Hunguest Hotel Erkel , Gyula

2011.03.18. 07:27

Szálloda bemutatása:


Magyarország egyik legnagyobb zeneszerzőjéről elnevezett Hunguest Hotel Erkel kellemes környezetben, barátságos légkörben, szeretettel várja vendégeit.

 


Környék bemutatása:


A szálloda az Alföld déli részén, az enyhe klímájú, hangulatos, történelmi fürdővárosában – Erkel Ferenc szülővárosában Gyulán található, a régmúlt időkről mesélő ősfákkal övezett csónakázótó és a több mint ötszáz éves gótikus téglavár szomszédságában, közvetlen átjárással a négycsillagos minősítésű Várfürdőbe.


Wellness részleg bemutatása:

 


Egészség & Harmónia Centrumunkban jelenleg igénybe vehető szolgáltatásaink: masszázsok, JADE Lávaköves masszázságy, JADE Thermo masszázságy, infra szauna. Kondicionáló terem.A 2010 év végén megújuló wellness központunkban jakuzzi, finn-, gőz-, bio-, infra szaunák, gőzkabin, szolárium, aroma szoba, aerobic terem, sószoba és kényeztető medence szolgáltatások állnak a Vendégeink rendelkezésére. Masszázs csodák segítenek a tökéletesebb testi és lelki harmónia kialakulásában.


http://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/gyula/hunguest_hotel_erkel/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása