Érzelmi kiegyensúlyozatlanság

2010.05.24. 11:45


A mai jóléti társadalmakban a testi élvezet hetente/havonta néhány percre korlátozódik. A statisztikák szerint általában ennyi ideig tart egy coitus. Márpedig ilyen rövid idő alatt nem jöhet létre energetikai változás!


Ennek kétségbeejtő bizonyítéka: az érzelmi kiegyensúlyozatlanság, a depresszió, a menstruáció előtti rosszullét, a klimax gyötrelme, a kielégületlenség, a bűntudatot szülő abortusz, a műtétekhez vezető betegségek, a nemi szervek csonkolása, az állandó nyugtalanság, a kielégíthetetlen szexőrület, a korai magömlés, az impotencia, a prosztataprobléma, a nők és a gyermekek ellen elkövetett szexuális bűncselekmények, a nemi betegségek - például az AIDS -, spermatozoák csökkenése a spermában - ez az evolúció lassulását is jelzi. Az ember elfelejtette, hogyan kell szeretni. Ha tudja, akkor szégyenkezik miatta, mert eltávolodott önmagától, és nem tudja, hogyan térjen vissza.


(Forrás: helloinfo.hu)
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása