A szex nekem a fájdalommal kapcsolódott össze

2014.03.15. 07:00

images_13.jpgElkezdtem fórumokat olvasgatni és láttam, hogy mások is sok sok éve szenvednek ilyennel.

Tisztelt Praxis!

 

Szeretném leírni a történetem, nem tudom, megosztják e.

 

Sziasztok, leírnám az én történetemet, még 2009 augusztus végén kezdődött, gyakorlatilag mikor először próbálkoztam valakivel együtt lenni úgy (22 voltam egyébként). Az első alkalom után jelentkezett az égő viszkető érzés, folyás kíséretében, azonnal elmentem orvoshoz, aki írt fel canestent. Szedtem később betadine-t, pevaryl, hüvely tisztasági foka akárhányszor nézték, 3-as volt. Akkor még sztk-ba jártam, szerintem végig jártam az összes létezőt, a tüneteim egy időre mindig enyhültek, megszűntek.  

 

A kálváriám tavaly kezdődött újra, mikor elmentem méhnyakrákszűrésre ,ott csináltak kenetet is és baktériumot találtak (akkor még nem tudtuk, hogy mit). A szex egyébként nekem a fájdalommal kapcsolódott össze, nem is nagyon próbálkoztam, minden közeledést hárítottam. Szóval decemberben megállapították, hogy baktérium van, azóta szedett gyógyszereim: dalacin krém,lactofeel gél, csináltatós kúp(szintén antibiotikus) Klion 100 kúp hozzá génia92,Dremyc(4 darab -gombaellenes)

 images_13.jpg

Ekkor csináltak tenyésztést e-collira,15 napos cifran kúra,(magánorvoshoz jártam (szerintem sikerült megtalálni a legbunkóbbat), ő írta fel ezeket, aztán meguntam, hogy ugyanúgy megvannak a tüneteim és nem foglalkozik a panaszaimmal, csak a pénzt kéri el (egyébként 2 szer csinált ultrahangot-ő gyulladást nem talált).

 

Ezek után egy barátnőm javasolta az ő orvosát, aki egyébként természetgyógyász (ég és a föld egyébként a két doki), ő is megvizsgált ultrahanggal, rögtön mondta, hogy hüvelygyulladás, de főként a méhem. Ő is antibiotikumot írt fel, jelenleg aflamint szedek, kombinált kúpot és cefzil 250 mg . Itt tartok most, többször begörcsöltem, emiatt elmentem háziorvoshoz,vérképem jó, tüneteim ugyanúgy megvannak, azóta no szex, lehet tudat alatt nem is akarok meggyógyulni,amint mondtam csak rossz emlékeim vannak.

 

Elkezdtem fórumokat olvasgatni és láttam, hogy mások is sok sok éve szenvednek ilyennel. Bocsánat, ha nem túl összeszedettek a gondolataim, próbáltam összefoglalni.

 

Legyen itt az Ön hivatkozása és logója, vagy rendeljen tőlünk további hirdetési felületeket. A részleteket megtalálja legfrissebb médiaajánlatunkban.

10233390-empty-blank-emblem-badge-shield-logo-insignia-coat-of-arms.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tempus-Anh 2014.03.15. 10:02:17

Valószínűleg amikor "megpróbáltál valakivel először együtt lenni", az illető egyúttal stratból megtöltött valami jó kis hüvelyfertőzéssel, a vulgáris nevét nem írnám ide, de Neisseria-ra gondolnék, ami kemény legény, elég nehezen takarodik ki, különösen ha nem is erre gondolnak, hanem ehelyett gombára kezdenek kezelgetni. E. coli is előfordulhat, ha az illető ínyenc szexpartner túl gyorsan váltogatja az élvezetek kosarainak bemeneteit és semmibe véve az elemi higiénés szabályokat, halmozza a (saját) élvezeteit, az egészségedre fittyet hányva.

Egy nagyon jó magánnőgyógyászt keress fel. És olvass szexuális felvilágosító (+ egészségtani) szakkönyveket vagy kérj ezirányú tanácsot a nődokitól...

she_wolf 2014.03.15. 10:49:33

@Tempus-Anh:
Szexuális kultúránk mélyen a bányászbéka valaga alatt, az ezzel összefüggésbe hozható betegségekre és azok elkerülésére irányuló felvilágosítást meg elnyelte egy fekete lyuk. Nálunk az volt a sulis felvilágosítás, hogy megnézették velünk a Helgát, oszt kalap. Ma a tinik és a fiatalok hamarabb tudják, mi az a qva önrendelkezés, mint azt, hogy a két lába köze milyen közegben érzi jól magát.
Sajnálom hogy a poszter nem fog szívesen visszagondolni élete első intim együttlétére, és remélem, hogy a későbbiekben azért lesznek kiegyensúlyozott, boldog kapcsolatai, örömteli együttlétekkel.
Csatlakozom a véleményedhet, először is egy tuttti nőgyógyász! Mindenki más megcsalható, de a nőgyógyászhoz nem árt hűnek maradni:)

Tempus-Anh 2014.03.15. 11:42:43

@mig54:
Nálunk még a Helga sem dívott, ehelyett megnéztük a szomszéd kislányt, Ildit...:)

carrie 2014 2014.03.15. 11:45:34

Na hát ez teljesen alátámasztja a az elméletem a 18-30 közötti páciensellátásról...
akár TBs akár nem TB-s (magán) ellátásról van szó

Posztolónak üzenném hogy ne adja fel, keressen tovább, akár dokit is. Az időt se sajnálja arra, hogy az interneten kutakodjon (ajánlom az angol nyelvű keresést is a panaszok alapján), addig menjen vissza és annyiszor a dokihoz ( akár a tb-shez) ameddig panaszai vannak... ugyanis ha feladja, magával szúr ki, hiszen rákerül az eü. doksijára, miszerint x idő múlva nem jelentkezett... aztán... szerintem le sem kell írnom, mindenki tudja mi szokott ezek után következni...

she_wolf 2014.03.15. 11:57:41

@Tempus-Anh:
Nohát! Szégyelld magad!:DDD A haját is meghuzigáltátok? Úgy látszik tényleg tavasz van, végleg eluralkodott rajtam a nosztalgikus hangulat....szerelem száll a szélben...:)

De tényleg ez milyen már: krapek becserkészés helyett kombájnnal aratja a virágot, jól be is trágyázza, aztán kalap? Nincs egy poszternek egy nőrokona, vagy egy olyan apja, aki elkapja a kölök pajeszát és leülteti egy kis csevegésre hogyaszongya: hogy ityeg, fiam?
Tényleg egy klasszis nőgyógyász, teljes labor mindenestül, aztán szevasz pubi, ha nem akarod hogy lerohadjon a kukackád, akkor lépkedj te is doktorhoz izibe'!

Ha pedig szövődményként az esetleges reprodukciós képesség is csorbát szenved, akkor valóban gáz a helyzet. Bár az orvostudomány öles léptekkel halad, de tudod mit mondott Cromwell?:)

she_wolf 2014.03.15. 11:58:33

@carrie 2014:
Dokinak a haver kutyáját nevezzük:) Szevasz!:D

she_wolf 2014.03.15. 12:00:56

Tudtam én, hogy kerülni kell az "önrendelkezés" kifejezést.....

carrie 2014 2014.03.15. 12:23:14

@mig54:
Ki az a Helga, vagy mi az? (úgy látszik valamiből kimaradtam...)

Nálunk a szexuális felvilágosítás a suliban annyi volt, hogy jött egy nő, aki kibontott egy csomag óvszert, aztán elmondta azt, hogy ez nélkül terhesek leszünk és hogy hogyan kell alkalmazni, azt oszt kész... Anyámról ne is beszéljünk, ő kb. egy mondatba elintézte...
Kb. nyolcadikosok voltunk, mikor nagy könyörgés árán, ofő órán megnézhettük a nicsak kibeszél? -első részét... na hát ennyi volt a felvilágosító(?) beszélgetés (??)...

Nekem nagyon is hiányzott az a rész, hogy betegségek, fertőzések, hogy néz ki a normális, hogy néz ki a nem normális, mire figyelj, mikor mondj határozott nemet ...stb. Szóval értitek? Én inkább nem "a hogyan csináljátok az ágyban, milyen pózt vegyetek fel", hanem inkább a betegségek felismerésére helyezném a hangsúlyt... ennek eredményeként tuti, hogy csökkenne a nemi megbetegedések száma (terjedése miatt)... nem is értem, hogyha már nincs kurázsi a szülőkben, tanárokban, eü-s felvilágosítókban, akkor legalább lenne egy száz oldalas (nem gyerekrajzokkal teletűzdelt) kiadvány, amit belenyomnak a 5-6-os gyerek kezébe aztán olvassa el ofő órán, és ha kérdése van óra után odamehetne az ofőhöz kérdezni... vagy tegyük fel alapból két részre szedni az osztályt: fiúkra és lányokra... és a lányokkal nőgyógyász beszélgetne, mondjuk a rendelőben kiscsoportban, hogy azért lássanak egy ilyen szobát is belülről... ő már úgyis hozzá van szokva a területhez, biztos pironkodás nélkül tudna róla ÉRTELMESEN beszélni...

Le merném fogadni, ha 5 különböző nemi betegséget ábrázoló képpel kiállnának a Deákra, akkor 100 emberből senki sem tudná megnevezni azt hogy mit is lát azon az 5 képen... és hogy az normális-e vagy sem... :(

Múltkor volt az egyik csatornán éjfél környékén egy 18+os felvilágosító műsor, egy nagyon aranyos idős nénivel :) Azóta is keresem a neten, de az istenért nem bukkanok rá a sorozat címére... :( külföldi-szinkronos- betelefonálós, beírogatós műsor volt, kötetlen beszélgetéssel... ha esetleg erről valakinek beugrik, az lécci írja meg :)

carrie 2014 2014.03.15. 12:25:17

@mig54:

Ugye tudod, hogy a tegnap már elmúlt?!

Úgyhogy légy oly kedves visszafogni magadat, mert ma már nem vagyok abban a hangulatban, és már most megsúgom, hogy holnap sem leszek abban, sem azután, hogy ezt a továbbiakban eltűrjem tőled!

Szevasz!
:D

she_wolf 2014.03.15. 12:28:54

@carrie 2014:
Tényleg örültem neked, nem láttad a vigyort?:( És a haver kutyáját meg tényleg Dokinak hívják:)

Tempus-Anh 2014.03.15. 12:35:36

A Helga egy 1967-es, nemi felvilágosításról szóló amcsi film, amit úgy tudom, még Hobo is megénekelt...Én még nem láttam, mert nálunk nem vetítették. :)

Tempus-Anh 2014.03.15. 12:40:34

@mig54:
Cromwell? Hogy vesszen a Stuart-ház? :)

she_wolf 2014.03.15. 12:44:23

@carrie 2014:

A Helga egy szexális felvlágosítás"féle" akart lenni, ahol premier plánban vették el a kamasz lányok kedvét már idejekorán a későbbi szüléstől:(
Jó nagy öngól volt szerintem.
A kamaszok szexuális felvilágosítása megint az oktatás azon kategóriája, amiben sem egységes álláspont, sem kidolgozott, és működőképes metódus nincs.
Először is kellene egy egy nyitott, a gyerekkel jó kapcsolatban lévő szülő. Ha a gyerek nem mer kérdezni, megette a fene. De ha a szülő gyökkettő, ugyanez a helyzet.
A rakatnyi téves infóval való traktálást pedig még érintőlegesen sem említettem.
Addig amíg az apukák úgy vélik, ha a lyánynak nem kell kölyök akkor védekezzen vs. ha a fiú nem akar kölyköt akkor húzzon rá bocskort és ezzel minden egy csapásra megoldódik (ja! egy szívlapáttal), nem nagyon van miről beszélni. Az iskola szemérmesen behugyja a szemét, mert az a szülő dolga hogy....szóval, tologatjuk egymásra a nemszeretem melót. És ez csak az utód megemlítése. Betegségről egy betű nem hangzott el. Szóval a gyereket a gólya hozza, káposztalevél közt találják (kinek-kinek a saját népi folklórja szerint), a puruttya betegségeket meg a bugyingók anyaga okozza....:(

she_wolf 2014.03.15. 12:45:30

@Tempus-Anh:
Nem:) Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!:D

she_wolf 2014.03.15. 12:47:06

@mig54:
behunyja...nna!
(behugyás:()

carrie 2014 2014.03.15. 12:48:10

@mig54:
Jóvanna :)
oké :)
Most már látom!

Eddig azt hittem hogy csak egy kettőspont meg egy fél zárójel... :)

Ezek szerint váltott műszakban nyomjuk? :D

Ugyandehogy (törölt) 2014.03.15. 12:48:16

"hüvely tisztasági foka 3"?

valaki felvilágosítana egy kétgyerekes asszonyt?:)

posztoló, a betadin kezelést hogyan mondták? említették, hogy utána vissza kell telepíteni a tejsav-flórát? mert anélkül hiábavaló.

she_wolf 2014.03.15. 12:51:13

@Tempus-Anh:
'67-es? F5 akkor még nem létezett?:)) Ilyen őskövület izélkodtak vetíteni felvilágosítás címszó alatt '78-ban? Botrány....:)

she_wolf 2014.03.15. 12:53:33

@carrie 2014:
nnnnna:)
Én nem sokáig nyomom, mert jön apjukom láthatásra, és kukackákat ígértem Neki:)

Tempus-Anh 2014.03.15. 12:57:54

@mig54: Köszönöm!
Igen, elég régi film a Helga. Én akkoriban valami no name olasz filmet néztem meg (műhelyóra előtt vetítették és munkavédelmi + nemi felvilágosító film volt egyszerre, el lehet képzelni a színvonalat), őrjítő volt, ahogy a csajnak éppen csak megvillant a mamillája, máris snittelték a képet, nyáltenger csorgott alattunk az osztálytársaimmal együtt és mindenki egy csalódott "óóóó"-ban tört ki, egyesek hörögtek is...:)

she_wolf 2014.03.15. 13:02:16

@Tempus-Anh:
Azért tudod....nagy mákod van, hogy mélységesen tisztellek, különben merő szeretetből mondanék most Neked valamit:D

Helyette viszonzásképpen:
www.youtube.com/watch?v=mS9f7V3U4RI

she_wolf 2014.03.15. 13:12:31

@Tempus-Anh:
Basszus, Te az életemre törsz:D
Ettől az "egyesek hörögtek is"-től esküszöm, majdnem megfulladtam, most is vakon gépelek:D

Munkavédelmi+nemi felvilágosító...kész vagyok:DDD

A mamillából pöndörödött ki szőrszál?:D Mert már csak az hiányozna....

Tempus-Anh 2014.03.15. 13:13:08

@mig54:
Nagyon jó szám ez is, köszönöm. Szeretem a Vadászatot...:)

Tempus-Anh 2014.03.15. 13:13:46

@mig54:
A szőrszálra nem emlékszem, mert előttünk is elsötétedett a képernyő.:)

she_wolf 2014.03.15. 13:16:54

@Tempus-Anh:
Még mindig jobb, mint a homály. A fehéééér homály:)

she_wolf 2014.03.15. 13:24:25

@mig54:
Kis kieg.: suli, esztergályos-tanuló haver meséli, hogy milyen bukszát látott a szombati dizsiben. Nagyon fel akarta szedni. Már untuk hogy csak szövegel és nem tudni hogy befűzte a lányt vagy sem. Kérdeztük hogy és akkor mi volt, mit mondott....mondja a gyerek, hogy csak azt vette észre, hogy eltűnt a csaj. És te, te mit csináltál, mit láttál...homály, fehééér homály...a gyerek elájult:) Semmi komolyabb baja nem volt szerencsére, de ez az a bizonyos korszak volt, amikor a Parkán, meg az almabor szedett áldozatokat:(

carrie 2014 2014.03.15. 13:24:34

@mig54:
Mutatták benne a teljes szülést? (áll leesős smile helye)

Na akkor mégiscsak egyre gondolunk ;)
Szerintem kedves szülő, azért nem akar/mer(?) a kölökkel beszélni, mert 1. vele se beszéltek, nem tudja hogyan kell, 2. tök ciki, ha kiderül, hogy a kölök 8 évesen többet tud a szülőnél. XD

Anyám (aki egy mondattal elintézte kb 11-12 évesen a felvilágosításomat és nem is kérdezhettem tőle semmit, nem is beszéltünk ilyen témáról, mert tabu volt számára), jó pár évvel ezelőtt csak úgy bekérdezett nálam, hogy hát tudom-e mi az a spermaölő zselé, krém, kúp, film meg társai ,mert ő még életében nem hallott ilyenekről, meg hogy az jó-e??? Hozta a prospektust, mutatta... hát mondtam is neki, hogy bocs anya, de ezt a nődokiddal beszéld meg (visszanyal a fagyi effektus) :) meg amúgyis ott a prospektus a kezedben, olvasd el :)

Lányommal más lesz a helyzet az tuti. ezt így nem fogom hagyni, hogy kallódjon kétségek között, meg hogy tapasztalás útján jöjjön rá, hogy trippert, gombát meg egyéb nyalánkságot kapott. na neeeem... az tuti... minimum veszek neki egy leendő nődokik számára nyomtatott több száz oldalas fényképekkel teletűzdelt kiadványt és együtt megnézzük és beszélgetünk. max letöltök egy idegennyelvű könyvet a netről (ingyéééé), vagy rákeresünk közösen a neten a képek között, de az tuti, hogy ezt a részét kivesézem vele! Persze miután kapott egy kis alapot :)

Az is biztos, hogy nem fogom úgy elengedni bárhová is, azzal a mondattal / kérdéssel, hogy "ügye nem csinálsz semmi rosszat?" (anyámtól rengetegszer hallottam szombat esténként, mikor TÁNCOLNI mentünk, és tényleg csak táncoltunk tiniként, nem pasiztunk) Akkor hagyta abba,mikor visszakérdeztem, hogy konkrétan mire gondol? Erre azt mondta hogy "arra"... na ekkor kapott egy másik kérdést is: "miért anya, neked ennyire rossz????"
XD
Utána már nem merte mondani :)

Apámmal soha nem lehetett tampont hozatni, azt sem tűrte, ha a kosárba betétet raktunk. KÜLÖN kellett lemenni érte!!! Na hát ez az, amit gyökeresen minden pasiból ki kellene irtani: óvszer megy, tampon/betét már nem??? Hogyis van ez?

Meg azt is furcsállom, hogy nődokiknál csak nők ülnek. Egy nő magától ugyebár nem kap trippert meg kedves társait is sorolhatnám: 20-as éveim elején jártam, mikor a pasimtól egy igen durva gombás fertőzést gyűjtöttem be. Már a tüneteim alapján tudtam, hogy ez nem az a a canastenes történet lesz. Úgyhogy, megmondtam neki, hogy jön velem nődokihoz. Húúúú, de ki volt akadva! 23 éves volt és elkezdett hisztizni, hogy hát ő nem jön, mert még nem volt ilyen helyen. b@zdmeg, hát akkor most leszel :) Nehogymár ping-pongozzunk ezzel a cuccal hónapokon keresztül. Mondtam is neki, hogy nincs választása :)

carrie 2014 2014.03.15. 13:26:01

@mig54:
Egyébként köszi az infót! :)
(ez lemaradt)

Tempus-Anh 2014.03.15. 13:28:24

"Törzsünk "évgyűrűi" magukkal viszik életünk éghajlatváltozásait, a viharzónákat, a szerencsés periódusok nyugalmát; sebeinket, gyógyulásainkat, soha egészen be nem gyógyuló traumáinkat, szervezetünk fiziológiás "fatalizmusát" - a legyűrt betegségek növekvő listájával azt az átvészelőképességet, amely, hitten hisszük, mind robusztusabb; s míg a fiatalság velejárója, a halhatatlanság életérzése elhágy, mind mélyebbre horgonyzódik sejtállományunk bizalma viszonylagos "elpusztíthatatlanságunk" iránt. Valahányszor szemünkbe téved az út vége - mert megpillantjuk -, kerüljük tekintetünkkel." (Határ Győző)

Tempus-Anh 2014.03.15. 13:31:12

@carrie 2014:
Merthogy a pasi ilyen tünetekkel az urológusát keresi fel. Egyébként pasiknál ez a betegség, ha már nevén nevezted a Neisseria-fertőzést, sokkal makacsabb, elsősorban anatómiai okokból, de a pasik hanyag szégyenérzete miatt is.

carrie 2014 2014.03.15. 13:44:25

@Tempus-Anh:
Juj, nagyon megelevenedtek előttem a szavaid képkockái XD

16 évesen láttam 2x premier plánba, HD-ben, real time módon szülést. 2 x is beszívattak. Mondták, hogy menjek be a 313-as szobába most azonnal. Nem jártam a 313-as szobába előtte... lépek be: anyuka terpeszt ezerrel az ajtó felé, a doki ott kuporog, az asszonyka éppen nyom, a pasi éppen fogja asszonyka kezét és a válla fölött néz ki az ablakon XDDD (persze hová máshová) és már vágták is a gátat és jött is a gyerek feje, véresen, mindennel együtt... szag, hangok, csöpögő vér hangja, minden... a szülő nő éppen rám nézett én meg rá... hirtelen abbahagyta a nyomást... mindenki fenézett, hogy most mi van.. erre doki rám néz, és elkezdi, hogy vegyen egy nagy levegőt és nyomjon...b@sszus... én meg azt hittem nekem mondja XD XD... rá 1/2 perccel annyit benyögtem hogy "bocsi"... aztán kimentem, leültem. Nem jutottam messzire, csak az ajtó mellé tudtam lekuporogni... jön ki a doki, elkezdi: jól van? ... kb 5 percig csak öööööö-zni tudtam, meg kb annyit tudtam kibökni, hogy "ezt nem fogják velem is megcsinálni, az tuti!", a doki erre meg azt mondta, hogy "ó dehogyis nem" és pont ekkor lépett ki a pasi... elkezdi nagy mellényel, hogy ő legalább bírta a végéig... mondtam is neki, hogy ha én is a nő feje mellett lettem volna és nézegettem volna kifelé az ablakon, tuti végig bent maradok XD A doki ezen már hangosan felkacagott

:)

she_wolf 2014.03.15. 13:47:38

@carrie 2014:
Gombásodáshoz volt már szerencsém és nem röhög!, uszodából:(
A promiszkuitás is sikeresen kimaradt az életemből, szerelmes típus vagyok és gyógyíthatatlanul romantikus az ehhez kötelezően hozzátartozó hűséggel együtt. Anyámmal (lásd róla szóló korábbi írásaimat) soha, semmi ilyesmit nem beszélhettem és nem is akartam megbeszélni. Édesapám előtt viszont nem volt és nem is lehetett titkom, minden rezdülésemet tökéletesen olvasta.
A krapekjaimat "neveltem", a legutóbbit éppen 25 éve lesz 'gusztusban, hogy folyamatosan nevelem. Közben persze én is nevelődöm, mert ez csak így működik.
A férjem minden orvosomhoz jön velem mindig és én is Vele tartok minden alkalommal, bármilyen panasza is legyen.

Viszont ha megengedsz egy észrevételt: bár nem tudom milyen viszonyban vagy édesanyáddal, ne taszítsd el, ha érdeklődik. Lehet, hogy nála hiányzik az alap, és alap nélkül nem építhetsz házat. Illetve építhetsz, de minek?

carrie 2014 2014.03.15. 13:53:27

@Tempus-Anh:

Jó-jó. oké elfogadom. :)

De! Ha már ilyen gondjaink vannak, és ha már megyek nődokihoz (pasik úgysem mennek nemhogy urológushoz, de orvoshoz sem), akkor jöjjön ő is velem (lehet csak kint kell lennie a folyosón) de ne legyen az hogy az én életutamhoz/ nevemre írják fel az ő gyógyszereit is, mintha én ennyire nemi fertőzött lennék, minta promiszkuózus lennék... ha kell, akkor írják fel neki is ugyanazt a kenőcsöt ott és akkor, és legalább nem lesz az, hogy hát, nincs leadva a TB száma, így nem írható fel egy receptköteles vény a számára... meg a többi "pszichoblabla"

meg most komolyan: 100 pasiból vajon mennyi megy el orvoshoz ha gondja van?
és 100 pasiból mennyi megy el UROLÓGUSHOZ, ha gondja van? :)
(most gondolok itt 18-35 éves "férfiakra" :) )
Mert eddig én csak 50+ pasikat láttam várakozni...

she_wolf 2014.03.15. 13:59:06

@carrie 2014:
A spontán szülés gyönyörű. Jó, a partvonalról könnyen szövegelek, de egy volt osztálytársnőm szülésénél éppen melóztam. Ahogy csak tudtam, igyekeztem segíteni. Mikor megszületett a kisfia a mami olyan gyönyörű volt, hogy szinte rá sem ismertem. Pedig 4 éven keresztül a mögöttem lévő padban ült, sőt egy bérházban is laktunk.
Csak annyit mondott, hogy ...ém, köszönöm. És mosolygott. És gyönyörű volt. És minden kismamát szépnek láttam. És te is ilyen leszel, semmi nem tiltja. Ne félj:)

Tempus-Anh 2014.03.15. 14:04:11

@mig54: Mély nyomokat hagyott Benned bizonyára. Egy kissé megilletődik az ember az elsőnél. Férfiként is, de nőként különösen, hisz beleképzeli magát főszereplőként a szituációba.

@carrie 2014: Ezért is írtam a pasik hanyag szégyenérzetéről. Idősebb pasik többnyire prosztatabántalmaik miatt kerülnek urológushoz. De ez még a jobbik eset. Szegény apám esete jut eszembe. Nála negyedik stádiumú veserákot kórisméztek, de csak akkor voltak tünetei, amikor csíkonként vizelte ki a szétmállott vesedaganatát, aztán elzáródott emiatt az urétere.

she_wolf 2014.03.15. 14:07:19

@carrie 2014:
Szerintem ezt egy kicsit sötétebben látod a valóságosnál.
Azért nem hinném hogy minden csóka barlanglakó:)
Egyébként ha azonos a kórok nem biztos, hogy a kezelés is azonos kell, hogy legyen.

18 és 35 között egy férfi nem csak idézőjelesen az. És 50+-osan is az, biztosíthatlak:D Soha nem kellett f..ülénél fogva szakorvoshoz ráncigálnom egyiket sem. Megint szerencsés lennék? Nem hiszem, hogy ez csak a szerencsén múlik.
Igaz, láttam már karón varnyút:(

carrie 2014 2014.03.15. 14:11:23

@mig54:

Sajnos kiderült, hogy tőle szereztem...
tudod együttlét előtt zuhany (ő előtte is zuhanyozott) és a kis drága nem mondta volna el, hogy eszeveszettül viszket neki, már napok óta... egy zuhanyzott, lemosott, kicsit törölközővel megdörgölt himbilimbiről meg nem igazán lehet meglátni, hogy van-e gombája vagy sem. CSak akkor volt hajlandó elmondani, mikor szóltam neki (rá kb 2 nappal) hogy bocs, de most nem leszünk együtt mert összeszedtem valamit, amitől irtóra viszket... erre meg elkezd röhögni, hogy neki már 1 hete viszket... hát mondom kösz szépen (ezért is rángattam el magammal! Tudod: nevelés... tanulja meg, hogy előtte szóljon)
Egyébként én sem vagyok egy éjjeli lepke, és a képlethez nekem is kell hogy dúljon a love... :D

Az uszodával / stranddal nekem is ilyen gondjaim vannak/voltak (de amúgy miért nevetnélek ki?). Ámbár máig nem értem, hogy pl az uszodában hogyan lehet elkapni ilyet, ha az uszoda vize eleve hypos / klór szagú??? Egyszer valahol olvastam olyat, hogy tampon + canestenes krém és így érdemes csak belemenni ... aztán kivesz és eldob, majd otthon utána laktobacilusus tusi... :) Azóta nincsenek ilyen gondjaim, bár hozzáteszem az uszodát nem szeretem, így azt kihagyom. Bár strandon meg többen fordulnak meg... Meg ha már erről van szó, (hátha valamiben segít ez neked)hogy nem szabad leülni sehová, ha bikini / fürdőruci van rajtad: mármint gondolok itt az étteremre, lángososra, part szélére, padra, játszótérre, nézőtérre...stb. Vagy vegyél fel egy rövid szoknyát, nacit, vagy legyen mindig közted és az ülő alkalmatosság között egy törölköző :D
Múltkor barátnőmnek is elmondtam, mert neki is ilyen gondjai voltak... csodálkozott és kérdezte, hogy ezt neki honnan kellene tudnia... mondjuk ezt én sem anyámtól tudom :)

carrie 2014 2014.03.15. 14:19:12

@mig54:

Ezt a "férfit" azért írtam ""-közé, mert számomra nem teljes értékű férfi, aki nem mer ilyen helyre elmenni mint UROLÓGIA. Mert hogy... nem tudom érted-e? Szóval ha van kurázsi a pucájában szexuális életet élni, akkor legyen annyira FÉRFI is hogy orvoshoz fordul, ha gondja van. :)

Mondjuk, ha te még nem találkoztál ilyennel, akkor nagyon-nagyon szerencsés vagy! :)

she_wolf 2014.03.15. 14:23:59

@carrie 2014:
Te egy jámbor ember vagy hozzám képest. A vigyort simán a képére ragasztottam volna:)

Uszoda, egyebek. Rettenetesen felfázós, begyulladós vagyok, szerintem a petefészkeim olyanok lehetnek, mint ahol ívhegesztővel lézerkardoztak valakik (gyanítom, hogy a meddőségem oka is itt keresendő).
Jó ideje már, hogy a természetes vizeket részesítem előnyben.

Tempus-Anh 2014.03.15. 14:36:59

@carrie 2014:
Köszönöm szépen. A beteg veséjét végül eltávolították és még kilenc évet élt egy vesével.

she_wolf 2014.03.15. 14:47:20

@Tempus-Anh:
A vese szintén egy nagyon harcos szerv tud lenni akárcsak a máj. És a vesének is legalább annyi melója van, mint a májnak. Tulajdonképpen jól vagyunk megkomponálva.

Megyek kukackákat gyártani, megérkezett a ház ura:)

zellerlevél 2014.03.15. 15:31:25

@Tempus-Anh:

Amikor kenettenyésztést csinálnak, nem automatikus a gonorrea-vizsgálat?

Tempus-Anh 2014.03.15. 15:46:52

@zellerlevél:
De, bevizsgálják gonorrhoeára is a kenetet, egy jó bakteres kiszűri.

bajkal 2014.03.15. 20:06:03

Posztolónak: keress meg valahogy (ha itt regisztrált vagy és tudnál hozzászólni, akkor tudsz külön üzenni).
Ha nem regisztráltál és nem is akarsz, akkor azon a bizonyos oldalon, ahol gyakori kérdések vannak (reklámot nem akarok) tegyél föl kérdést egészség rovatba valahogy ennek a blognak a címét is csempészd bele és akkor megtalállak és leírom, amit tudok, amit végig lehetne járni.
Sajnálom jól kifogtad, semmiképp nem.lesz könnyű, de ne add föl!

Tempus-Anh 2014.03.15. 20:23:40

@bajkal:
Birtokodban van valamiféle új gyógymód hüvelyfertőzésre? Vagy csak tanácsot akarsz adni, hogyan perelje be az illetőt, akitől elkapta? Netán az őt kezelőket?

SámSarlat 2014.03.15. 21:41:47

Szóval....
Viszkető érzés, fájdalom coitusnál, tünetek néha elmulnak aztán visszajönnek, nem gyógyul gomba ellenes kezelésre, klionra (Trichomonas...), antibakteriális szerekre sem...
Valószinüleg herpes genitalis. Apró hólyagok nincsenek az aktiv szakaszban? Ha igen, akkor az erős érv ezen diagnózis melett. Specifikus gyógyszerekkel lehet megpróbálni kezelni, de sajnos nagy esélye van, hogy időnként kiujul. (Az eddig emlitett gyógyszerek nem hatnak erre a virusra.)

SámSarlat 2014.03.15. 21:47:53

Ja még valami: a baktérium tenyésztés, különösen ha csak E. colit találtak, lehet másodlagos, nem a lényegi diagnózis.

Tempus-Anh 2014.03.15. 22:35:29

@SámSarlat:
Acyclovir, cum ultima ratio...

she_wolf 2014.03.15. 22:42:16

Yessss!:) Nőgyógyászunk is van? Szuper! Lassan összeállhatna egy team. A telefonközpontos-portás meló stipi-stopi az enyém:D

Jó lenne, ha reagálna a poszter. Mondjuk elmondhatná, hogy 2009 és tavaly december között volt - e valami említésre méltó esemény. Picit hézagosnak érzem a történetet.

nickM 2014.03.16. 00:36:23

@mig54: :) csak picit? (NAGYON!!!)

OFF
Despota
Ez itt most mi akart lenni? Posztnak bőven kevés.
(Ne haragudj, de ráadásul még semmi köze a magyar egészségügy helyzetéhez, annál több az ostoba libákhoz, a hiányos higiéniához és a hiányos felvilágosításhoz valamint a hanyag szülőkhöz.)
ON

Pityu77 2014.03.16. 09:30:32

@SámSarlat: Kemény dolog, ha az ember összeszed valamit. Legalábbis az első orvosaim hozzáállása mellett sose gyógyultam volna meg. Az utolsó urológus volt, aki a magánrendelésen rendesen kézbevett. Pár hónap, néhány tízezer forint, sorozatos antibiotikum kúrák, és rendbejöttem.

bajkal 2014.03.17. 18:35:00

@Tempus-Anh: "Amit tudok, amit végig lehetne járni". Ha te a pereskedésre asszociáltál, akkor nem csoda, ha megszólítva érezted magad ;-).

Tempus-Anh 2014.03.17. 19:02:44

@bajkal:
Csöppet sem, csupáncsak a konspiratív felhangú felajánlásod volt furcsa.

bajkal 2014.03.17. 20:32:29

@Tempus-Anh: Mivel nincs itt a posztoló vagyis én nem láttam, nem volt jobb ötletem az "egymásra találáshoz", nem volt cél a konspiráció...max. a segítő szándék. Itt nem alkalmas a "kifejtésre" túl hosszú lenne vagy nem megengedett.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása