Mesés Shiraz Wellness & Tréning Hotel , Egerszalók

2011.03.12. 10:07

Szállodánk, a luxus, a keleti kényelem és az afrikai hangulati elemek megfelelő arányú keverésével meleg, barátságos környezetben várja vendégeit Egerszalókon. A 45 szobás szálloda egy gyönyörű és páratlan Észak Afrikai Fürdőházzal, Arab Udvarral, Mór Fürdővel, afrikai Hammammal kényezteti vendégeit. A Shiraz Étterem, a Dubai Kert, a Casablanca Bár és rendezvénytermek (Bamako, Mopti, Gao, Szindbád, Timbuktu) a kikapcsolódást, a szórakozást és a munka lehetőséget biztosítják.

 


Egerszalók Egertől 6, Budapesttől 120 km-re, az M3 autópályától 20 km távolságra, a Bükk lábainál elterülő dombok lankái között fekszik. Csendes falu, ahol a pihenéshez, kikapcsolódáshoz minden feltétel adott. A Mesés Shiraz a vizektől övezett falu központjában épült. A falu büszkesége a messze földön híres egerszalóki hőforrás, amely télen-nyáron, éjjel-nappal várja vendégeit. A híres, fenyőerdőkkel övezett hőforrás szállodánktól mindössze 1.5 km távolságra található.


www.shiraz.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása