Az én háziorvosom a világ legjobb orvosa.

2010.11.29. 14:00

Levélírónk úgy érzi, az ő háziorvosánál nincs jobb széles e világon. Tüdőgyulladást diagnosztizáltak nála tavaly januárban egy péntek délután, ezért kénytelen volt az ügyeletre menni, ahol saját háziorvosa ügyelt éppen. Körültekintően megvizsgálta, gyógyszert is kapott és hamar fel is épült. Kívánom, hogy minél több beteg érezhesse úgy, az ő orvosa a legjobb!

 

Az én háziorvosom a világ legjobb orvosa. Több mint 4 éve vagyok hozzá bejelentve Bábolnán (Komárom-Esztergom megyei városka) és ő már 72 éves körülbelül. Minden évben kitüntetik és tényleg nagyon lelkiismeretesen végzi a munkáját.

 


Visszatérve a sztorimhoz: 2009 januárjában tüdőgyulladást diagnosztizáltak nálam egy mellkasröntgen során, ám mindez péntek délután történt, szóval utána, rendelés híján már nem tudtam elmenni a háziorvosommal konzultálni. Ezért hétfőig kellett volna várnom. Csak hogy egyre rosszabbul lettem, s sajnos a tudat, hogy tényleg baj van, csak rásegített minderre így hamarosan elértem, hogy kórházi ügyeletre kelljen sietni velem. Milyen kicsi a világ!


Aznap a háziorvosom volt az ügyeletes orvos, és így még körültekintőbben vizsgált meg és kezelt. Elintézte, hogy ne kelljen bent maradnom éjszakára se, mert lényegében a fájdalmon és a lázon kívül tényleg nem volt semmi okom a maradásra. Így kaptam gyógyszert és a "hétfői viszontlátásra!". Nem húzódott sokáig a gyógyulás, és márciusban már nyoma sem volt a tüdőmön lévő foltnak.


Szóval nagyon meg vagyok elégedve vele, még soha senkitől nem hallottam róla semmiféle rosszat. Arra, hogy ezt leírjam az vett rá, amiket a János kórházról olvastam "Az ágytálat sem ürítették" cím alatt.

 

 

 

Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja Kórházértékelőnket!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tódór piroska 2010.11.29. 14:44:47

Biztos vagyok abban, hogy sok ilyen kiváló (kór)házi orvos van!

Ami számomra a legelgondolkodtatóbb a posztban, az az, hogy 72 évesen a körzete ellátása mellett kénytelen még a kórházban is ügyeletet vállalni...
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása