SE ÁOK II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika

2010.06.24. 17:21

Cím:   1082 Budapest, Üllői út 78/A
Telefon:   +36-1-459-1500/3212
E-mail:  
Web:   http://www.sote.hu/intezetek/?inst_id=63

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barnamaci 2010.07.02. 18:00:13

Itt szültem, 2x is. A dokim 5*, szülésznők (mindkét alkalommal) 5*, nem lehet rájuk egy szavam se. A kórterem már gáz, főleg, ha a "normál"-ba kerül az ember, a "kisebbségek" folyamatosan füstöltek a szobában (ezt csak másoktól hallottam, mert a 2.gyereknél inkább fizettem az egyágyas szobát). A csecsemős nővérek egy része is nagyon kiakasztott, volt, aki úgy beszélt a picikről, mint valami élettelen káposztafejről (első gyerekes anyukának ezt hallani igazán kiakasztó szvsz). A nővér a babámat első éjszaka elvitte (mint utóbb kiderült, jogszabály irja le, hogy a baba az anyjával lehet, hacsak nem valami indokolja a baba megfigyelését - nem indokolta). Mig más kórházban "lazábbak" a sárgaságot illetően és mérlegelik az eredmények láttán, hogy valóban kell-e, itt még a határértéknél is kék fény alá dobják a gyereket. MIvel gyerekorvossal konzultálva sokmindennel nem értettünk egyet, a gyereket végül további kinzások elkerülése végett saját felelősségemre hazavittem és nagyon jól tettem. Még egyszer nem szülnék ott, a csecsemőosztály miatt.

Frekvencia 2011.09.21. 13:46:46

Nagyon pénzéhesek itt az orvosok.
Mindegyik visz privát rendelést és pl. a műtét utáni kontrollra odarendelik a páciest varratszedésre, ultranagra, gyógyszerfelírásra stb. hogy persze tejeljen. Az engem műtő orvosnak volt pofája még 10 ezer forintot elkérni a kontrollvizsgálat+ultrahangért a magánrendelőjében, miután 50 ezer forintot kicsengettem a zsebébe a műtétre (persze előre közölte a tarifát, de azt nem, hogy ebben nincs benne a kontrollvizsgálat...). No comment... Utána próbálkozott még, hogy rámsóz egy injekciókúrát (valami hormonkezelést persze alkalmanként 10 ezer, ennyi volt a "vizitdíja" + az injekciók ára) na, mondanom sem kell be nem tettem a lábamat többet oda. Hívatott telefonon még párszor az asszisztensével, hogy miért nem megyek már a hormonkezelésre, aztán szépen közöltem a nővel, hogy hagyjanak lógva... Mit képzelnek ezek??? Arra fogok keresni, hogy gyarapítsam a drága doktor úr feketén szerzett jövedelmét?? Mert persze nyugtát a "vizitdíjról" nem kaptam... Mocskos férgek...
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása