Nyereményjáték- Az erő krónikája

2012.02.13. 06:00

Ahogy azt korábban ígértük, folytatjuk a nyereménydömpinget és ismét mozijegyekkel igyekszünk a kedvetekben járni. Ezúttal Az erő krónikája című angol-amerikai sci-fi-re nyerhettek 10 darab párosbelépőt. Hogy mit kell mindezért tennetek? Írjátok meg nekünk E-mailben, vagy Facebook oldalunkon, mikor született az alkotás rendezője, Josh Trank. A vetítés február 28-án, 19 órakor lesz egy budapesti moziban,sorsolás február 25-én.

 

AZ ERŐ KRÓNIKÁJA

 

Főszereplők: Michael B. Jordan, Michael Kelly, Dane DeHaan, Ashley Hinshaw. Fényképezte: Matthew Jensen. Látvány: Stephen Altman.
Írta: Max Landis, Josh Trank.
Rendezte: Josh Trank

 

 


Nincs átverés. Itt minden igaz.Andrew, Matt és Steve átlagos középiskolások. Mindegyiküknek megvan a maga baja és öröme. Nem tökéletesek, nagy a szájuk, és kicsit esetlenek. Olyanok, mint bármelyikünk. Abban sem különböznek a világ bármely más kamaszától, hogy a legátlagosabb pillanatukat is feljegyzik, közzéteszik. Csak egy különbség van: nekik már nincsenek átlagos pillanataik.
Egy éjszakai buli közben ráakadnak egy ismeretlen dologra, ami talán nem is a Földről származik. A felfedezésüket követő nap egyre különösebb képességekre tesznek szert: a távolból mozgatnak tárgyakat, megtanulnak repülni, érzékelik egymás indulatait, és egyre erősebbé válnak. Eleinte nagyon élvezik, ami velük történik, de miközben az új erejüket próbálgatják, fokozatosan kiderül, hogy ami játéknak indult, végül bajt is hozhat. Egyre nagyobb bajokat…

.
Eddig még sosem látott szuperhős történet: minden izgalmas, veszélyes, látványos jelenetet egy 17 éves srác videókamerájának szemszögéből követhet nyomon a néző.
A film Amerikában a box office listák élén nyitott a film! Sőt, a gyártási költségek is visszahozta, és 3 nap alatt nyereségessé tette a filmet!


Mozibemutató: 2012. március 1.
Eredeti cím: Chronicle
Színes, amerikai film
Gyártó: Twentieth Century Fox
Játékidő: 84


Facebook oldal:


https://www.facebook.com/pages/Az-er%C5%91-kr%C3%B3nik%C3%A1ja/321212531235777?sk=wall


Hivatalos oldal:


http://www.facebook.com/chronicle
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása