Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex évszakhoz illően

2011.04.22. 10:09

Szex az év minden szakában. De vajon melyik a leginkább testhezálló nekünk? Válasszon mindenki kedve szerint! Mindenkinek megvan a kedvenc évszaka. Van, akinek lételeme a hideg, míg mások számára nem tekinthető élhető körülménynek a 30 fok alatti hőmérséklet. A terhesség időszaka, a születésünk ideje és az első hónapok egyaránt befolyásolják az évszakokhoz való viszonyunkat és a természetünket. Emellett pedig a szexuális éhségünket is. A hőmérsékletváltozástól függően máshogy teljesítünk és másra vágyunk az ágyban.

 


Friss illatok, vad kalandok


A bimbózó virágok illata újra felpezsdíti a vért az erekben. A testünk, akárcsak a természet, újra életre kel. Okkal tartják a tavaszt a szerelem havának. A könnyed flörtök és a vad, felejthetetlen kalandok menthetetlenül magukkal ragadják az embert. Azok, akik ezt az évszakot preferálják, könnyen elcsábulnak, szeretik a buja előjátékot és a virgonc szexet.


Nyári szerelem


Fülledt nyári éjszakák, mikor szinte mozdulatlanul is perzsel a levegő, nem szívesen tűrjük meg magunkon a textilt. A csupasz test pedig hamar beindítja az ember fantáziáját, hogy belevesse magát az élvezetekbe és megszabaduljon az eddig le nem vezetett feszültségtől. Valódi okot adva az izzadásra és a levegő utáni kapkodásra. Ezért jó a forró szex egy pezsdítő nyári éjszakán.


Őszi borzongás


Az öregedés és az elmúlás időszaka igenis életre ösztönöz jó néhány embert.A se nem meleg, se nem hideg, olykor záporokkal és színes levelekkel tarkított évszak tökéletes alaklom, hogy a párok elmélyedjenek egymásban lelkileg és testileg egyaránt. Épp úgy húzódnak egyre közelebb az esernyő alatt vagy a szeles időben egymáshoz, ahogy az ágyban is egyre inkább igényelik az összecsavarodott pózban alvást. Sokkal inkább, mint a nyári füllesztő melegben, amikor ez szinte elképzelhetetlen.


Téli tipitapi


Forró ölelés a hideg éjszakában. Vannak, akik a röpködő mínuszok közepette, a hideg téli éjszakák romantikus hangulatában kapnak csak igazán lángra az ágyban. Ők azok, akik élvezik a vastag takarók alatti erotikus játszadozást, amitől kellően felforrósodva dobhatják le a dunyhát és a ruhát is. Az aktivitásuk viszont hamarabb alábbhagy a hőmérséklet emelkedésével. A nyári légyottok elengedhetetlen kelléke a ventilátor, vagy a nyitott ablak, a szomszédok örömére.


Forrás:napidoktor.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása