Száműzték Jamie Olivert!

2011.05.09. 10:29

Lehet, hogy Los Angelesben mindig süt a nap, és az egy négyzetméterre jutó sztárok száma is a végtelenhez közelít, de hogy Jamie Olivernek nem lesz a szíve csücske, az már tuti! Az angyalok városa gyakorlatilag porrá zúzta a hírnevet, amit eddig a klassz receptjeivel, a szakácsiskolájával vagy éppen az éttermével sikerült felépítenie.

 


A „Food Revolution” nevű akciója totális kudarcba fulladt, aminek legújabb jele, hogy az egyik legnagyobb tévétársaság, az ABC úgy döntött, májusban, amikor hagyományosan a legnagyobb nézettség elérése a cél, száműzi a képernyőről az eddig leforgatott részeket. A társaság közleménye szerint később, főműsoridőn kívül, Jamie persze majd visszatérhet... Gondold át, Jamie, kell ez neked?


Az eredeti cikk az nlcafe.hu oldalon olvasható

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása