Édes lasagne barackkal és túróval
Hozzávalók:
* 20 dkg lasagne tészta
* 25 dkg tehéntúró
* 1 tojás
* 8 dkg vaj
* 8 dkg cukor
* 1/2 csomag vaníliás cukor
* 1/2 csomagvaníliás pudingpor
* 1/2 evőkanál citromlé
* 1/2 citrom reszelt héja
* őszibarack vagy sárgabarack
Elkészítés:
A lasagnét nem túl puhára megfőzzük. A túrót, a tojást, a vajat, a cukrot, a pudingport, a vaníliás cukrot, a citrom levét és héját habosra keverjük.
Egy tepsit vajjal kikennünk, belesimítunk a krémből, befedjük tésztával és barackkal, majd megint krém következik. Addig rétegezzük, amíg elfogynak az alapanyagok, a tetejére krém kerüljön.
Előmelegített sütőben gyenge tűzön kb. 55 percig sütjük.
Megjegyzés:
Forrás:mindmegette.hu
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.