Amikor a vacsoránk jelenti a segítséget

2012.10.23. 18:00

387.jpg2012. október 18. és 31. között a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány „Jótevő” néven online jótékonysági vacsoraaukciót szervez, melyhez a Világevő gasztroblogger közreműködésével 35 elismert étterem csatlakozott felajánlásával.

Az alapítvány névadójának, Mártonnak a napja a lakomákhoz kapcsolódik. Ennek apropóján 35 étterem állt egy jó ügy mellé 2 fős ünnepi vacsora felajánlásával. A vacsorák árveréséből befolyó összeg a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot segíti.  A vacsorák aukciója 2012. október 18. és 31. között történik a www.gyerekmento.hu/jotevo online felületen.

 

Minden licitáló a neki tetsző menük és éttermek listájából arra a vacsorára licitál, ami neki leginkább szimpatikus, a vacsoraráverés végén pedig a legnagyvonalúbb adományozó a kiválasztott étteremben tölthet el egy emlékezetes vacsorát. Az aukcióból befolyt összeg a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot illeti, amit a gyermekrohamkocsin és a gyermek-mentőorvosi kocsikon használatos speciális mentési eszközök vásárlására fordítanak.  Az alapítvány büszke arra, hogy kezdeményezéséhez a Világevő és a legprominensebb, többszörösen kitüntetett éttermek csatlakoztak.

 

Forrás: patikamagazin.hu

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása