Fedezze fel Magyarország első hegyvidéki életmód szállodáját a Mátrában!

2012.09.08. 07:42

LSH_0088.jpgA LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior célja, hogy egy örömteli, teljes élethez mutasson lehetőségeket, mert úgy gondoljuk, hogy a leghosszabb út is egy első lépéssel kezdődik.

A hosszú, egészséges, boldog életet 75%-ban életmódunk, gondolkodásunk határozza meg. Az életmód pedig magába foglalja a táplálkozás, a mozgás, az alvásminőség, a stressz-kezelés, a szellemi aktivitás, kreativitás és az öröm egységét.

 

A LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior célja, hogy egy örömteli, teljes élethez mutasson lehetőségeket, mert úgy gondoljuk, hogy a leghosszabb út is egy első lépéssel kezdődik.

 lifestyle_hotel_matra_matrahaza_04_1.jpg

A kikapcsolódni vágyókat 1200 m2-en, két szinten várja a szálloda spa-ja, az AMETHYST SPA, amelynek egyik különlegessége, hogy a holisztikus szemléletmódú kezelések a bőr és lélek állapotát egyaránt javítják.

 

A  panorámás ARAGONIT étteremben, helyi alapanyagok felhasználásával, hozzáértő irányítás mellett készülnek a palóc ízekre épülő, de az egészséges táplálkozás jegyében elkészített ínyencségek.

 

Miért LIFESTYLE és miért LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior?

 lifestyle_hotel_matra_matrahaza_18_1.jpg

 A kikapcsolódás és néhány kellemesen eltöltött nap mellett szeretnénk egy kicsit többet is nyújtani Vendégeinknek, ezért hordozza magában már a szálloda neve is a „lifestyle”, azaz életmód, életstílus kifejezést. Az élet sokkal teljesebb, ha a fizikai, érzelmi, közösségi, spirituális és mentális területek mind összhangban, egyensúlyban vannak egymással.

 

Hogyan segíthet ebben egy szálloda?

 

A nyugodt, csodálatos erdei és hegyi környezet, a természetet idéző szállodai belső kialakítások adottak a spirituális, mentális feltöltődéshez. Amit mi ehhez hozzá tudunk tenni, az a személyes törődés Vendégeinkkel, a különböző aktivitási igényekhez szabott programajánlatok, egy új szemléletű spa és számtalan variáció a gasztronómia területén is. 

 

Nálunk igazán otthon érezheti magát. 

 

párnamenü  

kölcsönözhető babahordozó túrázáshoz, bébiörző, cumisüveg melegítő, bébiételek    

kölcsönözhető szánkó, pulzusmérő, lépésszámláló, nordik walking bot 

önálló és vezetett életmód programok

Mind- mind az ön kényelmét és egészségét szolgálják.

 

AKTIVITÁS MINDENKINEK

 

Fedezze fel nálunk a szubalpin klíma jótékony hatását, a kristálytiszta levegőt, barangolja be a Mátrát gyalog, nordic walking botokkal, a csak itt megtalálható erdei terep segway túrák valamelyikén, vagy térjen vissza évszakról - évszakra, s próbálja ki mindegyik lehetőséget. Az igazi kalandokat kedvelőket várja az ország legmagasabban fekvő kalandparkja, a mátrafüredi lőtér agyaggalamb lövészettel, de lehet a környéken siklóernyőzni és sziklát mászni is.  A kevésbé aktívaknak sem kell lemondani a Mátra szépségeiről, hiszen csak itt lehetséges komolyabb fizikai felkészültség és kerékpáros múlt nélkül is a hegyi élménykerékpározás!

 lifestyle_hotel_matra_matrahaza_25_1.jpg

A bringázás élménye megmarad, mivel tekerni itt is kell, de az intelligens kis motor, érzi, mikor kell besegíteni egy kicsit a pilótának, így egyetlen emelkedő sem lehet akadály!  S persze télen itt van a leghamarabb hó, így a síelés sem maradhat ki, legyen szó profi síelésről, éjszakai sí kalandról, vagy a legkisebbek számára is igazi élményt jelentő hócsúszdáról, itt senki sem marad ki a havas kalandokból!

 

LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior

 

H-3233 Mátraháza

Tel.: +36 21 300 7200          +36 30 3344 055

Fax.: +36 21 300 7201 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása