Hotel Hasik , Döbrönte

2011.03.10. 07:34

Sokak számára a pihenés, kikapcsolódás csak akkor lehet teljes, ha a közelben tudhatják apróságaikat. Örömmel tapasztaljuk, hogy egyre többen keresnek fel bennünket családjukkal, gyermekeikkel együtt. Miközben a szülők a monotonná váló hétköznapok feszültséginek levezetésére keresnek lehetőséget családjuk társaságában, gyermekeik változatos, izgalmas napokat remélve kelnek útra velük.

Személyes tapasztalataink megerősítettek bennünket abban, hogy a jól felkészült vendéglátók sokat tehetnek a pihenni vágyó családok igazán gondtalan kikapcsolódása érdekében és tudatosan döntöttünk a családbarát szolgáltatások kialakítása mellett. A Hotel Hasik **** kitűnő lehetőséget kínál a természet megismerésére, a feltöltődésre, vidám közös programok szervezésére egyaránt.


http://www.hasik.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása