Szexuális színvallás : a lila az éllovas

2012.09.10. 10:30

lila004_1400x1050.jpgA hálószobájukban lila dekorációt - ágyneműhuzatot, falat, bútort - kedvelők élik a legaktívabb nemi életet, míg a szürkét szeretők a legeseménytelenebbet Nagy-Britanniában.

A hálószobájukban lila dekorációt - ágyneműhuzatot, falat, bútort - kedvelők élik a legaktívabb nemi életet, míg a szürkét szeretők a legeseménytelenebbet Nagy-Britanniában.    

 

 A szexuális színvallás toplistája kétezer felnőtt válaszai alapján alakult ki, a Littlewoods kereskedő cég végeztette el a felmérést.     A felmérés a lepedőkre is kitért: a selymet használók állnak az élen, a sort a düftin "szerelmesei" zárják - adta hírül a Daily Mail című brit lap.   

 

 A Yahoo amerikai hírportál megjegyzi, hogy egy tavalyi nemzetközi felmérés - amely 26 országra terjedt ki - a briteket a sereghajtók közé sorolta szexuális aktivitásukat tekintve. Az éllovasok Görögország, Brazília és Oroszország voltak.

 

Forrás:MTI

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csak néha benézek ha marhaságot látok 2012.09.10. 12:28:52

utálom a lilát, akkor most sivár lesz a szexuális életem?
egyébként ugyan már mutassatok valakit akinek lila bútorai vannak a hálóban, lila tapéta a falon és lila selyem ágyneműhuzata
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása