Hunguest Hotel Béke , Hajdúszoboszló

2011.03.25. 13:20

Szálloda bemutatása:


A Hunguest Hotel Béke szálloda és gyógyfürdő teljes körű felújítását követően egy négycsillagos szálloda várja a vendégeket új és megújuló szolgáltatásaival.

 


A szálloda saját gyógyfürdőjében, az átépítésre került fürdőcsarnokban helyet kapott egy új élményfürdő, egy gyógyvizes medence, egy úszómedence és egy családi medence, megújul a megszokott szabadtéri gyógyvizes medence és a főszezonban üzemelő klasszikus uszoda. Újdonság a szaunavilág, amelyben a különböző típusú wellnessmasszázsok (svéd masszázs, kozmetikai nyirok masszázs, Shi-Tao lávaköves masszázs, tradicionális Thai masszázs, mézmasszázs) mellett - Magyarországon egyedülálló módon Hajdúszoboszló wellness szállodák BÉKE - élményfürdő- minden szolgáltatás külön-külön (infraszauna, gőzkamra, illatkamra, kültéri rönkszauna merülőmedencével) fürdőruhában és fürdőruha nélkül is igénybe vehető.


http://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/hajduszoboszlo/hunguest_hotel_beke/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása