Új arca lett az influenza elleni védekezést népszerűsítő kampánynak

2012.01.23. 09:14

Oltobelli.jpegfcgfdfdggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

És elgondolkodsz rajta, hogy tulajdon képpen egy elég szerencsés fickó vagy, hogy vannak körülötted ilyen remek emberek, akik akár még a túlvilág kapujából is vissza tudnak fordítani. És a technika is rendelkezésükre áll, még ha nem is olyan csúcs, mint ami a nagy víz túloldalán szolgáló kollégákat segíti, de értenek hozzá, és még ha néha megdöccen is a masina, vagy hiányzik ez-az, akkor is megbirkóznak a feladattal.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

baliquez 2012.06.28. 12:39:15

Úgy néz ki mint valami infantilizmussága okán kiátkozott illuminátus-püspök szupermenjelmezben. Egyébként soha nem voltam influ ellen oltva, ennek eredményeképp - mivel nincs évente szanaszét qrva az immunrendszerem ilyen higanyos löttyökkel - ha el is kapom 3-4 nap alatt átsuhan rajtam, bár az első két nap meglehetősen kellemetlen. Közben elkortyolok egy üveg metaxát és kiizadom a nyavalyát dunyhába.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása