Thaibokszoló mentőtiszt támadt egy terhes roma lányra?

2012.09.08. 12:00

6011940-young-doctor-with-boxing-gloves.jpgA kisboltba sétáló sárrétudvari roma pár konfliktusba került egy szomszédságukban élő mentőtiszttel.

A kisboltba sétáló sárrétudvari roma pár konfliktusba került egy szomszédságukban élő mentőtiszttel. A terhes lány és barátja szerint a férfi el akarta ütni őket, majd rájuk támadt. Az autós azt mondja, hogy amikor kiszállt az autóból, akkor őt támadta meg a pár férfi tagja. Annyi biztos, hogy a hetedik hónapja gyereket váró lányt kórházba kellett vinni.  Egy élettársával a helyi kisboltba tartó 16 éves kismama csütörtök délelőtt konfliktusba keveredett egy 38 éves férfival Sárrétudvariban. Az eset miatt a kismama még mindig a Debreceni Egyetem klinikáján fekszik, és még napokig nem engedik haza – tudtuk meg a hozzátartozóitól. Az ügyben a rendőrség garázdaság miatt nyomozást indított, de a részletek továbbra is homályosak.

 

 A család gázolási kísérletről és vascsöves támadásról beszél, míg a konflitusban szereplő másik fél provokációt emleget, és a fiatal párt vádolja támadással.  Annyi biztos, hogy a roma pár a Vasút utcában sétált a község egyik kisboltja felé. Ekkor szerintük a kocsival érkező 38 éves férfi rájuk húzta a kormányt, de nem ütötte el őket. Ezután kiszálláskor ágyékon rúgta a terhes lány barátját. A következő rúgást a kismama rögzíteni akarta telefonjával, de a mobilt kicsavarta a kezéből a férfi, majd fellökte. Bár a rendőrség szerint külsérelmi nyom nem maradt a terhes lányon, de kórházba kellett szállítani. A lányt először egy helyi háziorvos vizsgálta meg még a mentők kiérkezése előtt. Ezt kérdésünkre az orvos megerősítette, de nem akarta kommentálni az esetet.  A lány apja szerint gyereke még tüdőérlelőt is kapott a kórházban, hogyha az esés miatt korábban kellene világrahoznia a magzatot, akkor kapjon rendesen levegőt. Erre végül nem került sor, a lányt azóta a szülészeti osztályról is áthelyezték máshova.

 

Thaibokszos mentőtiszt az összezördülésben 

 

Az autót vezető férfi tudomásunk szerint a környék egyik mentőállomásán dolgozik mentőtisztként. Ezt az Országos Mentőszolgálatnál nem kívánták megerősíteni személyiségi jogokra hivatkozva. Pedig a férfi minden regisztrált felhasználó által szabadon megtekinthető Facebook-adatlapján is mentőtisztként ír magáról.  A kismama családtagjai szerint a férfi több éve thaibokszol, ami a közösségi oldalon használt profilképén is jól látszik.

 

Keményebb is lehetett a konfliktus, mint amit elismernek

 

 A családtagok jóval cifrább dolgokat is meséltek az esetről. Állításuk szerint a férfi elvett egy fém csövet az utcában éppen felújítást végző vízvezeték-szerelőktől, és azzal hasonütötte a héthónapos terhes nőt.  A rendőrségi közleményben erre nem utalnak, de a férfi helyszíni kihallgatása során elhangzottakat leírják. Az autós állítása szerint kiakarta kerülni a párt a kocsijával, és amikor elhaladt melledtük, a lány élettársa ráütött a kocsijára. Erre megállt, kiszállt, a lány élettársa pedig rátámadt. A rendőrség most azt próbálja tisztázni, mi történt.  A családtagok szerint a község több lakója is látta a történteket, például a vízvezeték-szerelők is, és mind-mind megdöbbenéssel fogadták az általuk nyugodtnak ismert férfi cselekedeteit, de egyikőjük sem akar belefolyni az ügybe.

 

 Korábban sem volt felhőtlen a viszony

 

 A csütörtöki konfliktus nem minden előzmény nélküli. A kismama anyja azt mesélte nekünk, hogy pár hónappal ezelőtt egy héten belül kétszer is atrocitás érte családját a férfi részéről. Először akkor, amikor az asszony három gyereke vásárolni indult, és magukkal vitték a kutyájukat is. Az állat folyamatosan ugatott, ami felidegesítette a szomszédot, és azt üzente, hogy ha még egyszer magukkal viszik a kutyát a boltba, akkor nem csak őket, de a gyerekeket is felköti.  Pár nappal ezután az asszony a napköziből hozta haza gyerekeit. A férfi éppen permetezte a növényeket a kertjében. Mikor a kerítéshez értek, az asszony megkérte a férfit, hogy a gyerekekre tekintettel hagyja abba a permetezést addig, amíg átérnek a másik házhoz.  A dolognak szóváltás lett a vége. Az asszony feljelentette a férfit fenyegetőzése miatt, és azért is, mert a gyerekeket állítólag még le is fújta a permetezőkészülékkel. Az eset szemtanúja volt az asszony szomszédnője is, aki szintén két gyerekéért ment a napközibe.  A szembesítés hétfőn volt, ahol kiderült, hogy a feljelentett férfi egyik lánya és barátnője mást állít az esetről, mint az asszony és szomszédja.

 

Forrás: index.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csak néha benézek ha marhaságot látok 2012.09.08. 12:11:57

ebből nem lesz egyszerű kibogozni az igazságot, mindenesetre ha egy jó fizikumú felnőtt férfi egy vascsővel jól hasba vág egy kismamát akkor meglepő lenne ha "külsérelmi nyom nem maradt a terhes lányon"

Feketepéter 2012.09.08. 13:16:00

Régi konfliktus mérgesedett el.Az bizonyos,hogy a romák viselkedése általában provokatív,és amint figyelmeztetik őket a különböző viselkedési normákra,amelyek természetesen az roma népcsoport társadalmi beilleszkedését is szolgálják,rögtön hevesen és támadólag reagálnak.
A minap pl. egy vidéki Profi környékén szabadon kószált(ebzárlat?) egy kutya,minden járókelőre és autóra ráugrott,a roma gazdái pedig mindezen jól szórakoztak fagylalt evés ,cigarettázás közben.Ha ezt az ebet elüti egy autó véletlenül akkor mi a folytatás?
Azt nem tudom elhinni,hogy egy jó fizikumú mentőstiszt képes lenne hasbavágni egy terhes nőt,roma férfit már láttam parkoló autóra ráütni ököllel .
Az úton való közlekedéshez hozzátenném,hogy figyelemmel kísérem a romák közlekedési szokásait,a következőket figyeltem meg,gondolom nemcsak én:
1.autó megáll,kiszállnak,út közepén dumálnak,utolsó percben húzódnak félre,le kell lassítanod.
2.kerékpárral párhuzamosan közlekednek,egyikük a felezővonalon,nem húzódnak le.
3.gyalogosként leállnak és elfoglalják a járda tetemes szélességét.

Ha tülkölsz,akkor öklöt ráznak,beszólnak...stb.
Alapjában véve pedig gátlástalanul hazudnak.

hawkeye 2012.09.08. 15:46:46

Itt a forrás a probléma. Az Index csak akkor ír igazat (politikai ügyekben, már pedig ezt azzá tette), ha eltéveszti.
Ismerem őket, a szomszédaim... :)

Példa:

"A kismama családtagjai szerint a férfi több éve thaibokszol, ami a közösségi oldalon használt profilképén is jól látszik."

Igen, a thai box szerves része a terhes nők vascsővel ütlegelése. De sugallni bármit lehet, ha van rá vevő... :(

Seligsohn 2012.09.08. 16:29:00

Egy mentőtiszt nem tesz ilyet. Még egy betegtologató segédmunkás sem, nem hogy egy mentőtiszt!

SzerződésSertés 2012.09.08. 18:18:49

Jaj, hát egy 16 évesen felcsinált rétinigger nyilvánvalóan szerfelett megbízható és szavahihetø. Biztosan nem csak pénzt akarnak facsarni az ügy eltúlzásával, az nem jellemzø erre a fajtára.. Éljen a kis családi pótlékhozó trónörökös, akit nyilván a legkulturáltabb módon fognak felnevelni az antialkoholista, nem dohányzó, decens viselkedésû, dolgos és tanult szülei.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása