GPS-szel keresheted a kaját a Tescóban!

2011.05.29. 09:22

Előfordult már veletek, hogy néhány percetek volt mindössze a bevásárlásra, de iszonyúan eltévedtetek a polcsorok között, ezért aztán borult az egész menetrend? Na, ennek nemsokára vége lehet!

 


"A következő sornál fordulj jobbra, menj tovább 5 métert, és már meg is érkeztél a müzlikhez. Pakold a kívánt mennyiséget a bevásárló kocsidba." - ez egészen úgy hangzik, mint valami sci-fi navigációs program, igaz? A vicces az, hogy nagyon is valóságos a dolog! Angliában egy essexi Tesco áruház ugyanis javában tesztelik azt a programot, amit hogyha letöltünk az okostelefonunkra és megadjuk, hogy éppen halat, zöldséget, tésztafélét - vagy bármilyen egyéb terméket - akarunk válaszolni, villámgyorsan útbaigazít. Az ötlet jó, nagyon jó! Aki egyszer is eltévedt már a végeláthatatlan polcsorok között, értékelni fogja, mennyi időt és kényelmetlenséget lehet majd megspórolni vele. A kérdés már csak az, vajon náluk bevezetik-e a rendszert?


Az eredeti cikk az nlcafe.hu oldalon olvasható

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ondol 2011.06.02. 14:58:23

Mi az egerek és a patkányok kódja?

Irkutszk 2011.06.02. 15:07:45

@ondol: Ugyan, még a kutyák csipezése is alig-alig indult be, a patkányokra majd csak később kerül sor ;)

ondol 2011.06.02. 15:40:52

@Irkutszk: akkor újratervezés:-DD
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása