Partnerünk a statimpatika.hu

2011.03.10. 06:10

A www.statimpatika.hu olyan online patika, ahol a nem vényköteles gyógyszereket, kozmetikumokat, gyógyhatású készítményeket és más egyéb, a patikában általában megtalálható termékeket rendelhetnek meg Vásárlóink/Látogatóink országos csomagszállítással (DPD futárszolgálat biztosítja számunkra) akár díjmentesen átutalás esetén 7000Ft- feletti - ill. utánvéttel 10 000Ft feletti rendelés esetén.

 


Akciókkal, promóciókkal valamint folyamatosan bővülő adatbázisunkkal és frissülő termékkínálatunkkal próbálunk az igényeknek megfelelni és segítségükre lenni abban, hogy az oldalunkra látogatók megtalálják a megfelelő készítményt.


Webáruházunk továbbá naprakész a legújabb termékek többségével kapcsolatban, amelyek újdonságnak számítanak, még a patikákban is, valamint érdekes egészségmegőrző és prevencionális híreket olvashatnak oldalunkon. Számos gyógyszergyártó céggel áll patikánk szoros kapcsolatban, továbbá a kiemelt partnereinknek külön gyártói oldalt biztosítunk, ahol az általuk képviselt termékmárkákról több információt tudhatnak meg a vásárlók.

 

További hírek és érdekességek oldalunkon…..keressen fel minket Ön is!
 

© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása