivel ő beteg szabadságon volt más jött ki helyette, telefonhivás után 2 órával. Fiamat megvizsgálva nem talált semmi hibát azt mondta,hogy vigyük be a sürgősségire,de akkor már a fiam  a poharat se tudta megfogni annyira remegett.  Fél egykor bevittem a sürgősségire ahol kivizsgálva  fiamat, többszörösen elhangoztatva,hogy szimulál. A laboreredményre vártunk egy órán keresztül  akkor kijött az orvos félre hivott,  papirok nélkül közölte velem a fiam vizeletéből  két féle drog mutatható ki. Lejött a  főorvos asszony aki betolta akkor már egy  tolókocsiba ülő fiamat egy helységbe ahol megvizsgálta amikor beszerettem volna menni a fiam után engem nem engedtek be a válasz annyi volt ha az orvos szeretne velem  beszélni  akkor bemehetek. Egy kis idővel  később kihozták a folyósora ahol vártunk, jött egy fiatal ápoló aki közölte velünk,hogy átmegyünk a Psychiatriara  ahol minket várt egy másik főorvos asszony, bementünk a kezelőbe hárman a főorvos a fiam és én ahol megbeszéltük,hogy két-három nap bent tartják infúziós kezelést fog kapni és utána hazajöhet.  Elmondtam a főorvos asszonynak, hogy a  gyerekemet csak a nyitott osztályra vihetik és megtiltottam,hogy levigyék a zárt osztályra amibe a főorvos bele is egyezett.  Betolták a fiamat egy szobába a nővér zavarodottan nézett ránk,hogy mit keresünk ott amig  ágyneműt húzott otthagytam a fiamat elmentem megkeresni a főorvost, nem találtam mire vissza értem a fiam közölte kapott egy injekciót a fenekébe úgy hogy a nővér azt se tudta mivel vittük be.  A fiam  befeküdt  az ágyba és megnyugtattam,hogy most már jó helyen van és elköszöntem tőle.

m.jpg

Másnap 2015.04.29.-én reggel tiz órakor munkahelyemről érdeklődtem fiam állapotáról, megnyugtatott a nővér  ’Nyugodjon meg anyuka, az Árpi reggelire már evett is egy pár falatot és jól van’ mivel este hatig dolgoztam fél hétkor tudtunk a családommal bemenni látogatni és már nem találtuk a fiamat a helyén akkor már megijedtem kerestem a főorvost nem találtam és lementünk az alsó szintre a dohányzó résznél egy fiatal fiú közölte velünk,hogy már tegnap este levitték a fiamat a zárt osztályra ahol csengettünk kijött egy ápoló aki megkérdezte hogy a drogos fiúhoz jöttünk ? családommal meglepődve idegesen válaszolva: nem! a  fiamhoz jöttünk a Dóra Árpádhoz. Ezek után bementünk és elképesztő állapotba találtuk a fiamat: teljesen magánkivűli állapotba bepelenkázva, kikötve mi családtagok is sokkos állapotba kerültünk a látványtól , próbáltuk szóra birni de nem ismert fel minket. Az ápolóhoz fordulva kérdeztem tőle mit csináltak a fiammal? amire azt a választ kaptuk nyugodjunk meg  ő naponta több 10 ilyen esettel találkozik és ez egy természetes folyamat , nem lesz semmi baj. Rohantam kétségbe esetten kerestem a főorvost, de nem találtam ismét sehol újra az ápolóval futottam össze akitől kétszer is megkérdeztem hogy ’Ugye nem fog baja lenni a fiamnak? Ugye nem fog meghalni?’ ő azt válaszolta: ’Nyugodjon meg asszonyom holnapra már semmi baja nem lesz. Fél kilenckor hazajöttünk.

 

Csütörtök reggel 6 órakor csörgött a telefonom  amikor felvettem közölték velem,hogy a fiam meghalt. Zárójelentéseket megkapva tehetetlenül megtörve olvassuk,hogy a kórház hamis adatokat, eseményeket, más informácókat  rögzitett bele még a szülőt is meghazudtolva, fénymásolt ekg papirt kaptunk olyan időponttal amikor még a fiam az otthonába tartózkodott  a házi orvosra várva. Olyan információt is olvastunk,hogy a fiamat mentő vitte be eszméletlen állapotba miközben a mentő ki se jött hozzá.  A boncolási és a toxikológiai eredmény is azt igazolja,hogy a fiam szervezetébe se drog sem alkohol nem mutatható ki , ennek ellenére a fiamat úgy kezelték mint egy drogost  és ez okozta halálát. Az állatokkal nem bánnak úgy mint amit az én fiammal műveltek. Elvették a 21 éves fiam életét és  a mai napig nem kapok rá választ mi okozta a halálát mert biztosak vagyunk abban,hogy orvosi műhiba történt a kórház hallgat és nem foglalkoznak azzal,hogy tönkre tették egy család életét. Kérem aki ebben az ügyben tud segiteni jelentkezzen mert megkell tudnom miért halt meg a fiam egészségesen két nap alatt a kórházban.

 

Dóra Árpád (1994.02.12-2015.04.30) élt 21 évet.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Segitő 2016.01.27. 22:06:56

@Igazság, hol vagy?:
Üdv!

Szerintem nem a helyesírás ami a legfontosabb hiszen nem hiszem hogy olvashatattlan amit írok , elég baj ha nem érti a lényeget egy két betü miatt ami köszönhető a Billentyümnek is sajnos!

Gondolom Osztályozna is ha Órán lennék ,de ez nem az a fórum itt egyszerüen a saját véleményemet írtam le azt pedig hogy kinek tetszik vagy éppen kinek nem nem érdekel !!!

Egyszerüen én így látom !!!

she_wolf 2016.01.27. 22:12:22

@Segitő:
Megmondanád, hogy ebben az esetben hol vetődött fel a pénz -mint kérdés, vagy éppen adalék? Nem kell tömött bukszával kórházba menni, hogy megkapd a téged illető, neked járó ellátást. Valóban, nem a kórházak tehetnek arról, ami folyik bennük a pénztelenség okán. Ennek ellenére, vagy talán éppen ezért: én azt kívánom neked, hogy egyszer kerülj úgy kórházba, hogy egy fillér jatt nélkül kapj meg mindenre kiterjedő és alapos ellátást. Csak hogy legyen miért megkövetned őket a későbbiekben!
És még valami: sokkal szigorúbb eljárás alá esik egy orvos hibája, mint te azt sejtenéd.

Az orvosi eskünek pedig megfogalmazott szövege van, számítógéppel rendelkezel, keresőprogramot tudsz használni, keresd meg, olvasd el, értelmezd!
Az orvos nem mindenható, de még csak nem is röntgenszemű varázsló. Olyanok csak a mesékben vannak.

she_wolf 2016.01.27. 22:16:44

@Segitő:
Ha már nyelvtannáciskodás van: a visszatérő, azonos (ée jellegzetes) hibák nem elütések, nem egy-egy betű kihagyása:)

@Igazság, hol vagy?:
Azt sem tudom, hol van rajta olyan:) És kiiktattam, mert néha sajátosan használom a nyelvet, és mindig kijavított. Én meg berágtam:)

Segitő 2016.01.27. 22:19:08

@mig54:

Sajnos ezen nincs mit mentegetőzni ,és pénztelenül megkapsz mindent a Kórházba csak éppen ellátást nem ,sajnos tudom láttam ,de olyan kórházat még nem ahol ez a szép tündér mese ígaz lenne amit leírt sajnos!

Én egyet tudok vannak Orvosok akik ígazán azok ,de abból van manapság nállunk a legkevesebb sajnos és én úgy gondolom hogy ez ígaz is az pedig hogy a pénz felmerült ez egyből kijött a gondolataimból ,de szerintem nem írtam rosszat csak éppen ahogy én látom ., természetesen mindenki másképp látja ,talán Önn pont azért mert így is volt egyszer Önnek és akkor írom bátran Önn szerencsés Korházban volt ha nem volt elnézését kérem én nem kívánom Önnt oda , eliténi elitélem a rosszat ,de kívánni nem kívánom senkinek!

Segitő 2016.01.27. 22:21:45

@mig54:

Én nem tartok senkinek Nyelvtan órát csakhát na ember tévedhet ,de ezzel még nem veszek el ember életet vagy éppen nem kővetek el mühibát amiben meghal valaki!

Segitő 2016.01.27. 22:24:23

De lassan én elköszönöm Jóéjt mindenkinek és elnézést ha valakit megbántottam!
Én így látom és így is gondolom!

she_wolf 2016.01.27. 22:33:11

@Segitő:
Többször voltam eddig kórházban mint szerettem volna, túlnyomó többségében pozitív tapasztalattal gazdagodtam. Természetesen mivel emberek vagyunk, orvos és orvos között is van különbség. Amit azonban nehezen viselek, az a kinyilatkoztatott általánosítás.
Nem kívántam én sem Önt kórházba, de nem vagyunk váteszek, a pakliban pedig benne van, hogy előbb-utóbb kikötünk ott ilyen-olyan okból. Csak azt szerettem volna kifejezni a magam módján, hogy ha Ön kórházba kerül, tapasztalja meg mindazon dolgok ellenkezőjét, amelyeket most itt általános véleményként hangoztat. Ha úgy tetszik, fogja fel jókívánságnak a jövőre nézvést egy idegentől.
Önnek is jó éjt!

Igazság, hol vagy? 2016.01.27. 23:07:15

@mig54: Szia!Én sem tudom,hogy hol van.A gyermekem állította be.Én is berágtam rá párszor.

Igazság, hol vagy? 2016.01.27. 23:14:29

A poszt-hoz hozzászólva:Őszinte részvétem a szülőknek.Sajnos a tünetek és a vizelet vizsgálat eredménye is drog használatára utalnak.Talán valakinek a baráti körből megszólal a lelki ismerete és elmondja a szülőknek (ha tényleg drogot fogyasztott)a bulin történteket.

she_wolf 2016.01.27. 23:29:43

@Igazság, hol vagy?:
A drog mindenképpen necces huncutság:( Tiszta cucc, felügyelet mellett, és még akkor sem biztos, hogy nem lesz baj. Kóbor, egyszeri alkalom tudjisten hol barkácsolt anyaggal, vagy éppen megszokott motyó rossz szállítmánya, overdose, bármi játszhat. Nagyon ingoványos talaj. Mert amíg csak a Parkán + almabor kombóval hülyült a debilebbje, addig volt kezelési protokoll is, bevált kegyszerekkel. De most....:(
Előferdül aljas indokból megetetés is, és kit érdekel mi lesz alapon bátorkodás is. A vége pedig gyakran "odaát" van, vagy éppen salátaként végzi valaki.
És akkor ebben a helyzetben legyen mindentudó, mindenható az orvos. Nonszensz.

Igazság, hol vagy? 2016.01.27. 23:54:44

@mig54: Így igaz.De az alpári stílusban orvost,ápolót szidók nem értik meg.

T.M 2016.01.28. 06:40:28

Vannak itt mèg mindig.tudatlanok. (Tisztelet a kivételnek!)
Az esetben mondhatnánk azt hogy ezzek elvonási tünetek lettek volna.ha a srác aktív speed(amfetamine) fogyasztó lett volna például!egyetlen egy általam ismert kàbitoszer sem okoz ilyen tüneteket.fölleg nem több napra rà!
Igen tegyük fel.bàr nem így volt.hogy a srác kapott mondjuk egy extasy-t.ha azt otthon megeszi olyan boldog lesz hogy az féltünt volna mindenkinek.+nagyon sok folyadékot ivott volna ami megint csak féltünt volna.....stb.! Tegyük fel ha speedet evett volna akkor is hasonló tünetek lettek volna + sokkal közlékenyebb lett volna ès ha ezek miatt lett volna rosszul azt elmondta volna mert a "lejövös müsoron" valószínűleg rá ment volna a parára!

Nos tehát 1.nem evonási tünetek voltak.
2.pedig ha a srác mondjuk fogyasztott volna valamit nem pszichiátriára vitték volna.
3.nyilvánvaló tèny.az hogy valaki rossz diagnózist állított fel.és ezért nem a megfelelő ellàtàst kapta!
4.nem értem azt hogy ha valaki függö vagy alkalmi fogyasztoja azt mért kell elitélni?
5.ilyen esetek sürün elö fordulnak sajnos Magyarországon...és "természetesen" az orvosok védik a kórház hirnevèt. ..Ezèrt elkennek mindent....
6.nagyon kevés a jó orvos. MO-n (Tisztelet a kivételnek) ès nagyon sok tanulhatna. Kábítószer függötöl mondjuk ....!!!!
7.ellentètbe másokkal szemben.én ide nem hazudni járok ;)

Dikusz 2016.01.28. 08:34:00

@mig54: a poszt ma megjelent a blikkben, néhány itt le nem írt dolog is benne van.

bElannaTorres 2016.01.28. 10:12:12

@T.M: én csak a téma kapcsán olvasgattam a neten. Abban az időben volt a facebook drog is, hasonló tüneteket okozhat. Senki nem tudhatja továbbá, hogy nem vett-e be valamit otthon. Egyszerű hozzájutni a herbálhoz is, abba is tesznek mindenfélét.
A baj az, hogy ezeknek a fiataloknak a szüleik nem hiszik, hogy drog lehet a háttérben és ez abból fakad, hogy mikor ők voltak fiatalok még nem volt ennyire egyszerű hozzájutni, nem volt ilyen olcsó és ilyen sokféle és ezzel együtt nem volt ilyen elterjedt.
Vannak olyan szerek is amik nem felpörgetnek hanem punnyasztanak. Én se vagyok járatos a témában, de érdemes kicsit utánaolvasni, vagy megnézni Zaher Gábor egy egy előadását youtube-on.

Azt mondom ha az igazság érdekli az anyukáját a barátainak nézzen utána valahogy.
Nagy hirtelen amit utánanéztem, azt látom hogy pl. a gina is olyan ami már 24 óra után nem kimutatható.

drappa 2016.01.28. 11:31:37

A Blikkben megjelent cikk én azt hiszem igazol minden rejtélyt.
Nincs itt mit szépíteni,fényezni. A fiú 100%-ban valamit bevett amitől ilyen rosszul lett és végül belehalt.

@T.M: hiába játsza itt az alkalmi drogszakértőt a tények magukért beszélnek szerintem.
A gyászoló anyukának meg csak annyit tudnék mondani,hogy tök felesleges szaporítani a bírósági keresetleveleket,a fiú egyértelműen valamit beszedett amit nem kellett volna.

Nagyon sajnálom,és nyugodjon békében.

she_wolf 2016.01.28. 11:36:37

@Dikusz:
"A kórházi papírok szerint viszont kemény drogos volt, noha a 190 vegyületet vizsgáló toxikológiai eljárás eredménye negatív lett, azaz a fiú szervezetében nem volt nyoma kábítószernek, ez egy rendszeres szerhasználónál kizárt."

"Az intézmény másnap reggel telefonon közölte a rossz­ hírt: Árpi meghalt. A zárójelentés szerint a halál oka szívelégtelenség, ami az általánosan fejletlen érrendszer miatt alakulhatott ki, esetleg az elvonási tünetekkel járó túlzott terhelés miatt."

Ez némileg ellentmondásos. Meg az is, hogy délelőtti időpont szerepel az EKG-n, és délután vitte be a srácot az anyja...úgy vélem, egy EKG fejlécébe, nyomtatott adataiba nem olyan egyszerű belepiszkálni. Nem tisztább, hanem egyre zavarosabb a kép:(

she_wolf 2016.01.28. 11:42:06

@T.M:
Attól, hogy kipróbáltál néhány cuccot és gyakorló fogyasztó vagy, még nem vagy toxikológus/addiktológus. Ez ugye megvan?
A pontjaidat pedig nem ártana revideálnod:(

she_wolf 2016.01.28. 11:42:55

@Dikusz:
Neked még jövök eggyel, nem felejtettelek el!:)

Igazság, hol vagy? 2016.01.28. 11:44:16

A cikkben szó volt a füves cigiről......

Igazság, hol vagy? 2016.01.28. 11:47:33

@T.M: Örülj neki,hogy Te még megúsztad,de későbbi tüneteket már nem biztos,hogy(simán)átvészeled.

she_wolf 2016.01.28. 12:08:04

@Igazság, hol vagy?:
Az alkohol ilyen szempontból szinte életbiztosítás. A kábszer orosz rulett.

Dikusz 2016.01.28. 13:03:11

@mig54: OK:)

Megértem az édesanya fájdalmát, soha nem fog elmúlni. Nem lehet neki eléggé vigasztalót írni, még az idő sem tudja enyhíteni a fájdalmát, mindnyájan csak annyit tudunk írni neki, hogy őszinte részvéttel vagyunk iránta.
Az EKG-lelet dátuma ami nekem sem tiszta, de az itteni- és a másik újságban megjelent (ezek nem is fogják hagyni annyiban - ha másért nem a szenzációhajhászás miatt)hír között látok némi ellentmondást. Leírták mindkét helyen orvosok, hogy nem minden esetben lehet az új dizájnerdrogokat kimutatni, mivel nem ismerik az összetételüket. Azt is mondták, hogy ilyen esetben szívelégtelenség is lehet a halál oka. Az édesanya mondta az újságnak, hogy volt epilepsziás rohama már a fiatalembernek, néha egy-egy füves cigit is elszívott. Ha az érrendszerrel is voltak problémák talán amiatt is jöhettek elő jobban a tünetek. Ahogy írod, nem tisztul a kép.
Az biztos, hogy az édesanya helyében én is megpróbálnám mindenképpen tisztázni a helyzetet.

Marjana 2016.01.28. 13:12:47

Öszinte reszvetem az anyukanak meg a csaladnak!
Magyarorszagon minden lehetseges, sajnos ezt mi is tapasztaltuk

she_wolf 2016.01.28. 14:11:41

@Dikusz:
Nem tudom miért, de van egy olyan érzésem, hogy az anya nem az igazságot keresi.

muszájmindenkinekhazudni (törölt) 2016.01.28. 16:30:24

Sziasztok
Részvétem az egész családnak , sajnálom nagyon ami történt , de ez gátlástalan dolog ami itt folyik. Szegény Árpi meghalt kész pont , akár mit is csinálnak sajnos soha nem fog vissza jönni. El kell fogadni és hagyni kell békében nyugodni .
Biztos borzasztó lehet egy szülőnek ezt átélni.
Nem értem hogy akik eddig a baráti társaságba voltak azpk most miért lapulnak és hazudoznak ? , mindenki tudta róla hogy miket fogyaszt , töménytelen mennyiségbe szívták azt a mű fűnek mondott spice anyagot.
itt van pár link erről az anyagról :www.delmagyar.hu/szeged_hirek/kinai_droglaborbol_jon_a_mufu/2384122/
www.tinivagyok.hu/temak/veszelyek/item/herbal-mf-biof-spice
www.medicalonline.hu/gyogyitas/cikk/ezrek_kerultek_orvoshoz_a_mufu_miatt
Még egyszer sajnálom ami az Árpival történt , elhiszem hogy nehéz lehet , de akkor se a dokikat kell hibáztatni , lehet hogy fogyasztott olyan drogot amit ki mutat a szervezete , de ezt a szart amit úgy kevernek össze mindenféle vegyszerből nem tudja kimutatni semmilyen drogteszt .
Kedves Árpinak nagy barátai: szégyelljétek a pofátokat, hogy most meg mindenki itt sunnyog és lapul mint szar a fűben . EL kellett volna már akkor mondani amikor bekerült a kórházba hogy ezt a szert fogyasztotta és akkor már máris máshogy állnak hozzá, nem pedig csak találgatnak hogy mitől is lehet .
Bocsánat hogy ilyet írtam , de már nagyon zavar engem ez a sok hozzá szólás és okoskodó ember.

backtoblack 2016.01.28. 17:23:20

@hajatsermuta: Szerintem szegeny fiu otthon tologatott valami szart, a sörözes utan. Azert volt hol rosszul, hogy jobban, bizonyara nem folytatolagosan tolta, amig volt belöle. A blikk oldalan mar azt nyilatkozta az edesanyja, hogy elszivott egy-egy füves cigit..Nem allitom, hogy abbol következik, hogy drogfüggö volt, de tenyleg eleg zavaros a törtenet. Reszvetem.

backtoblack 2016.01.28. 17:26:50

@muszájmindenkinekhazudni: Egy öszinte ember legalabb. Pont ezt gondolom en is, hogy az orszagos haverok meg lapitanak, mint a szar a füben...:/ szomoru. Sajnos Arpinak nem volt szerencseje...:(

zünüke 2016.01.28. 18:01:28

@muszájmindenkinekhazudni:

Köszönjük az őszinte infót,de az értelmesebbje itt ezen a blogon az első sorok után már vágta,hogy itt valami drog van a háttérben.Más magyarázat nincs.Annyira nyilvánvaló volt,hogy kár is volt vitába szállni az ellentáborral.

Nyugodjon Békében..

zünüke 2016.01.28. 18:18:41

@Ernoke: @mioporfeszosz: @T.M: @Segitő: és a többi drogszakértőnek és hirtelen jogásznak üzenném,hogy szíveskedjen elolvasni a @muszájmindenkinekhazudni: nick hozzászólását.

Aztán lehet gondolkodni nagyon okos emberek nektek bizony, akik már kötélért kiáltottak.

yogosan 2016.01.28. 18:33:53

@zünüke:

Anyuka csak a "könnyű füves cigarettáig" mert elmenni a Blick újságírójánál,amit nagyon elítélek mert akkor inkább maradt volna csendben.E helyett ország világnak kikürtölte,hogy elvették a fia életét.Milyen dolog ez?
Szerintem ezek a fiatalok társaságon belül szívtak mindent ami csak jött vagy éppen amire jutott.Szemétség volt ezt a kórházra és a kezelő orvosokra fogni,és ez vonatkozik azokra is akik itt habzó szájjal buzdítják a családot a pereskedésre.

Tűnjenek el innen az ilyen idegen nickek.

yogosan 2016.01.28. 18:38:27

@Péczeli Feri Zsanna Zsani:

Kedves Bloggoló társ!!

Ugye elolvastad @muszájmindenkinekhazudni: írását,és ugye elolvastad a Blickben megjelenő cikket?

Javasolnám melegen.

Frigur Domokos 2016.01.28. 19:34:58

Tisztelt szülők!
Árpád fiúk, orvosi mű hibák miatt vesztették el.
TermészetgyoLélek gyógyász vagyok.

Frigur Domokos 2016.01.28. 19:42:37

Kedves Szülők!
Frigur Domokos vagyok. Lélek gyógyász.
Harminc éve foglalkozom spirituális dolgokkal. Mester jós vagyok.
Fénykép alapján meg néztem,és a gyermeke nem drogos, nem függő betegség miatt halt meg.orvosi műhiba miatt. Kedves szülők pereljék a kórházt. Kérjenek kártérítést.
Tél.06302570414
Tél.0682826336
Ezen a számon tudnak elerni Kaposváron. Nagyon szívesen segítek ebbe az ügyben.

Üdv. Frigur Domokos
Lélekgyogyász

hajatsermuta 2016.01.28. 19:48:24

Kétségkívül hiteles ember, nemcsak diagnosztizálni tud fényképről, hanem, ahogy nyilatkozott, rontást levenni is.

"Domokos egyéb misztikus praktikát is bevetett, hogy a verseny legeredetibb figurájának segítsen.

– Először le kellett vennem a rontást Norbiról. Csak ezután kezdtem jósolni, s a kártya nemcsak azt mutatta meg, hogy biztosan a négy közé jut, hanem azt is, hogy egy Ildikó nevű nő veszi pártfogásába. Akkor még senki nem tudta, hogy Keresztes Ildikó lesz a mentora – mesélte a hajmási mesterjós, aki természetgyógyászattal is foglalkozik. – Adtam egy szerencsetalizmánt Norbinak, és pólófüstöléssel Fortunát is befolyásoltam. Nagyon szurkolok Norbinak, ezen a héten is vetek kártyát – tette hozzá Frigur, akinek a lapok már azt is megsúgták, hogy mi lesz az X-Faktor végeredménye, de ezt a Bors hétpecsétes titokként kezeli, mert nem kívánja befolyásolni a szavazókat. "

kitchen 2016.01.28. 19:55:10

@Frigur Domokos:

Ki a faxom vagy te? Lélekgyógyász? Ba+ örülj,hogy ezt a pár sort valahogy letudtad ide kaparni.

Na húzz innen a picsába

drappa 2016.01.28. 20:06:26

@muszájmindenkinekhazudni:

Én már az elején tudtam,hogy itt valami nagyon nem stimmel ebben a történetben.Egy fiatal,életerős fiú így nem hal meg ilyen ronda körülmények közt ilyen rövid idő alatt.

Te ismerted személyesen?

Frigur Domokos 2016.01.28. 20:36:39

@kitchen: Ide figyelj te bal fasz.
Meg látszik, hogy egy tanulatlan ember vagy. Ha ismernél akkor nem mondaná ilyent rólam, de különben nem érdekel a véleményed. Jó isten kezében vagy. Örülj hogy élsz.

Igazság, hol vagy? 2016.01.28. 21:06:24

@Frigur Domokos: Végre valaki!Segítséget ajánl azoknak,akik nem bíznak az orvosokba,ápolókba,mehetnek hozzád bátran.Azért,hogy lélekgyógyász lettél mennyit tanultál és van -e valamilyen "esküd"?Nem ide tartozik,de azért megkérdezem halkan:Hány nyelvtanóráról hiányoztál?

Liesz 2016.01.28. 21:11:54

Köszönjük, hogy valaki megirta végre az igazat. Vajon megmenthető lett volna-e, ha a barátok tájékoztatják időben az orvosokat, milyen szert vett magához Árpád?

drappa 2016.01.28. 21:12:01

@Frigur Domokos:

Figyuka ide Domokos!!

Ezen a blogon nem fogsz pénzt keresni ezzel a szarsággal,mert itt ezt nem eszi senki.
Első körben tanulj meg helyesen írni,mert így baromira hiteltelen vagy.Most képzelj el egy írni-olvasni alig tudó mester jóst.Gáz nem?

drappa 2016.01.28. 21:15:55

@Igazság, hol vagy?:

:D "Hány nyelvtan óráról hiányoztál"?

Ő nem járt ilyenre.

she_wolf 2016.01.28. 22:04:29

Hubaszki! Eegurút a gyóccer!:D
Mi van itt, emberek? De tényleg....

she_wolf 2016.01.28. 22:09:09

Most annyira nagyon szeretném, ha egykori kedves, és jó humorú ősi hozzászólót üdvözölhetnék, de a nyilvánosságra hozott telószámok miatt ezt kizártnak tartom:(

she_wolf 2016.01.28. 22:14:40

@Frigur Domokos:

@kitchen: bal fasz? Gondolom, te meg jobb fasz vagy. Csak úgy spirituálisan....

asztalosani 2016.01.29. 08:03:24

@kitchen:
akkor mit szólsz ahhoz, aki úgy hirdeti magát, mint "lélekfejlesztő"?
lélekfejlesztő, érted???

na meg:
"Tisztánlátó, Spirituális lélekfejlesztő, Energia pszichológus vagyok."
érted?? energia-pszichológus...

3:)

she_wolf 2016.01.29. 12:54:05

(De)generátor. Ha már fejlesztés...
(Bocs, csak kijött belőlem, mint a buggyant gyümölcslé...)
A f@cbuk pedig... No de úgy kell nekem, én vagyok a hülye:(

hajatsermuta 2016.01.29. 18:40:49

@mig54: Én is végig rágtam magam a FB-os kommenteken. Hááát... A praxis blog sem mindig akadémiai színvonalú, de az a szellemi sötétség, amit a f@szbukósok produkálnak, minden képzeletet felül (alul)múl. Talán 2-3 normális hozzászóló akad a sok százból.

she_wolf 2016.01.29. 19:10:52

@hajatsermuta:
A face jobb sorsra lenne érdemes, de hát az ember már csak ilyen, szeret belerondítani még a legjobb elképzelésbe is:(
Arra mindenesetre jó, hogy az ember eltöprengjen azon, hogy ez korkép, vagy kórkép.
És ha megfeszülök sem látom, hogy hol van a Praxis és a face metszéspontja (azon kívül, hogy a blogszerkesztő onnan is hoz át mellékesen megemlített esetet ld. éppen mostanában).

Dikusz 2016.01.29. 19:25:03

@hajatsermuta:
Elkezdtem olvasni a fészbukos hozzászólásokat, nem megy egy nekifutásra. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy tegnap az egyik épületes bulvárlap is lehozta. Lehet a poszt index címlapon is volt, onnan könnyen idetalálni a Praxisra.
Azért az itt megjelent csodálatos gyógyító mellett egyik sem rúghat labdába (természetfeletti, érdekes előélete van egyébként).

Dikusz 2016.01.29. 19:32:06

@mig54: ennek a gyógyítónak jó messzire gurult a gyógyszere. A legnagyobb baj az, hogy vannak olyanok is, akik hisznek neki, akiket lenyúlhat.
Arra nem is merek gondolni, hogy a végére ezek maradnak csak nekünk:( .

she_wolf 2016.01.29. 19:53:20

@Dikusz:
Ha rám hallgat, azt csinál amit akar, engem nem érdekel, én soha nem fordulnék hozzá és hasonszőrű társaihoz semmivel. Aki pedig mégis...arra nem tudok mit mondani, mindenki egyéni felelőssége, lelkiismerete, egészsége, netán élete.
Csak ezt a szerencsétlen Praxist kellene már kicsit megvédeni legalább az ilyenektől (ha már mindenkitől nem is lehet):(

Emlékszem, régebben ha valakinek a nickjéhez csatoltan megjelent a hozzászóló saját weblapjára mutató link, a moderátor megkérte hogy vegye le a delikvens, ha nem tette, szankcionálta. Most meg van már itt nyilvánosan kiírt telefonszámos önreklám, meg minden szar:(
Nem tudom, Despota soha nem néz ide be?

(Továbbra sem felejtettelek el...:)

rest of boys 2016.01.29. 23:14:07

Látom, hogy Troppauer Hümérék és Tüskés Vanekék is megjelentek buzgómocsingolni a fórumon, lélekmérnökként elmeficamot gyógyítani, agykerekeket pumpálni és vakok közt tisztán látni.
Erre mondta Árpád apánk, hogy bosszamögaparipadehülyekend.

she_wolf 2016.01.30. 13:18:33

@rest of boys:
Amikor először elolvastam, még mosolyogva reménykedtem. Aztán bilibe lógott a kezem, a remény meg elszálltapicsába:(
Síííjok:(
De tényleg, az ilyen kóklerek hogy merik magukat egy lapon emlegetni a füves Biri nénékkel?

she_wolf 2016.01.30. 13:19:20

@rest of boys:
Bocs, lemaradt: nagyon örülök Neked!:*

she_wolf 2016.01.30. 15:38:53

Azoknak, akik szerint a dokiknak séróból kéne lökni, hogy éppen mi a stájsz a vergődő pácienssel:
index.hu/belfold/2016/01/29/elfogtak_egy_ferfit_a_torokszentmiklosi_tomeges_tuladagolasok_miatt/

rest of boys 2016.01.30. 16:46:10

@mig54: Én is nagyon örülök Neked ! :)

she_wolf 2016.01.30. 17:08:18

@rest of boys:
Jöhetnél gyakrabban, szoktál hiányozni (nekem legalábbis).
Jó, tudom....Neked meg más se hiányzik, csak a Praxis:)

bElannaTorres 2016.01.30. 17:37:25

index.hu/tudomany/2012/07/15/halalos_lehet_a_szintetikus_fu/
itt egy régi cikk.

nekem már amúgy az is durva, hogy egy szülő legyint arra, hogy néha elszív egy egy füves cigit. főleg mivel nem is füves, hanem mondjuk patkánymérges :/

she_wolf 2016.01.30. 18:09:26

@bElannaTorres:
A dolog ott kezdődik, hogy a szülő azt hiszi, mindent tud a gyerekéről. Még a legnagyobb szülői gondoskodás mellett is előfordulhat könnyen, hogy a gyerek mellényúl, belenyúl. És a szülő megzavarodik, hárít, vádaskodik, gyakran alaptalanul:(
Nem azt mondom, hogy az orvos tévedhetetlen, mert épeszű ember ezt nem hiheti.
Folyamatosan tanulnak, mert ezt diktálja a józan eszük, és ez kötelességük is egyben, előírás.
De a magunk vélt igazának bizonygatása helyett jó lenne, ha meghallanánk a józan érvelést is, különösen egy olyan felderít(het)etlen területet érintően, mint pl. a drog:(
Hiszen elég csak egy pici hatásbeli eltérés ami számtalan okból adódhat, és könnyen végzetes lehet egy trip:(
Az emberi test csodálatos, és szerintem soha nem megtanulható, kiismerhető, egyelőre tömegesen meg nem ismételhető. Ezért kár, hogy gyakran visszaélünk ezzel a csodával, kihasználjuk, nem törődünk vele, mi több, szándékosan ártunk neki:(
És ha baj van, rögtön rá akarjuk húzni a vizes lepedőt az első szembejövőre.

csakmotyogok 2016.01.30. 20:18:04

@hajatsermuta: Igen. alacsony a vérnyomásom reggelenként a legmagasabb 90/55. De ha ide olvasgatok,már 100/70-est is tudok produkálni. Ha a sógorom akarom kiborítani,akkor ctrl+c+v 1-1 hszt- szeretem,kedvelem,(viszont)de tudom ebbe pusztul bele. Inkább utáljon,mint belehaljon.

csakmotyogok 2016.01.30. 20:24:43

@mig54: így van. jobb vaknak lenni,de nem mindig kifizetődő. A lányom barátnőjének anyukája mondta az ő kis lánya annyira ártatlan előttük tévézik a barátjával biztos benne még szűz,hiszen minden estét velük tölt a barátjával. Néztem ennyire naiv: azt hisz csak este szexelnek a fiatalok? Eredmény :én adtam pénzt az esemény utáni ab tabira.Ha én nem vagyok a lánya 16 évesen lett volna anya.S valljuk be ez még mindig jobb,mit gyereket temetni. :((

hajatsermuta 2016.02.01. 16:26:55

Ezek az orvosok semmiből sem tanulnak: most két újszülött életét vették el.
www.mixonline.hu/Cikk.aspx?id=121442

she_wolf 2016.02.01. 17:13:19

@hajatsermuta:
Éppen nemrég olvastam:( A véleményémet megtartom magamnak, mert inkább csak kérdéseim lennének.

zünüke 2016.02.01. 19:18:56

A 2 anyukának 2 nagyméretű napernyőt feldugni a seggébe és nyitva kihúzni.A nagymama úgy nyilatkozott a tévének mint ha az égvilágon semmi nem történt volna.Azt hogy az unokájánál milyen maradandó szellemi és testi fogyatékosság nagy valószínűséggel borítékolható,arra nem is gondol a primitív barma.Az ő kislánya soha nem drogozott ez az első alkalom volt- (:D)nyilatkozta a nagyi

yogosan 2016.02.01. 19:26:08

@zünüke:

Sebaj.Dolgozunk szarásig,hogy legyen kiktől levonni a járulékokat az ilyen moslék csürhe életben tartására.Kíváncsi lennék én arra,hogy a kiccsalád melyik tagja fizetett valaha életében maga után bármit is.
Az infúzió kár beléjük.

defné 2016.02.02. 23:21:41

@yogosan: Azért azon elgondolkodtam,hogy a Törökszentmiklósi "drogbaleset" egyenlőre még nem biztos,hogy életben maradó betegeinek a kezelése miatt még nem vertyogott itt senki sem.Még egy hozzászólás sem jött,hogy hű meg ha mibe kerül ez az egészségügynek.Pedig ha valakik nem érdemlik meg azt,hogy költsön rájuk az állam azok a drogfüggők.Az ilyenekkel kellene kifizettetni a kezelést A-tól Z-ig nem a nyugdíjas tanárral aki fülfájásra panaszkodva a sürgősségire mer menni.

asztalosani 2016.02.03. 08:34:25

@defné:
nekem eszembe jutott hogy leírom, de nem akartam megint egy sz*rozos kommentcunamit elindítani :P, sőt már mintha régebben írtam volna, hogy a dohányosokat is ki kellene venni,

másrészről, ha jobban belegondolsz az extrém sportokat űzőket is kivették a tb-s körből.

különösen veszélyes (extrém) sportnak, szórakoztató-szabadidős tevékenységnek minősül:
a) vízisízés,
b) jet-ski,
c) vadvízi evezés,
d) hegy- és sziklamászás az V. foktól,
e) magashegyi expedíció,
f) barlangászat,
g) bázisugrás, mélybe ugrás (bungee jumping),
h) falmászás,
i) roncsautó (auto-crash) sport, rally,
j) hőlégballonozás,
k) félkezes és nyílttengeri vitorlázás,
l) sárkányrepülés, ejtőernyőzés, paplanernyőzés, műrepülés.

na így sportoljon az ember... :(

ezzel szemben meg a drogosokat, bagósokat, alkoholistákat hányszor látják el??? főleg úgy hogy ezek mind függők...

zünüke 2016.02.03. 10:19:53

@asztalosani:
Mint már említettem többször 7 kerületi lakos vagyok,így volt egy pár alkalmam az évek során látni a Péterfy S. utcai kórház (alsó erdősor u)kórház ha jól emlékszem "mérgezési o-nak hívják" lakóit akik kint járkálnak mint a holdkórosok a kertben.Már amelyik járóképes.Ijesztő, csak annyit mondok.Utcai cipő letaposva a sarokrésznél mint kórházi papucs,kórházi pizsama,megállapíthatatlan életkor (és ez nem vicc)és ezerrel megy a kerten áthaladó látogatóktól a lejmolás cigi,kávé,egy kis apró.
Elnézve ezeket a fazonokat 1000%-ék,hogy felesleges időtöltés amit a kórházban tartózkodnak,mert hogy ezeknek eszük ágában nincs a drogot abbahagyni az biztos.
Tényleg kár beléjük pumpálni az adófizetők pénzét.

she_wolf 2016.02.03. 17:37:08

@asztalosani:
Leginkább a szexet kellene kivenni! Akkor te sem létezhetnél....

she_wolf 2016.02.03. 17:42:11

@asztalosani:
Ma egy angyal vagyok, megint segítek neked:
forrás:
hu.wikipedia.org/wiki/Extr%C3%A9m_sportok

she_wolf 2016.02.03. 18:08:07

@zünüke:
Nem bántani akarlak, és ezt tulajdonképpen nem csak neked írom:
Tudom, hogy ez az ábra, és ez nagyon szomorú.
De hadd kérdezzem meg, hogy ilyenkor hol marad a hippokratészi eskü, az emberrel való bánásmód, a betegjog, az egészségehez való jog, és még sorolhatnám?
Igen, valóban kényes téma és óvatosan kell hozzá közelíteni. Az orvosokat gyakran éri az a vád, hogy Istent játszanak. Ebben az esetben ki játszik Istent? Egy egyszerű, mezei ember, aki kategorikusan kijelenti, hogy ennek, vagy annak nem jár? Egy egyszerű, mezei ember kategorikusan kijelenti a függő helyett, hogy az nem is akar tiszta lenni?

És hogy ancikának is kedveskedjek egy kicsit, egy kis szakmázás:
"Számos vizsgálat támasztja alá, hogy az addikcióra való hajlam bizonyos mértékben genetikailag is meghatározott. Kimutatták például, hogy a dopamin-2 receptor A1 allél jelenléte szignifikánsan gyakrabban fordul elő súlyos alkoholistáknál, drogfüggőknél és kóros játékszenvedélyben szenvedő betegeknél.

A probléma felismerését és értékelését tovább bonyolítja, hogy az addikciók (azaz betegség) és a hétköznapi szokás közötti határ egyáltalán nem éles, és népcsoportonként is változó."

Hogy magamhoz is hű maradjak:
Forrás:
www.webbeteg.hu/cikkek/psziches/1345/hogyan-alakul-ki-a-szenvedelybetegseg
A link azért, mert saját kútfőből nem tudom szabatosan, hibátlanul megfogalmazni.

Röviden, és a saját szavaimmal: a dolog azért komoly, mert függőségről beszélünk. A függőség betegség. Nem önmagában a függőség, hanem az általa/miatta kialakuló szervi elváltozások, funkciózavarok azok, amiket az orvosnak kezelnie kell.

she_wolf 2016.02.03. 18:13:14

@mig54:
Kieg: és itt még csak szigorúan a beteg szervezetéről beszéltem, kihagyva a függőség szociális, valamint a társadalmi életre gyakorolt káros hatásait, következményeit. Nagyon összetett dolog ez, és nem véletlenül. Ezért kell vele foglalkozni.

zünüke 2016.02.03. 19:50:37

@mig54:

"Egy egyszerű, mezei ember,aki kategorikusan kijelenti,hogy ennek vagy annak nem jár?"
"Egy egyszerű, mezei ember,aki kategorikusan kijelenti,a függő helyett,hogy az nem is akar tiszta lenni?

-Nem ennek vagy annak nem jár, hanem a drogosnak nem kéne,hogy járjon-legalábbis ingyen nem.Velük minden lelkiismeret nélkül simán kifizettetném a kezelések összes felmerülő költségét.Aztán egy bizonyos rétege kezdene felfogni,hogy ez nem úgy működik,hogy szívunk-fújunk ami jön, aztán meg ha valamit elbaxunk akkor úgy is megpróbálnak megmenteni.

-Igen,én mint mezei ember kategorikusan kimerem jelenteni,hogy 10 drogosból 9-nek esze ágában sincs lejönni a kábítószerekről.Nem állítanék ilyet ha nem dolgoztam volna olyan helyen ahol sok ilyen fazon megfordult mindenféle rétegből.Egy volt bennük a közös.Mindegyik szívta/lőtte/ette kinek mire volt pénze és igénye.Én is hívtam mentőt nem is egyszer rájuk,bár egy esetben nagyon gondolkodtam rajta,hogy felemeljem-e a telefont.

she_wolf 2016.02.03. 20:40:06

@zünüke:
Ezért írtam, hogy nem kifejezetten hozzád szólok, és nem kötekedni akartam, vagy bárkit is bántani.
Tökéletesen igazad van abban, hogy keményen bevasalnám én is a kezelési költségeket, más kérdés, hogy erre milyen eszköz, módszer vehető igénybe.

Az nem biztos, hogy esze ágában sincs lejönni a cuccról. Lejönne, csak éppen nem tud. Önállóan semmiképpen. És itt jön az orvosi (valamint a szociális) ellátás a képbe.
Valamint az is itt jön a képbe, hogy aki nem volt ilyen helyzetben, az nem tudja (mert nem tudhatja!), hogy mit jelent az "éhség". Amikor nem a tudatod diktál, hanem a szervezet követel. És ha nem kapja meg, annak az erőszaktól a törvényszegésen keresztül a halálig bármi lehet a vége.
És úgy gondolom, egy huszon/harminc éves fiatalnak megtagadni a segítségnyújtást egyenlő a halálos ítéletével. És ez a segítségnyújtás -a teremészetéből adódóan- idő-és pénzigényes:(

Szóval csínján kell bánni ennek a dolognak a megítélésével...szerintem. De hogy ma is kellőképpen vérhabos legyen a szám: minden terjesztőt, gyártót az élete bármelyik szakaszában a saját szerével nyírnám ki, módszeres precizitással! Természetesen a kábítószerek esetében.

"Aztán egy bizonyos rétege kezdene felfogni,hogy ez nem úgy működik,hogy szívunk-fújunk ami jön, aztán meg ha valamit elbaxunk akkor úgy is megpróbálnak megmenteni."

Egy szerrel élő nem gondolkodik ilyesmin, hogy úgyis megmentenek. Neki a MOST! a lényeg, nem az, hogy holnap mi lesz.
Ha nem veszed fel a telefont és bebizonyosodik, hogy megtehetted volna, csak éppen nem olyan nadrág volt rajtad, Btk.-ba ütközöl, azért pedig büntetnek.

she_wolf 2016.02.05. 18:49:30

@hajatsermuta:
Ma láttam a híradóban, hogy élnek a babák, kórházban vannak. Az egyiket már átszállították, a másik maradt a SOTE-en.

she_wolf 2016.02.07. 16:26:50

@rest of boys:
Nem értem, miért háborogsz? Nem vagy Te tenger!:)
Linkelek egyet, a felvételt ne indítsd el ha nem akarsz sérülni, csak az írást olvasd!
Úgy megvilágosodsz, hogy az csuda!:D
index.hu/mindekozben/poszt/2016/02/07/mara_be_lehet_zarni_az_internetet_halott_kutyat_tamasztott_fel_energiagyogyaszattal_a_shygys_szepfiuja/

kitchen 2016.02.08. 11:03:26

@mig54:

Társadalmunk dolgos és hasznos,becsületesen adókat fizető állampolgárai tegnap este már vígan nyilatkoztak a televízióban.Még mindig nem értik,hogy hogyan lettek rosszul attól a qrva kólától ami miatt majd' felfordult az egész kompánia.
Megjegyzem: én sem látom a megszokott felháborodást a költségek miatt.

she_wolf 2016.02.08. 14:01:53

@kitchen:
Terhes nő ne igyon kólát, szeszt, ne bagózzon, nem csak magára kell(ene) figyelnie! Ennyi. És tökmindegy, kiről van szó.
Korábbi riportot láttam, a tegnapit nem, de gondolom, nagy különbség nem lehet köztük.
Az addikció pedig az önfarkába harapó saját kígyó, ha a delikvens nincs észnél!

rikitikitévi 2016.02.08. 17:12:10

@mig54: "Terhes nő ne igyon kólát"

Te tényleg elhiszed ezt a kóla-mesét?
Egyébként naponta konzultálom a terhes-patológián fekvő kismamákat fenyegető ecclampsia, toxicosis miatt. Kivétel nélkül bűzlenek a bagótól.

kitchen 2016.02.08. 20:42:46

@rikitikitévi:

Nem tudom láttad-e azt a minden szégyenérzet nélküli pofát,amikor a túlélő kis hölgy előadta a kólás okosságát.
Ő bement a szobába,az asztalon italok, "megtetszett" neki az egyik (ez szó szerint)és abba bele is ivott.Utána már csak a kórházban tért magához.Pffffff...
Ezzel a mesével viszont nincs kit felelősségre vonni,mert ezt fogja állítani az egész bagázs.

she_wolf 2016.02.09. 04:13:19

@rikitikitévi:
Természetesen nem hiszem el, jogom van hozzá.
Megint magamból indulok ki: ha gyereket akarok, tervezek, készülök rá. És ennek elengedhetetlen feltétele az, hogy rendben működjön a szervezetem, mentes legyen mindentől, ami toxikus lehet a magzatra nézve. Attól sérülhet a leendő pici ember szomatikusan, mentálisan egyaránt. Éppen elég mindaz, amit képtelenség kivédeni, mert a napi élet velejárója, legalább szándékosan, vagy hanyagságból ne okozzak benne kárt!
Ha nem tervezem a gyereket de besikeredik, akkor mindez hatványozottan érvényes, ha úgy döntök, hogy megtartom. Mindkét esetben (különösen az utóbbiban, hogy miért, Neked azt hiszem, nem kell külön taglalni) szentírás az orvos minden szava, akinek eszembe se jusson bármit is hazudni, terelni!
Mert ő az okosabb, és mert ő azért van, hogy segítsen. Rendszeres találkozás a dokival, tanácsadás, és nem bélelt kólát inni, hanem az orvos minden szavát!
Én pedig józan ésszel úgy gondolom, hogy simább lesz mindenki élete, ha nem "problémás" gyereket szülök a társadalom nyakára.
A "problémás" gyerek ebben az esetben pedig nagy valószínűséggel meglesz, mert az orvos esküt tett az élet védelmére.
Úgyhogy gyerünk, lehet őket/Titeket felrugdosni, minősíteni, mert teszik/teszitek amit kell!
De leginkább az a bűntelen fog szívni, aki erről az egészről nem tehet:(
(Bocs, zabos lettem..)

she_wolf 2016.02.09. 04:21:40

@kitchen:
Ha "megtetszett neki", akkor talán meg kellett volna állni a flörtölés szintjén. És akkor most nem lenne mit megbánjon.
A flörtölés nem bűn, a tettbe belehalhatsz te, vagy más. Vajon miért van az az érzésem, hogy nem fog belőle tanulni?
Egyébként kit akarnál felelősségre vonni? A hanyag terhest? Ha igen, szerinted mi lenne a legmegfelelőbb penitencia a számára?
A kollektív hazugság pedig alja dolog.

kitchen 2016.02.09. 15:47:36

@mig54:
Akkor én is megkérdezem.Te elhiszed ezt a kólás mesét?

És igen,nem fog belőle tanulni.Addig legyek én szegény amíg nem vesznek megint valami ismeretlen olcsó szart,amit akár kólába,vagy valami módon benyomnak maguknak.

Nem én akarom felelősségre vonni hanem a törvény

Kiskorú veszélyeztetése, ezt említette a riporter.

she_wolf 2016.02.09. 16:45:27

@kitchen:
Mint ahogy @rikitikitévinek is írtam: nem hiszem el, jogom van hozzá.
Nem tanul belőle? Most mit írjak erre? Forduljon fel? Forduljon fel, úgy pusztul el, ahogy akar. A törvény azért van, hogy alkalmazzák, annak megfelelően járjanak el.
Kiskorú veszélyeztetése alaposan megállhatna, ha pedig a gondos orvosi kezelés ellenére mégsem marad életben a koraszülött (nem tudom, mennyi idősek), akkor simán megérdemelnék, hogy emberöléssel vádolják meg őket!
És nem 1 év 5-re felfüggesztve, hanem 20, letöltendő! A benti keresményét pedig nem spejzra költheti, hanem a BV utalhatná rögtön a kórháznak.
Igen, jól látod, háborgok:)

drappa 2016.02.10. 10:44:21

@mig54:
Anyósomék vidéki szomszédságában él egy idős hölgy aki 30 év alatt 4 olyan gyereket nevelt fel,akiknek a szülei nem törődtek velük.Az utolsó gyerek olyan 2-3 évesen került a nőhöz mint megtudtuk az előzményeket, az anyja kőkemény drogos volt,az apja meg egy csavargó.A kislány gyönyörű szép volt és aranyos is.Aztán ahogy nőtt egyre furcsább dolgai kezdtek lenni.Akkor már konkrétan lehetett látni rajta,hogy nem teljesen normális.Mint kiderült az anyja keményen nyomta a drogot a terhessége alatt,aminek "lejött" a végeredménye 20 éves korára.A néni már meghalt sajnos,a félbolond lány meg az utcára került.

kitchen 2016.02.10. 16:10:59

Mai hír. dr.Lippai kórházigazgató szerint a csecsemőknek egyenlőre nincsenek olyan tünetei,ami maradandó egészségkárosodásra utalna.

egyenlőre

zünüke 2016.02.10. 19:03:36

Az egyik pont most vallotta be,hogy drogoztak, és utána rögtön rosszul is lettek mind a hatan.Kettő közülük meg a pszichiátrián rontja a levegőt becsövezve.

she_wolf 2016.02.11. 10:39:33

@drappa:
Ezek az előre láthatatlan és kivédhetetlen dolgok, amelyek miatt mindig azt sajnálom, aki önhibáján kívül kerül ilyen helyzetbe. Az utód nem kéri magát erre a világra, nem az ő döntése. Megtörténhet, hogy ritka, de káros behatás(ok) ellenére is egészséges lesz az utód, de a valószínűsége csekély. Minél erősebb és/vagy gyakoribb a behatás, annál csekélyebb.
Az egésznek az a rákfenéje, hogy nem mindig derül ki azonnal. (Ld. az általad hozott példa.) És akkor máris elkészült az eltartandó fiatal (akivel csak a létszám több).
Bocs' a durva fogalmazásért!

defné 2016.02.12. 11:13:16

@kitchen:

"Addig legyek szegény amíg nem vesznek megint valami ismeretlen olcsó szart,amit akár kólába,vagy valami módon benyomnak maguknak"

-Főleg,hogy ilyen lelkesen és gondosan mentik meg őket.

she_wolf 2016.02.12. 11:28:03

@defné:
"Főleg,hogy ilyen lelkesen és gondosan mentik meg őket."
Mert ez a dolguk. Ha tetszik (nekünk vagy nekik), ha nem. Ha nem tettek volna semmit, hanem hagyják megpusztulni az egész bandát felnőttestül, gyerekestül, senki nem kérné számon rajtuk az oly sokat hangoztatott esküt.
És miért nem? Újra megkérdezem (igaz, csak magamtól): Ki játszik Istent?

zünüke 2016.02.12. 12:38:23

@defné:

Meg hát ugye' hely is mindig van az intenzíven az ilyennek.Az infarktusos' magyart meg szállítgatják kórházról kórházra.Az ilyeneket kellene a bejárathoz közeli padra fektetni feltéve ha nem foglalt a pad.

defné 2016.02.12. 17:05:55

@mig54:

"Ki játszik Istent"?

Én ha tehetném :))

defné 2016.02.12. 17:09:31

@zünüke:

Még a padra sem érdemlik meg.

she_wolf 2016.02.12. 20:12:52

@defné: Ezért maradsz csak egy ember. Velem együtt, persze.

she_wolf 2016.02.29. 22:21:05

@Miraflores:
Ahány megjelenés, annyiféle. A váz ugyanaz, infók vesznek el belőle, vagy adódnak hozzá. Ebben például szó sincs róla, hogy az elhunyt drogfogyasztó volt.
A kép így sosem lesz teljes, csak a patológusok számára (esetleg).
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása