Tarlós István magához rendelte a kórházigazgatókat

2011.02.06. 09:26

Tarlós István a jövő héten találkozik a fővárosi kórházak igazgatóival - tudta meg a Népszabadság. A lap információit a főpolgármester megerősítette és elmondta: "a lovagiasság szabályai szerint meg kell beszélni velük a dolgokat".

 

Hozzátette, hogy nem raportra rendeli őket, és nem lesznek elbocsátva. Addig, amíg nem születik döntés a kórházak sorsáról, nem foglalkoznak személyi kérdésekkel. A Népszabadság arról is ír, hogy a Fidesz egyes vezetőinél kiverte a biztosítékot, hogy Szentes Tamás főpolgármester-helyettes keddre behívatta az összes igazgatót és a többségüket felszólította, hogy adják be a lemondásukat.

 

A folyamatot külföldről állítatta le Tarlós István, majd másnap azt mondta: helyettese akciójáról semmit sem tudott. A Népszabadság információi szerint azonban a meghívókat tíz nappal előbb küldték ki, vagyis elképzelhetetlen, hogy Tarlós István ne tudott volna róluk. Városházi források szerint a botrány miatt Orbán Viktor miniszterelnök szerdán behívta Tarlós Istvánt és a megbeszélésükön szóba került a főpolgármester távozása is. Ezt azonban Tarlós István határozottan cáfolta, a lapnak elmondta, hogy egyáltalán nem is beszélt a kormányfővel.

 

Forrás. Független Hírügynökség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása