Hotel Silver , Hajdúszoboszló

2011.03.21. 11:54

A Hotel Silver**** Hajdúszoboszlón, a világszerte gyógyvízéről híres kelet-magyarországi fürdőváros szállodanegyedében, a Városi fürdő és az Aquapark szomszédságában található. A város a híres Hortobágyi Puszta szélén, Budapesttől 202 km-re, Debrecentől 20 km-re helyezkedik el.

 


Wellness részleg bemutatása:


SILVER TERÁPIA: a szálloda saját gyógycentrummal, termálvizes medencékkel (pezsgőfürdővel és hidromasszázzsal, naponta friss termálvíz feltöltéssel) rendelkezik. A Főépületben 2 fedett termálvizes medence található, amelyek 36 és 38 fokosak, a de az Új Épület is rendelkezik egy fedett és egy szabadtéri termálmedencével, melyek vize 37 fokos. A gyógykezelések alapjául a jódban és brómban rendkívül gazdag, hajdúszoboszlói gyógyvíz szolgál. Fontos tudni, hogy a gyógyvíz összetétele miatt gyermekeknek 14 éves kor alatt ellenjavallt.


A szobaárhoz tartozik a fürdőköpeny, hajszárító, széf, valamint mindkét épület fürdőrészlegének használata: a gőzfürdő, szauna, infra szauna, hidromasszázs, pezsgőfürdő, fedett- és szabadtéri termálvizes medencék, fitnesz terem, látványberendezésekkel felszerelt szabadtéri medencék, valamint a napozóágyak használata.


További szolgáltatások: gyermekeknek - megfelelő számú érdeklődő esetén játszóházi foglalkozások, szobaszervíz, gyógykezelés, vitálmasszázs, csontkovács, svéd masszázs, testkozmetika, aromaterápiás kezelések, sókamra, fodrászat, manikűr, pedikűr, kozmetika, állószolárium, játékgépek, nyerőgépek, mosoda, őrzött parkoló, mélygarázs (kamerával és kártyás beléptető rendszerrel működő, zárt parkoló). A közös helységekben (hall, bár) wireless Internet elérési lehetőség van a recepción igényelhető Hot-Spot kártyával, valamint 2 db pénzérmével működő Internetes terminállal is rendelkezünk.


SPORT ÉS FITNESS


A Szálloda Főépületének belső udvarán 450 négyzetméter vízfelületű medence található, amelynek van külön 8,5 x 25 m-es úszásra alkalmas és fokozatosan emelkedő része is, ahol különböző élményberendezések (vízgomba, vízkések, kétfejes nyakzuhany, két csobogó, vizibár, éjszakai víz alatti világítás) találhatóak. A medence partján napozóágyakat és napernyőt biztosítunk vendégeink számára.

 


Az udvarban gyermekpancsoló is van. Az Új épülethez 400 négyzetméteres külső úszómedence tartozik a már említett két gyógyvizes termálmedencén kívül. A konditeremben fitness- és kardiogépek találhatóak, ezen kívül a szállodában asztaliteniszezésre, bowlingozásra, valamint a közelben teniszezésre, koronglövészetre, saját tavunkon horgászatra is van lehetőség.

 

hotelsilver.hu
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása