Ne játszanak tovább az életünkkel!

2014.06.15. 08:27

thumb.php.pngÖsszefoglalva: az orvosok szakmai tudása nulla, az orvosok emberekhez való hozzáállása nulla.

Tisztelt Praxis!

 

Ájulásokkal, nagyfokú gyengeséggel, szédüléssel, remegéssel, nagyon alacsony vérnyomással kerültem be a váci kórházba, a Neurológiai osztály vett fel. (Sürgősségi osztály: több órás várakozás, bunkó orvos, durva nővérek, kosz, hideg, bűz) Semmiféle kezelést vagy gyógyszert nem kaptam. A viziteken minden alkalommal jeleztem, hogy nagyon rosszul vagyok, ugyanúgy ahogy bekerültem és hogy semmiféle vizsgálat vagy kezelés nem történik. Ilyenkor gunyorosan összemosolyogtak az orvosok.CT és MR vizsgálatok után haza lettem küldve, mivel nincs agydaganatom.

 

Kiengedésemkor is szóltam, hogy továbbra is rosszul vagyok, a kezelő doktornő odasúgta, hogy szedjek nyugtatót. Szerencsére más intézményben, Budapesten vették a fáradtságot az orvosok és vizsgálatokat végeztek, meglett a diagnózis, gyógyszert szedek, és teljesen jól vagyok! A váci kórházban úgy látszik elfelejtették mondani az orvosoknak, hogy vizsgálatokat kell végezni és gyógyítani!!!

 thumb.php.png

A többi beteg sem járt jobban: akárki akármilyen bajjal jön be, aki fiatal annak azt mondogatják, hogy "biztos a stressz", aki idős, annak meg meszesedés van a nyaki ereiben (kinek nincs 60 év felett?). Egy kis vérhigító-értágító infúzió MINDENKINEK (ez a jolly joker) + nyugtató és altató és pár nap múlva ki is dobnak mindenkit akármilyen rosszul van. Ezúton javaslom a váci kórház Neurológiai Osztály orvosainak endokrinológiai továbbképzését. Hátha akkor esetleg felismerik a betegségeket és a jövőben gyógyítanak is. Ne játszanak tovább az életünkkel!

 

Paraszolvencia nagy fokon. A nővérek húzzák a szájukat, ha bármit is csinálni kell és megeszik a betegek ételét. Összefoglalva: az orvosok szakmai tudása nulla, az orvosok emberekhez való hozzáállása nulla. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rikitikitévi 2014.06.15. 08:48:56

"az orvosok szakmai tudása nulla, az orvosok emberekhez való hozzáállása nulla. "
Akkor ez így együtt 00, vagyis WC, a posztoló meg pontosan odavaló. Minden rendben van.
A "játszanak" egyébként indicativus, imperativusban helyesen: játsszanak!

szabidoki 2014.06.15. 10:12:29

Csak puszta kíváncsiságból kérdezem, a váci kórházban milyen diagnózist állítottak fel és milyen gyógyszerrel küldték haza a posztolót?

szabidoki 2014.06.15. 10:13:23

Illetve a budapestiben...

Foldes Gazda 2014.06.15. 10:53:09

nagyon kevés kivétellel az egészség ügy úgy működik ,FIZETSZ vagy MEGHALSZ.

jágör68 2014.06.15. 11:02:02

Ha már így általánosan ilyen nagyívű kijelentéseket teszünk:
A magyar egészségügyi járulékok: NULLA
A magyar emberek egészségügyi ismeretei: NULLA
A magyar kormányok egészségügy iránti felelősségérzete: NULLA
És akkor a bodzaszedők millióiról, meg hozzáállásáról még nem is beszéltünk...

Hogy gondolja pótolni az ország azt a 600.000 magyar munkavállalót, akik az elmúlt 20 évben leléptek?
Hogy lehet(ne) nélkülük országnak nevezhető valamit építeni?

IP gyűjtögető 2014.06.15. 11:16:32

@jágör68: Kedves kommenttelő társam mindent leírt helyettem, de úgy gondoltam, hogy jelezzem: ez min() 2 ember véleménye

IP gyűjtögető 2014.06.15. 11:17:41

elnézést, a min() rossz beidegződés, minimum akart lenni

magam adom 2014.06.15. 12:43:18

Tudomásom szerint nincs MRI a váci kórházban.

polyvinyl · http://beszelomajom.blog.hu 2014.06.15. 12:51:56

@Foldes Gazda:

"nagyon kevés kivétellel az egészség ügy úgy működik ,FIZETSZ vagy MEGHALSZ."

Ez így nem igaz.

Nem igaz, hogy ha fizetsz, akkor nem fogsz meghalni. Tudod, az élet egy nemi úton terjedő halálos betegség, amiből még senki nem gyógyult fel.

csak néha benézek ha marhaságot látok 2014.06.15. 13:09:14

@Foldes Gazda: ha ez igaz lenne akkor a nagyon gazdag emberek örökké élnének. természetesen az egészségügyhöz is 3 fontos dolog kell ezt régebben a háborúról állapították meg de itt is igaz): pénz, pénz, pénz. sok pénzzel lehet növelni a túlélés esélyeit de a viszony nem lineáris.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2014.06.15. 13:41:12

"CT és MR vizsgálatok után haza lettem küldve, mivel nincs agydaganatom."

"ugyanúgy ahogy bekerültem és hogy semmiféle vizsgálat vagy kezelés nem történik."

Azt nem merném mondani, hogy a CT és MR vizsgálat semmi, nem is olcsó vizsgálatok. Ennek alapján úgy vélem, tisztességesen megvizsgálták a beteget.

"meglett a diagnózis, gyógyszert szedek, és teljesen jól vagyok!"

Azért én is kíváncsi lennék a diagnózisra és az adott gyógyszerre. Ami akár valami aszpirin vagy egyéb placebószerű gyógyszer is lehet. Gyakran csodákra képes csak az a tudat, hogy az ember kap gyógyszert. És vicces, de igaz, minél drágább a placebó, annál nagyobb a hatása.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2014.06.15. 13:42:29

@IP gyűjtögető:

Valóban rossz beidegződés, mert nem adtál meg argumentumokat. :D

kumarkinda 2014.06.15. 14:18:15

@jágör68: "Hogy gondolja pótolni az ország azt a 600.000 magyar munkavállalót, akik az elmúlt 20 évben leléptek?
Hogy lehet(ne) nélkülük országnak nevezhető valamit építeni?"

S nyilván erről is a poszt-toló tehet és mindenki, aki "lúzer módon" engedi, hogy ez történjen. Ugye? Segítek, nyilván nem.
Azért, milyen érdekes, hogy a milliomos "vállalkozó urakat/hölgyeket" nem küldik el ilyen "összemosolygások" közepette (pont őket nem). Ott, akkor, egész más dolgokra "mosolyognak" rá. Független, hogy épp egy hipochonder udvaribolond vagy egy sziklaidegzetű vitéz.

A rendszerről (úgy mint paraszolvencia) annyi a véleményem röviden, hogy amíg nincsenek rendes fizetések a "fehér" - most nem a kórházra, hanem a feketemunkára célzok - munkahelyeken (és amíg a fizetések 10-nél nagyobb százalékát teszik ki az adók), addig nem fog csökkenni a "mosolygás/vicsorgás". Csak az a kérdés, meddig.. és ki támogatja ezt a "Colgate reklámot".

Az az orvos, akinek kevés, ami adott, tényleg jobban teszi ha lelép, mert a nemtörődömségével nem csak magának fog ártani.

S most zárva a keretes szerkezetet; komolyan az egyszeri "parasztembernek" kell "tömnie" a földesurat? Annak, aki az önellátásra is képtelen? Ez talán még a jobbágyvilágban sem volt így. Legalábbis, nem rémlik, hogy tanítottak volna ilyesmit (persze nyilván történt olyan is).., hogy a jobbágyot még jól meg is verték/alázták, ha esetleg a földesúrnak épp rosszabbul ment valami olyan miatt, amihez a parasztnak semmi köze nem volt.

megvalaszolok 2014.06.15. 14:27:01

Talán lehetne valami tényt is írni, mondjuk diagnózist, hogy legalább konkrétumokat lássunk. Eddig ez rágalmazás. Bár ezen a szennyblogon ez nem ritka dolog...

tobias2 2014.06.15. 14:53:36

E kell küldeni ezt a fakezű népséget Norvégiába, Angliába, Németországba, pusztítsák ki az ottani lakosságot! Kis részüket már sikerült rábírni erre a húzásra, úgyhogy van remény!

2014.06.15. 15:16:12

Kedves posztoló!
Gondolom nem fogsz megjelenni, az itt nem szokás, de mint írták előttem, a CT és MR azok vizsgálatok, azaz az a kijelentésed hogy semmilyen vizsgálatot nem végeztek, nem fedi a valóságot. Csupa általánosítás, semmi konkrétum. Mégis titok hogy milyen betegséged volt? Akkor minek írtad a posztot? Olyan valóban van hogy az emberrel gorombán bánnak, de egy ilyen pontatlan poszt mellett ez nem túl meggyőző.

megvalaszolok 2014.06.15. 16:00:01

@tobias2: Ezt nem is kommentálnám. Felesleges lenne beégetni Téged, magad is megteszed ezt a szívességet.

jágör68 2014.06.15. 17:39:13

@tobias2:
Ez a nap hozzá- trollkodása.
Mert hozzászólásnak nem nevezném.

Egyébként lehet várni helyükre az afrikai orvosokat- de nemigazán jönnek.
300- 400 EUR-t még a legsötétebb elefántcsont/gyémánt/olaj- csempész afrikai diktatúrákban is megkeres egy orvos.

2014.06.15. 23:00:55

Engem egyszer vizsgált neurológus,amikor beállt a nyakam és fejgörcsöt kaptam egy 3 nap alatt kiolvasott könyv miatt.
Nagyon mókás volt a vizsgálat.
Biztos ezt hiányolta a kedves panaszkodós beteg.

nextdoor · http://www.lelenc.hu 2014.06.16. 07:01:14

Fenti poszt már megint egy olyan, amit a kedves beteg vélhetően nem is ide szánt...
www.betegszoba.hu/korhazak/pest/javorszky_odon_varosi_korhaz/

bajkal 2014.06.16. 23:25:02

@Turchi: Nehezen, ha nem tud róla. Javaslom írj egy e-mailt a blogon megadott címre pl. egy veled megtörtént esetet, kérd, hohy értesítsenek, ha megjelenik, szerintem akkor se fognak. :-) (Ha meg nem kéred külön, akkor pláne nem tudod mikor jelenik meg. Ha naponta - két naponta van új poszt, akkor pl. pár hét várakozás után a beíró eltűnhet a nagy űrben (kiadja a mérgét és besokall, hogy itt se történik semmi...
Vagy annyi energiát már nem kíván belefektetni, hogy be is regisztráljon az indapasson vagy facebookon a nevét adja vagy szimplán látva, hogy mindig kisebbségben (költői túlzás) marad inkább nem ír, de kivételek vannak.
A mostani valóban nem ide íródott, de lehet hónapok, évek múltán rábukkan a szerző és válaszol, csak ne felejtsünk el mi is visszanézni ;-).

acka1 2014.06.17. 20:18:43

@bajkal: Az én sztorim már másnap megjelent, és azóta is figyelemmel kísérem a blog alakulását :)

srác7878787878 2014.07.12. 01:42:27

Érdekes. Nekem is vannak tapasztalataim az említett kórház említett osztályával. Sürgősségi része valóban katasztrófa, de csak a látvány miatt. Hozzák-visszik a hordágyon lélegeztetőgépen lévő betegeket, stb.... Apunak stroke-ja volt. Sürgősségin ültünk több mint 2 órát,úgyhogy mentő vitte be, ct megvolt hamar, mondták, hogy megkell várni a szakorvost. Sürgősségis már kétszer telefonált fel, s egyszercsak megérkezett a neurulógus. Elmondta érthetően mi a baj, mit kell csinálni, mik a kilátások, stb.. Akartunk pénzt adni, nem fogadta el. Gondoltuk, hogy itt rettenetesen nagy a baj, ha már a pénz sem kell. De a doktornő csodát tett 5 nap leforgása alatt. Amikor bekerültünk apu már azt sem tudta szinte hol van. S napról napra látványos volt a javulás, a doktornőt mindig lehetett keresni, kérdezni, jött válaszolt. Én azt láttam, hogy lepukkant körülmények között (8 ágyas kórterem) erejükön felül teljesítenek. Án az említett osztályokkal abszolút elégedett voltam, s 1 hét után, viszonylag jó állapotban hagyta el apu a kórházat...
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása