Káposztaleves - Nem csak fogyaszt finom is!

2011.03.17. 08:35

A káposztaleves számomra csak pár hónapja ismerős. Első alkalommal egy éterrem napi menü kínálatából kóstoltam és igazán ízletesnek találtam. Ebéd után el is kezdtem keresni a receptját az interneten. Meglepő módon elég sok féle variációban fellelhető receptekre bukkantam.

 


A káposztaleves alap összetevői:


* fehérkáposzta
* víz
* só, bors, curry, egyéb fűszerek ízlés szerint
* hagyma
* sűrített paradicsom
* leveskocka


Káposztaleves fogyni vágyóknak


Nem is gondoltam volna, de mint kiderűlt a káposztaleves egy jól ismert fogyókúrás módszer, amit ez elbeszélések alapján gyors és eredményes módszernek tartanak. A fogyis káposztaleves elkészítése igazán egyszerű:


A hozzávalókat felszeljük majd vízet hozzáadva rövid ideig (kb 10perc) hírlen összeforraljuk majd még 15-20 percig kisebb lángon fözzük.


Káposztaleves ínyenceknek


Amennyiben nem a testsúlycsökkentés, hanem a gasztronómiai élmény miatt keresgélünk a káposztaleves receptje után akkor a legjobb helyen járunk. Hiszen a fincsivacsi.hu oldalon fellelhető receptek hasznos tippeket és ötleteket adnak arra, hogy mivel tehetjük még ízletesebbé (pl.: egy kis szalonnával ;) ) és különlegesebbé ezt az egyszerű ételt.


Forrás:fincsivacsi.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása