Akció - Bécs Adventi Hangulatban

2012.12.02. 16:00

1317299048fenykepek_fajl.jpgCsodálja meg Bécs kincseit Advent idején.

Időtartam: 2 nap/1 éjszaka

 

Elhelyezés: 2 ágyas szoba, 2 ágyas pótágyazható

 

Ellátás: csomagleírás szerint

 

 Utazás: társas autóbuszos

 

Út azonosító száma: 2131 

 

Ára: 24.900 Ft/fő helyett 19.700 Ft/fő

 

Program: 

 

1. nap: Heiligenkreuz, Mödling, Bécs Elutazás Székesfehérvárról a Piac téri parkolóból 5.15-kor. Budapestről az autóbusz 6.30-kor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Tatabánya - Győr - Hegyeshalom - Heiligenkreuz útvonalon. Heili­gen­kreuz egy kis falu Bécs mellett, a Bécsi-erdő nevű hegység szívében. Itt található Ausztria legrégibb és legjelentősebb cisztercita kolostora. A középkorból kiváló állapotban fennmaradt épületegyüttes a közép-európai gótika egyik legértékesebb műemléke. A vezetés során nem csak a kolostor különböző termeit csodálhatjuk meg, hanem sok érdekességet is megtudhatunk a szerzetesek évszázadokkal ezelőtti aszkéta életmódjáról. Heiligenkreuz után szabadidő a közeli Shopping City Süd bevásárlóközpontnál (Európa egyik legnagyobb bevásárlóközpontja). Figyelem: azon utasainkat, akik nem akarják az időt vásárlással tölteni, az autóbusz elviszi a közeli Mödling városkába, így ott ide­gen­ve­ze­tőnk­kel utasaink egy sétát tehetnek a hangulatos óvárosban. Ezután Bécs belvárosába utazunk, ahol kora estig lehetőség lesz barangolásra a híres karácsonyi vásárban. Szállás Bécs környékén (1 éj).

 

2. nap: Schönbrunn, Bécs Először a Habsburgok világhírű palotájába, a Bécs egyik külvárosában található Schönbrunni kastélyba látogatunk. A pompás belső termek megtekintése közben sok magyar vonatkozású emlékkel is találkozhatunk. Késő délelőtt ismerkedés az osztrák fővárossal az autóbuszból, majd közös séta a belvárosban. Ezután szabad program, lehetőség a Hofburg világhírű kincstárának, vagy a Császári lakosztályoknak, esetleg valamely más múzeumnak a meglátogatására. A bécsi program befeje­zés­e­kép­pen még marad idő egy sétára a Mariahilfer Strassén vagy a karácsonyi vásár területén. Hazaindulás a késő délutáni órákban, utazás a Hegyeshalom - Győr - Tatabánya útvonalon. Érkezés Budapestre, majd Székesfehérvárra az esti órákban.  Időpontok és Részvételi díjak:

 2012. dec. 1-2.       A     19.700 Ft

2012. dec. 8-9.        B     21.500 Ft

2012. dec. 15-16.    B      21.500 Ft

2012. dec. 18-19.    A      19.700 Ft

 

A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazást, az 1 éjszakai szállást reggelivel, az útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat és az idegenvezetést, de nem tartalmazza az esetleges belépődíjakat. 

 

Félpanziós felár:    3.500 Ft (1 vacsora)

 

Egyágyas felár:    A    4.700 Ft B    6.400 Ft

 

További részletek és ajánlatkérés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása