Hotel Divinus , Debrecen

2011.03.10. 07:28

Az ötcsillagos Hotel Divinus megnyitásával korona került a debreceni szállodahálózatra. A belvárostól sétatávolságra található, a mediterrán világ színeit viselő, emberközeli szálloda egy új minőséget és szemléletmódot jelent a szállodaiparban. Egyedülálló fekvése egyszerre nyújtja egy városi és egy zöldövezeti szálloda előnyeit és kényelmét. A klasszikus bútorokat modern köntösben bemutató 179 szobával és a 21. század elvárásainak megfelelő technikai felszereltségével méltó képviselője Magyarország legdinamikusabban fejlődő nagyvárosának.

 


Akár üzleti akár kikapcsolódás céljából keresi fel, a diszkrét elegancia és a gazdag szolgáltatási paletta biztos garancia egy felejthetetlen élményre. 150 klasszikus szoba, 19 deluxe szoba ami a külön nappali és hálószoba kialakításával már vendégek fogadására is alkalmas, a két halószobával és nappalival rendelkező 6 lakosztály és a 4 luxus lakosztály, amely a maga 120 négyzetméter biztosította kényelmével és a üzleti találkozókra is alkalmas tárgyalójával harmonikusan kiegészítik a konferencia és wellness szolgáltatásokat.


Debrecen, Hotel Divinus étteremA Dominus étterem változatos a'la carte és svédasztalos kínálatával, a nemzetközi konyha példáin túl a régióra jellemző specialitásokkal, a Firenze étterem mediterrán különlegességekkel várja vendégeit. Látványkonyhás grillterasz, wellness bár, kávézó és a szökőkút szomszédságában található cukrászda teszi teljessé a gasztronómiai palettát.


A legmodernebb technikai felszerelésekkel és tapasztalt szakembergárdával várja az üzleti utazókat a Hotel Divinus*****. A rendezvénytermek kapacitása lehetőséget biztosít kisebb tárgyalások, nagyobb szemináriumok és akár 200 fős konferenciák lebonyolítására.


A Hotel Divinus a test a lélek menedéke az inspiráló ellazulás paradicsoma.A szolgáltatás részei: 25 méteres úszómedence, relaxációs medence, pezsgőmedence, gyermekmedence, merülő medence, ülőmedence, infraszauna, finnszauna, gőzkabin, masszázs szobák, szolárium, wellness bár.


Szépségmegőrző és Beauty szolgáltatások: fodrászat, kozmetika, manikűr, pedikűr


Fitness, Selfness és kiegészítő szolgáltatások:


- 110 négyzetméteres fitneszterem kardió és erőfejlesztő gépekkel, személyi edzőkkel
- Karcsúsító és szépségmegőrző programok.
- Önismereti tréningek és személyiségfejlesztő technikák személyre szabott programokkal
- Diétás konyha szaktanácsadóval


http://www.hoteldivinus.hu/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása