Hunguest Grandhotel Galya

2011.03.16. 11:42

Szálloda bemutatása:


A Mátra és az ország második legmagasabb csúcsán 957m-en Galyatetőn, 5 ha park közepén, hihetetlenül gyönyörű panorámával várja vendégeit Magyarország egyetlen 4 csillagos magaslati szállodája, a Hunguest Grandhotel Galya**** , a 4 évszak élményszállodája. A patinás 1939-ben épített szálloda akkor is és ma is a családok, a túrázók, a természet szerelmeseinek kedvenc szállodája .

 


Különféle -minden igényt kielégítő szobatípus - a legmagasabb kategóriájú delux szobák jacuzzival, némelyik kandallóval felszereltek, az apartmanokat, családi szobákat, nagy alapterületű kanapés szobákat gyermekkel érkezőknek ajánlják. A Superior szobákból csodás kilátás a Mátra hegységre, a parkra. A classic szobák pedig csendes nyugodt kikacsolódást biztosítanak . Sok szoba pótágyazható, zuhanyzós és kádas fürdőszobásak . Minibár, széf, műholdas TV, telefon, hajszárító és ingyenes internetcsatlakozás is vendégek kényelmét szolgálja. Minden szobánk nemdohányzó.


Wellness részleg bemutatása:

 


A szálloda wellness részének mottója a megújulás. 1000 m2-en úszó, élmény és gyermekmedence, kültéri és beltéri szauna, infrakabin, szolárium, gőzkamra, sókamra, Kneipp taposómedence, különféle masszázsok biztosítják a teljes ellazulást. A környék sportlehetőségei kimeríthetetlenek: nyáron erdei gyalogtúrák, éjszakai fáklyás túrák, nordic walking képzett vezetőkkel . Mindenkinek ajánlják kik szeretik a természetet, a Mátrát !A szállodától 4Km-re van az ország legnagyobb többpályás különféle nehézségi fokozatú sípályarendszere. A Grandhotel Galya a hölgyekre is gondol. Az ősi keleti orvostudományt felhasználva a Chi-Med centrumuk a babavárástól az Anti Age programig kínál egészségmegőrző programokat.

 

http://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/galyateto/hunguest_grandhotel_galya/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása