Pénisz protézis

2011.07.14. 06:00

Aktuális levelünket valószínűleg humoros fricskának szánta beküldője, de döntsétek el Ti, hogy mennyire vicces. Semmit sem változtattam rajta, a helyesírási hibákat (szinte csak az van benne) is meghagytam. Délután azért lesz majd "normális" levél is.

 

 

Tisztelt depsota, Tisztelt nyilvánoság.


Pár hónapja talátam véletlenül a Blogra. Két éve sajnos már semmi más örömöm nincs a életbe, mint a internet. És eszt a nagycerű doctoroknak köszönhetem. Nagyon nem könyű erről írnom de talán tanuságul lehet más betegeknek is meglehet én is egy kicsit megkönnyebölök ha név nélkül is de kirhatom magambol. Magamrol annyit, hogy nem vagyok márt fiatal de elmondhatom, hogy egész életembe sokat és keményet dolgoztam. Apámnak nem volt módja taníttatni de 15 éves korom óta egyfojtában dolgozok.

 


Mindig jól ment a üzlet ezért szép vagyont gyűjtöttem. Szegény feleségem halála után ismerkedtem meg egy távoli unokahuhával. Aki nagyon gyönyörü és kedves alsótagozatos tanitónő. Sose hittem volna, hogy még egycer rámtalál a Szerelem. Közbe 47 napig koholt koncepció alapján előzetesbe is voltam a megyei Rendőr kapitányságon de az már egy másik történet. Nem csoda, hogy nagyon fel ment a vérnyomásom. A házi körzeti orvosom 3 féle gyógycerre álitott be. Ettöl kezdődtek a bajajim. Egyáltalán nemtudtam teljesíteni a ágyban. Kedvesem kérésére hosszu tépelődés után el mondtam a körzetisnek. Ajjas módon kinevetett, hogy mitakarok 63 évesen. Biztos a kettő aszisztens meg írnok is hallotza meg azzal vitzelődött, hogy küldjem el a Pirost is majd felir neki valami hagyományossat.


Nem kevés pénzembe került, hogy el küldött a laborba érsebészetre meg a urológijára is. Aztmontda magas a cukrom meg a zsirom meg meszesek a ereim. Mégtöbb patikát kaptam de a gondom nemoldódott meg. Kisérleteltek velem meg etettek piros meg kék meg sárga szeksz tablettákkal decsak a pénzem fogyott meg a keseredetségem nőtt. A urologián ahol szerintem állat orvosit végzett doctorok vannak a egyik megadt a barátyja címét aki maszek rendelőt visz ijen férfiaknak. Mondjuk az egy csoda hely volt bőrfotőjjel csilláral meg gyönyörü pultoslánnyal. Azótais nemértem miért kell ijjen helyre nőket ültetni. A főorvos úr minden pappirt átnézett alapossan megvizsgált. Aztmondta, hogy itt csak műtét a segitség.


Azaz fütykös protézis. Hosszan megbeszéltük, hogy nálam kétféle jön számittásba a pumpás meg a állandóan kemény középen pattinthatós. Persze ez magyarországba! 200 euró-ba került nekem aki 48 éve becsületessen fizetem a tb-ét!! Otthon sokáig töprenktünk míg el határoztam meg operáltatom magam. A pattintóssat választottam mert műszaki érzékü ember létemre ez látszott egycerübbnek kevesebb hibalehetőségel meg már nem is akarok stradra kimenni fecske-nadrágba. Azért ráadásul ez volt a sokkal kevesebbe került de így is hatalmas volt az összeg. Valamit magyaráztak ha mittudomén gyerekjóléti alapitványba fizetem sárga csekken és azt beviszem nekik akkor a z adómbol levonhatom. Egycsomó vizsgálatot kértek ujjra a műtét elött. A körzetes doctor volt képe minden beutalóér, ékg röngen, labor vércsoport 2000 forint-ot kérni, hogy neki eztet a tb-é nem fizeti. Énmeg még egy fél birkát is attam neki. Akkor volt altatós orvos egy alacsony kínai nő.


Aztmondta ad a hátam közepébe inekcijót és nemérzek semmit de különben is lesz amitöl alszom. Elötte belegyező pappirt olvastak fel 3 teli oldal meg a 4-ik lapon egy kevés de az ajján kellett aláirni 2 példányba zöld tollal. Tényleg semmit neméreztem meg aludtam de 1-szer arra eszméltem, hogy valami furcsa orosz tályszólásban vitatkoznak Ojjan szavak, hogy nyecsego gyevcsina mati. Nekem a nagymamámat a nagyapám hoszta 36-ban aragóniából a brigádokból és még artyekba is nyaraltam ezér sokat kihallottam, hogy én nem a bajszos beteg vagyok. Következő nap nagy fájdalmaim voltak de nem adtak elég fájdalomtablettát, hogy megértsem amit beszélnek. Azt mondták, hogy csak műtét közben derült ki, hogy nekem nem jó a középpen pattintós, csak a pumpás de én vagyok a jubileumi beteg ezért a műtétet megcsinálták a befizetett árér.

 

Azthittem jól jártam de a 3-ik napon kezdődött a baj a műtéti sebem begennyesedett. Azt se tudtam mi történik, amikor a vizitre ügyvédnő is jött. A orrom alá tette a beleeggyezőket de a 4-ik lapra a aláirás fölé márt az is oda volt irva, hogy ez egy szépészeti műtés és minden következményét vállalom meg lemondok a műhiba parekről. Magyarul jól be csaptak legalább duplán. 3 hónap utókezelés következett heti 3-szori kötéssel rengeteg drága kötszerrel kenőcsel antibotikummal. Persze ez már a államiban tb-ére deazért mindenki tartotta a zsebét.


Most itt állok egy zsibbadt balra görbe jukas pumpás használhatatlan nemtudom mivel. A mijenk egy kiváros hamar hire ment biztos az irnoktól a dolognak. Azóta csak a teszkóba merek menni este bevásárolni. A Piri sem birta idegileg most a edzöjénél lakik meg az audit is elvitte. Mindezt csak azért, mert nem figyeltek oda azok akiknek ez lett volna a doluk, de tagadgyák. Több ügyvéddel próbáltam beszélni de egyik sem ált velem szóba amig nem fizetek. De ebbe már anyagilag is tönkrementem nemmerek belevágni a bizonytalanba. Így itt állok tönkretett életemmel már az ön gyilkosságon gondolkozok.


Ezt tudom mesélni a sok hitetlenTamásnak akik itt megszoknak fordulni. Az élet bizony főleg az egészségügyben szűrreális eseteket tud létre hozni. Am leg jobban fáj, hogy mindesztet bűntetlenül csinálhattyák felelőtlen magukat a Isten fölé helyező sar-latánok. Mivel nincs iluzióm a reakciókal kapcsolatba, ha kiirja a depsota elhatárosztam semmit nemfogok el olvasni. ugyhogy „kedves” doctorok ne is próbájjátok a mundért védeni.


nem tisztelettel: Ny. Béla vállalkozó

 

Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

P75 2011.07.14. 07:27:53

Találó a kép. Javaslom még ezt: 2.bp.blogspot.com/-8OXp6gocAGc/TcnhYc22dII/AAAAAAAAB9c/mJbz6caovPw/s640/wtf5.png
Többet nem tudok hozzáfűzni, valószínűleg a posztoló nem a megfelelő gyógycert szette.

Ugyandehogy (törölt) 2011.07.14. 08:00:02

ezt a bakela írta, paródiának...

Mária 2011.07.14. 08:02:08

@Babette_:

Ijjen meg nincsen is :)))

Bikli néni 2011.07.14. 08:06:21

Háhhá, én is bakelára tippelek első körben, de nem 100%, vélek némi különbséget felfedezni a két stílus között.
De bárki is volt az elkövető, köszi érte :-)

Káin 2011.07.14. 08:15:42

Hmmmm...Nem tudom eldönteni, hogy sírjak, vagy nevessek. Azért szerintem sokak valós problémájából (nem, nem a fütykös protézisre gondolok)nem szabad gúnyt űzni. Nem csak ilyen klisés posztok vannak.

Bikli néni 2011.07.14. 08:41:08

Káin, igazad van valahol, de szerintem itt nem arról van szó, hogy a szerző gúnyt űzne mások problémájából. Én inkább társadalomkritikának mondanám, ébresztő jelleggel.
Azt szerintem az orvosok is elismerik, hogy amit ide a poszt tolók nagy része (6 óra várakozás, stb) leír, az probléma, csak kinek mekkora. A rendszer rabszolgáinak ez már meg se üti az ingerküszöbét. Ennek nem szabadna egy kultúrországban normálisnak lennie, de sajnos már lassan annak számít, ne nyígjál miatta...
Szóval, szerintem ez amolyan figyelmeztetés a jövőbeli posztolóknak, némi iróniával fűszerezve. A témaválasztás viszont nem a legjobb, lesz olyan, aki ha ezt meglátja, szét fogja robbantani a posztot.

Káin 2011.07.14. 08:46:13

@Bikli néni: Ha nem az volt a szándéka, hogy mások érzésébe belegázoljon, vagy hogy ok nélkül, rosszindulatúan gúnyolódjon, hanem mindaz, amit itt felvázoltál, akkor én magam is helyeslem. Csak sajnos hajlamos vagyok a szkepticizmusra.

Gyarló Hintaló 2011.07.14. 09:33:51

nem vagyok túl empatikus, de ha ez tényleg így volt akkor nagyon sajnállak

2011.07.14. 09:46:19

Azért én sajnálom a fiktív pácienst :) Nem derül ki mi volt a gond pontosan, de pórul járt...

Kurvaanyátokat 2011.07.14. 09:46:20

@Leevi: egy baromság, amiről valaki azt hitte, hogy jópofa. Kár volt az elhasznált energiáért, amit a gépe emésztett fel, miközben gépelte.

VaTi 2011.07.14. 09:49:21

Bakela törökszultánosabb stílusban nyomja, de azért lehet, hogy ő követte el :)
Egyébként gyanúsak nekem azok a helyesírási hibák, egyszer jól ír le szavakat, majd rosszul, mintha direkt akarná elrontani, de nem mindig sikerül (direkt helytelenül, vagy fonetikusan írni nagyon nehéz, ha a "kezedben van" a jó).
Egyébként címlapos a poszt, szóval öveket becsatolni :)

Káin 2011.07.14. 09:51:19

Szerintem sem bakela, de akkor ki :)?

Dr.laikus PhD 2011.07.14. 09:54:19

@VaTi:

Biztos, hogy nem bakela.
Szerintem sokkal veretesebb a stílusa, egyedüli plágium a fihzetematébét fordulat.

Igazán Piroska tudja megközelíteni bakela stílusát. :DDD

ma21 2011.07.14. 09:59:28

Van 2-3 mondat amiben nincs helyesírási hiba. Lehet,hogy véletlen?

penumbra1984 2011.07.14. 10:01:21

Nem humoros, inkább erőltetett ezzel a sok mű helyesírási hibával, szóval még paródiának se megy el. Kár volt megírni, kár volt kiposztolni. Elolvasni meg pláne kár volt. :)

kabelbarat (törölt) 2011.07.14. 10:06:49

Marha jó, mintha a Virágot Algernonnak elejét olvasnám.

VaTi 2011.07.14. 10:08:18

@Káin: nem feltétlenül "itteni", lehet, hogy nem rendszeres kommentelő, hanem olvasó, így nem ismerjük. Én egyszerűen egyikünkre sem tudnám "ráfogni" a stílus alapján. Azért jó lenne majd, ha "betoppanna" :)
@Dr.laikus PhD: a kedvenc hippolti esküm kimaradt :(

Bikli néni 2011.07.14. 10:10:12

Off, szeretném megkérni az egyik jelenlévő cenzort vagy bloggazdát, hogy sürgősen találjon meg privátban, mert nemkicsi technikai probléma lépett fel, és nem először. Köszönöm!

soleange 2011.07.14. 10:10:48

Ez szerintem igaz. Legalábbis volt egy ügyfelünk aki szakasztott így kommunikált, és ő nem játszotta a hülyét.

Netuddki. 2011.07.14. 10:14:29

Hát Pali bá', ügyvédet kéne fogadni...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.14. 10:18:04

lol! :)

Bré királynak hívják a háta mögött, az új fiút ki a telepre költözött

ha feltűnik az tejespultok között,
az árufeltöltők összesúgnak a háta mögött!

VaTi 2011.07.14. 10:20:56

@Bikli néni: ugyan egyik sem vagyok, de: a processzorok füsttel működnek. Ha a füst kijött a gépedből, akkor már nem fog működni :)

ideasz 2011.07.14. 10:32:16

nagyon gyenge valami.....

Bikli néni 2011.07.14. 10:36:00

VaTi, megette a kommentemet, de köszi, próbáljuk megoldani. A probléma nem az én készülékemben van sajnos...

efhábé 2011.07.14. 10:40:08

200 EUR, az kb. 54 ezer forint, ennyiből az eszközök sterilizálása nem jön ki, nem hogy egy implantátum beépítéssel együtt, hacsak nem a hullaházból származik és a boncmester teszi be.
Plusz ki az, akinek viszik az audiját, de 50ezer forint miatt siránkozik, miközben állítólag összejött élete során egy kis vagyonka.
Szóval vannak hibák a történetvezetésben bőven, kicsit konzisztensebb fantáziát kivánok a szerzőnek további fikciós művek alkotásához :)

Borcsika 2011.07.14. 10:43:59

Béla Bátjó. est fályt végig olvasni... :-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.07.14. 10:44:40

@efhábé:

Szerintem inkább 2000 EUR lett volna a hihetőbb összeg, és ez csak az implant :)

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2011.07.14. 10:45:46

Szórakoztató írás, de Kenlee azért jobb. Amúgy meg photoshop.

Öreg Sam 2011.07.14. 11:02:33

Humor helyett elmegy ebben a qrva melegben...

Borstörő · http://gyerekmonopoly.blog.hu/ 2011.07.14. 11:04:20

Néha már annyira gáz a story, hogy csak igaz lehet :-DDDD
Szegény Piri :-D

(II. Torgyán Виктор) THY Rokk *n* Troller 2011.07.14. 11:04:37

Na ezért kellene az általános iskolákban nyári tábort szervezni!

Nem itt élnék ki magukat az informatika szakkörre járó tanulók!

(like me)...

Borstörő · http://gyerekmonopoly.blog.hu/ 2011.07.14. 11:05:30

Mondjuk az, hogy a fütyköséről ír, eleve gyanús, mert ezt inkább titkolják, főleg falun :-DDD

cenzorilla 2011.07.14. 11:18:19

A nemzésnek és folyamatainak, valamint tárgyainak van nyomdafestéket tűrő változata még humorosan is.

Vegyétek ezt figyelembe, hogy ne kelljen törölnünk.

Leroi 2011.07.14. 11:23:14

Fülig Jimmy, a Kiráj...:DDD

Leroi 2011.07.14. 11:24:26

A legjobb péniszprotézis a villanyóraleolvasó. Csak ne tudjunk róla.

Büszke_troll 2011.07.14. 11:24:50

Nekem tetszett ez a paródia, gondolom a mellműtétes hölgy után jutott eszébe a posztolónak.

Circus 2011.07.14. 11:26:03

@cenzorilla: akkor < >
esetleg:
- Kúl vagy Mari!
- Csitujj mán, megtuggya az egész falu!

Amúgy pedig a második bekezdés eleje után ugrottam. MagánVÉLEMÉNY következik: szerintem annyira nem vicces, inkább ciki, de nem a kifigurázott alanyokra nézve...

>>> Félreértések elkerülése érdekében, én valószínűleg ilyet se tudnék. Csak szimplán nem 'jött át' :) <<<

Leroi 2011.07.14. 11:28:12

"A pattintóssat választottam mert műszaki érzékü ember létemre ez látszott egycerübbnek kevesebb hibalehetőségel meg már nem is akarok stradra kimenni fecske-nadrágba..."
Na itt már fetrengtem...
:DDDDDD

Balabátsi 2011.07.14. 11:32:02

Szerintem ez a Scmitt Pali...

Dr.laikus PhD 2011.07.14. 11:33:02

@Leroi:

Na várjál csak! :DDD
Jön még kutyára dér.....,

bnyuszi 2011.07.14. 11:33:34

Béla bá!

Először is 50 felett minden nap ajándék!
Másodszor az eseted csak 50% impotencia, ugyanis húzni még tudod!
:D

Leroi 2011.07.14. 12:01:29

@Dr.laikus PhD:
Minden pasiban egy fel nem ismert macsó rejtőzik...
:)

Malachi 2011.07.14. 12:05:29

"A pattintóssat választottam mert műszaki érzékü ember létemre ez látszott egycerübbnek kevesebb hibalehetőségel meg már nem is akarok stradra kimenni fecske-nadrágba."

idág olvastam, kész, vonyítok. sajnálom, de ezt nem lehet komolyan venni, színpadra vele!

VaTi 2011.07.14. 12:06:25

@Leroi: van, akiben egy életen át rejtőzik :)

Leroi 2011.07.14. 12:07:46

@VaTi:
Igen, ezt hozzá szerettem volna tenni, nagyon helyes...:)

KenSentMe 2011.07.14. 12:08:08

Egyetlen szónyi reakciót érdemel meg ez az írás: FOTOSOPPP!

Circus 2011.07.14. 12:10:33

@Circus: miután elküldtem a gondolatomat, elkezdtem rágódni, hogy ennek így nagyon olyan szaga van, mintha érintve lennék témában :D

Hálistennek (egyelőre), ha (bizonyos helyzetekben és személy/ek által) érintve vagyok, akkor nem vagyok érintett :D

Leroi 2011.07.14. 12:15:28

A gyereknek mi van a szájában a képen?
Engem a nézése borzasztóan nyugtalanít.
Lehet, mert barna szemű a babánk.
Nem tudom.

Leroi 2011.07.14. 12:17:22

"Énmeg még egy fél birkát is attam neki. Akkor volt altatós orvos egy alacsony kínai nő."
Muhahahahaha!
:DDDDDDDDDDD

Bikli néni 2011.07.14. 12:18:52

Leroi, de jó kedved van :-) amúgy mi van a képen? Mert én azt nem látom...

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2011.07.14. 12:22:33

"A Piri sem birta idegileg most a edzöjénél lakik meg az audit is elvitte. Mindezt csak azért, mert nem figyeltek oda azok akiknek ez lett volna a doluk, de tagadgyák." :) hattalmas amikor 1-1 tehetség meg tud hekkelni egy komoly, olvasott blogot :D

Bikli néni 2011.07.14. 12:27:33

Könyörgöm, a szerző tegye már fel a kezét, hogy énvótamidelőjetek :D

Easyke (törölt) 2011.07.14. 12:53:47

Hmmm, belenézek a naptáramba... nem, mégsem április 1-je van.
Nem olvastam a kommenteket, mindjárt megteszem, de ez ugye álposzt? Azon kész voltam, hogy az edzőjénél lakik a csaj és még az Audit is vitte :)

Hímtag 2011.07.14. 12:57:47

@Balabátsi: Ha ez tényleg Pali bácsi, az megmagyarázná a dolgait. :-)

csikkszedő 2011.07.14. 12:58:44

Aki hazudik, az ha jóla akarja csinálni akkor belefűz a hazugságaiba olyan dolgokat is amik igazak Ellenőrizhető valós dolgok. Ettől azt reméli, hogy a hazugság hihető lesz. Ez egy nagyon szerényre sikeredett dolog. Csak abban bízom, hogy humornak szánta a posztoló. Olyan, hogy 200 eurós protézis nincs. 1600 euroért már van és ez megy felfelé 5-8 ezerig.(hydraulikus)
Meg tételezzük fel,hogy begyulladt.Ez nagyon ritkán előfordulhat.Akkor vagy ki kell venni, vagy hosszas gyógykezelés után rendbe jön de akkor görbe nem lesz , mert benne vannak az implantumok. Két darab, mindkét barlangos tesben egy-egy. Amiről posztoló ír, az nem "pattintós" hanem megevített (itt is bele próbált szőni valami féligazságot) A merevítt protézisek pedig olyanok, hogy elhajthatóak bármely irányba, tehát,ha úgymond görbe, akkor a másik irába áthajtja, és már nem is lesz görbe. Olyan mint a gégecső.Meg, hogy oroszul beszéltek meg kinai altatóorvos. Már csak a kis zöld ufók hiányzanak.

Káin 2011.07.14. 13:07:12

Azért elég egyértelmű, hogy ez egy fake/poén poszt. Még despi (depsi?) is írt elé egy kis okosságot, hogy vélhetően ez csak egy fricska.

Mária 2011.07.14. 13:16:19

@Bikli néni:

Ne sajnáld, ha nem látod.

A gyereknek a képen szemtengely ferdülése van és egy csokis minyont töm a szájába papírral együtt.

Bikli néni 2011.07.14. 13:30:43

@Mária, kösz, ezt tényleg nem sajnálom...

thbogyó 2011.07.14. 13:51:33

A Grész klinika egyik epizódjában is volt vmi "fütykös protézis"-es dolog, s ott is kb. 60 fölötti volt a bácsi, aki akarta... Lehet, h onnan az ötlet :) :)

hawkeye 2011.07.14. 14:00:56

Ez eddig a Praxis legjobb posztja! :)))

*Catalina* 2011.07.14. 14:21:12

"Mondjuk az egy csoda hely volt bőrfotőjjel csilláral meg gyönyörü pultoslánnyal. Azótais nemértem miért kell ijjen helyre nőket ültetni."
:))))))

Többször kellene ilyen történet. :)

VanessaBlue 2011.07.14. 14:22:32

Szakács Béla, ne szórakozz, mert a Zsótit feee lesz híva.

Én meg Nynfus vagyok. 2011.07.14. 14:52:24

szerintem azt a levelet a Torok Szultan irta a gevess fijjugnak

Dr.laikus PhD 2011.07.14. 14:54:36

@VaTi:

Mer elferdült a pattintós. :DDDD

A fura az, hogy már az is baj, hogy nem fér bele a fecskébe.

erdomester2 2011.07.14. 14:57:49

"furcsa orosz tályszólásban vitatkoznak [...]Nekem a nagymamámat a nagyapám hoszta 36-ban aragóniából[...]ezér sokat kihallottam".
Aragónia Spanyolországan van, de 36-ban még biztos orosz uralom alatt volt :) A történelem hazudik és az oroszok 56-ban tehát keletről és északról is körbe zárták hazánkat :)

[megmondoember] 2011.07.14. 14:58:57

A szerző egy zseni. Bár azért van még mit finomítani a stíluson, meg kicsit rövidebbre, tömörebbre kellene fogni. De amúgy tuti befutó a Humorfesztiválon.

erdomester2 2011.07.14. 15:03:08

Szerint nem vicces a sztori, és nem is ez a célja. Akár igaz, akár nem. A helyesírási hibák annyira durvák, hogy csak emiatt gondolnám, hogy kamu. Na meg 200 euró egy műtétre semmi. Egy mellimplantátum félmilla. Vagy két mellé, tökmindegy :)

ondol 2011.07.14. 15:20:28

:-DD
"Közbe 47 napig koholt koncepció alapján előzetesbe is voltam a megyei Rendőr kapitányságon de az már egy másik történet. "

Erről szívesen hallanék. Koholt koncepció:-mega lol

Pók vagy bakela :-)

isti77 2011.07.14. 15:31:42

Ez fake, és ugyanakkor nagyon gáz is.

Irkutszk 2011.07.14. 15:37:25

Ez szerintem Mária műve. És nekem tetszik. :)

Irkutszk 2011.07.14. 15:41:41

@Leroi: A gyereknek valamilyen joghurtnak a teteje van a szájában, azt nyalogatja szerintem.

VaTi 2011.07.14. 17:11:16

Juteszembe: ha már humor van, itt a helye Grafit mester opusának:
napirajz.hu/archives/2007/12/10/LEGYEN_KILLER/

Rivero 2011.07.14. 18:58:44

Sziasztok!
Jót nevettem a történeten. Felüdülés a melegben.

bakela 2011.07.14. 22:14:24

Én jól ismerem asztat, aki esztet írta.
1 igen kiválló ember.
Tképpen az 1etlen legjobb barátom.

/-Te!
-A 200 Ajró csak az 1. vizit ára!*
-Ez van, ha nem olvasod vissza: be-becsúszik egy hejjes mondat.*
-Ha erőlködökm, és én is röhögök, akkor asztat Cinci kinyesi.*
-A nagymutter a n/N/emzetközi b/B/rigádban volt önkényes nörsz, amikor franko volt neki.*
-A zaneszteziológus meg krími tatár vót, és ukrányul beszéltek, ami a szovlyet nyelv rokona.*
-A gyerek meg azért bandzsít, mert az alufólia éppen most vágta át a két szájzugát.*
-Faluhejjen valóban titkójják, de MINDENKI!! TUGGGYA!!*

*Na, ezeket ki kellett volna csillagozni!

Bikli néni 2011.07.14. 22:26:53

@bakela: Annyira tudtam :DD
Szerintem most (Laikus után) te vagy a népszerűségi lista második helyezettje, gratulálok :))

Bikli néni 2011.07.14. 22:29:48

@bakela: Hú de betaláltam akkor az elején a kommentemmel... :)

VaTi 2011.07.15. 05:55:35

@bakela: :))) Én nem rád tippeltem :) Ez a törökszultánosabb stílus lebuktatott volna rögtön :)
(egyébként meg tuti munkaidőben írtad, miközben rítt kint a sok beteg, 'szt emiatt nem haladt a sor humán viviszekcijón)

kleo1114 2011.07.15. 09:51:41

Nálam a szürreális szó adekvát használata biztosított arról, hogy kamuposzt :))))))) de jó nagyon :))))

bauchi 2011.07.17. 06:58:39

@Dr.laikus PhD: Megmondom ki írta.A Muzsika tévéből az a szimpatikus küllemű nagybajszos barom.
Vagy az aracki.

bauchi 2011.07.17. 07:05:10

Rájöttem mi a gond itt.Velem van a baj.Nem értem mire kellett neki a protézis?Apéniás volt?

bauchi 2011.07.17. 07:14:44

Különben ez egy nagyon korrekt történet.Egy hihetetlen mellékszereplő van benne : a vizitre járó ügyvédnő.Bár lehet,hogy az meg a bánátijános.
A franc ismeri már ki magát ebben a reformokkal teli magyar eü-ben.

ccke 2011.07.17. 08:15:16

@bakela: Nyaralni voltam, hazajövök elkezdem nézni a praxist, és ez várt, köszi! És egyből tudtam, hogy te vagy.

Amúgy ha érdekel valakit, 1,5-2 milla egy ilyen pumpás protézis műtéttel együtt. Utána viszont örökgaranciás: ha cserélni kéne valami alkatrészt, a gyártó fizet.

bauchi 2011.07.17. 15:49:29

Szólni kéne bakelanak,hogy más tollaival ne ékeskedjen.

bauchi 2011.07.17. 15:52:10

@cenzorilla: Nem nagyon humoros,ha valakinek nem áll fel a farka.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása