Hotel Korona , Eger

2011.03.12. 10:01

Eger első magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökköri emlékeivel, fürdőkultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér.Zöld, környezetbarát szállodánk légkondicionált 4* és 3*-os szobákkal biztosít lehetőséget szélesebb vendégkör elhelyezésére, luxus és elnöki lakosztályokban, superior, standard szobákban, családi apartmanokban.

 


Internet kávézónk és lobby bárunk, a terasz, a játékterem és játszótér és játszószoba külön szórakozást biztosít családos vendégek részére. Vendégeink gépjárművüket biztonságosan elhelyezhetik belső, őrzött parkolónkban.


Konferencia, kiállítás, oktatás színvonalas rendezésére minden igényt kielégítő termek állnak rendelkezésre 8-180 főig. A különlegesen szép Díszterem esküvők, bálok, cégrendezvények lebonyolítására alkalmas. Éttermünk terasszal, belsőkerttel, látvány konyhával a magyar ízek remekeivel hangulatos vacsora est otthona.


Az 1789-ben riolit tufába vájt eredeti pince rendszerben található az István Pince – Nemzeti BormAjánlat kérés a hoteltől EGER - Hotel Koronaúzeum. A Borszentélyben több évig érleljük a Ház borait. A Vincellér borozóban és a pince éttermében felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújtó vacsoraesteket rendezünk az ételek és borok harmonizálásával.


1 db 29 fokos úszásra alkalmas 14 méter szabálytalan alakú úszó medence, 1 db 33 fokos 6 személyes jacuzzi, medencebár, finn szauna, infra szauna, napozó és pihenő rész, fitness terem gépekkel felszerelve, szolárium, masszázs helységek, biorezonanciás kezelések, kozmetikai kezelések, manikűr, pedikűr.


A wellness részben vizi torna, aerobic, gerinctorna, különböző rész tornák.A szállodában a szobaárak tartalmazzák a szálloda épülete alatt található 200 éves Borpince és Bormúzeum megtekintését.


http://www.koronahotel.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása