Állami Egészségügyi Központ

2010.06.24. 16:45

 

Cím:   1134 Budapest, Róbert Károly krt. 44.
Telefon:   +36-1-465-1800             +36-1-465-1800
E-mail:  
Web:   http://www.aek.gov.hu/

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

huss 2010.06.28. 02:03:09

Rendesek, korrektek, tiszták. Teljesen pozitív az értékelésem.

zsoci 2010.07.08. 10:44:16

Én ezt tapasztalatam. Gyorsak, korrektek.

Kati234 2011.01.20. 18:37:51

Az utóbbi 4 évben 3 kórházban feküdtem. Toronymagasan ez a legjobb minden szempontból. Az orvosok, nővérek mindenre odafigyelnek, kedvesek, segítőkészek és minden nagyon tiszta.

juliska1960 2011.03.07. 19:51:55

Sajnos már csak akkor kerültünk a Honvéd kórházba amikor a kislányunk meghalt a Szent István kórház égési osztályán.A két kórház között akkora a különbség mint a középkori kuruzsló és XXI..század orvosai között lehetett. Onnan mindenki fejvesztve menekítse a hozzátartozóját mert ott csak a halál virágzik,és a lelkiismeretlen,embertelen,cinikus társaság csak a magán klinikán keresi a betegek kegyeit de ott is csak a pénztárcájuk vastagsága alapján.A Honvéd kórház égésosztályának főorvos asszonya Dr JUHÁSZ ZSUZSANNA a megtestesült a szó igazi értelmében vett orvosa aki együtt szenved a betegével,és mindent elkövet a gyógyításáért.és nem csak a testet gyógyítja hanem a lelket is . Őelőtte leborulok és úgy kérem a jó Isten áldását a főorvosasszonyra.A Honvédban olyan tisztaság higiéni , szakértö orvosi tim van amilyet a sérült kiszolgáltatott beteg ember elvárna. És itt ezt az emberséges légkört meg is találja.Az orvosok növérkék az ápolók a kötözösök a mütősök és még a takaritó nénik is a betegekért dolgoznak. Mindenkinek köszönöm a lelkiismeretes odaadó munkáját.

Bahama Mama 2011.03.31. 16:09:51

egyetértek, nagyon jó hely, megmentették az életemet, és közben még rendesek is voltak, ahogy az előző posztban írják: mindenki még a takinéni, a betegszállító, és a főorvos is a betegért van. Én a volt MÁV kórházban a 2-es telephelyen voltam, ami nem annyira modern, mint az 1-es, de mégis szuper tiszta. Mindig hálás maradok, és mindenkinek csak ajánlani tudom.

Egy probléma van, amit nem tudnak megoldani: hogy bent dohányoznak a nővérek közül és az orvosok közül is sokan az öltözőben vagy a nővérszobában, és a füst sajnos kint van a folyosókon és a huzat a kórtermekbe is beviszi. De mivel nagyon hálás vagyok mindenért, ezt kibírtam valahogy... :) lényeg, hogy túléltem...

VaTi 2011.04.15. 06:39:45

Én a szülészeten fordultam meg, szintén csak a legjobbakat tudom elmondani. Szülés előtt a védőnőm azt mondta, a mávban még szülésznőt sem kell választanom, mindegyik annyira jó, mintha fizetett-fogadott lenne. Így is volt. 2 szülésznő volt velem (műszakváltás miatt), mindkettő kedves, figyelmes, segítőkész. A szülőszobák profin felszereltek, normál szülőágy + kapaszkodókötéllel felszerelt szülőágy + kád + labda, lehetett válogatni. Az újszülött osztályon a nővérkék leterheltek, de kedvesek és segítettek. A szobákban a berendezés nem a legújabb, de ez a legkevesebb: tisztaság volt, a babáinkat megfelelően vizsgálták, gondozták. Mindenkinek nagy hála az ott dolgozók közül, orvostól takarítónőig!

ditke53 2012.07.15. 13:37:35

Csatlakoznék én is a Bahama Mama hozzászólásához. Tavaly engem is a MÁV kórház sebészetén műtött Dr. Kollár Dániel epehólyag kövesség miatt, természetesen kiválóan sikerült a műtét, pedig aznap már nagyon sok órát dolgozott. Nagyon meg voltam elégedve az összes orvos és nővér, valamint az összes személyzet munkájával. Kétszer feküdtem be, nekem csak pozitív véleményem van erről az kórházról. Valóban túlterheltek az orvosok, nővérek, és valamennyi dolgozó, megfeszített tempóban dolgoznak, nem hiszem, hogy ilyenkor észre kellene venni bármi apró kis hibát. Sok kórház dolgozói példát vehetnének az itt dolgozóktól. Az orvosok és a nővérek is nagy szaktudással rendelkeznek, emberként kezelik a betegeket, tájékoztatnak mindenről, akár a filmekben. Köszönöm nekik az ellátást, örülök, hogy ebbe a kórházba kerültem.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása