Iszonyatos sebességgel vert a szíve

2014.01.02. 08:30

Symptoms-of-a-Heart-Attack-in-Women-700x395.jpgElhatároztam, hogy ezt a levelet megírom, mert annyi itt a negatívum, hogy ezek az orvosok megérdemlik ezt.

Tisztelt Praxis! 

 

Én egy pozitív történetet szeretnék megosztani. December 25-én a feleségem szüleinél voltunk, Debrecenben. Már aludtam, amikor a feleségem (42 éves, nem iszik, nem dohányzik, nincs elhízva) 23:25-kor felébresztett, hogy kb. 20 perce iszonyatos sebességgel ver a szíve és már mindent megpróbált, amit a házi orvosunk erre javasolt, mert már egyszer volt ilyen neki. Mivel 5 perc múlva sem változott a helyzet felhívtam az orvosi ügyeletet. Ott egy rendkívül nyugodt, higgadt orvosnak elmondtam a problémát, majd átadtam a telefont a feleségemnek, hogy ő is beszéljen vele. Kérte, hogy mérjük meg a pulzusát (140 volt, percenként), majd néhány egyszerű „gyakorlatot” javasolt, rendkívül higgadt, kedves hangnemben.

 

Mivel a helyzet nem változott azt mondta, hogy kiküld egy ügyeleti kocsit. Miközben az orvost vártuk, a probléma hirtelen – 38 perc után! – megszűnt. Ekkor újra hívtam az ügyeletet, hogy ne jöjjenek, de ekkor már – 10 perccel a hívás után – ott is voltak a kapu előtt. Kicsit félve mondtam el nekik, hogy nincs rájuk szükség, azt hittem most aztán megkapom a magamét, hogy miért szórakozom velük. Ők azonban nagyon nyugodtan aláírattak velem egy papírt, hogy a probléma megszűnt és jó éjszakát kívánva elköszöntek. Én persze többször is elnézést kértem, de egyáltalán nem éreztették velem, hogy dühösek lennének, megnyugtattak és elmentek. Ekkor elhatároztam, hogy ezt megírom, mert annyi itt a negatívum, hogy ezek az orvosok megérdemlik ezt.

 

 Aztán persze húztam-halasztottam a dolgot, de amikor elolvastam a „Karácsonyi horror és bunkó diszpécser” című írást elhatároztam, hogy megírom.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tempus-Anh 2014.01.02. 14:07:49

Fölösleges.

"A kórház halálgyár volt, az orvos pancser sarlatán, a mentősök késlekedő koporsótöltők.
A poszt pedig valamely kórház megbízásából született fizetett közlemény."

Idézet bezárva.

Borítékolom, hogy ez lesz a reakciók többségének fő motívuma.

cobre 2014.01.02. 23:26:51

@Tempus-Anh: Szerintem teljesen életszerű, remélem, nem lesz igazad.

Asszonyt tessék elvinni alapos kivizsgálásra akkor is, ha nem szeretne menni!

reepach 2014.01.03. 10:58:03

SVPT.
Ha ilyen ritkán jelentkezik, és spontán szűnik, nem kell vele foglalkozni.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása