Asztma

2010.05.24. 10:55

Viszonylag gyakran tapasztalható megbetegedés, gyermek- és felnőttkorban egyaránt előfordul.
Az asztma a tüdőben található kis hörgők görcsös szűkülésével és tapadó, üvegszerű nyák képződésével járó, rohamokban jelentkező állapot. Okozhatja allergia, fertőzés és stresszeredetű szorongás is.


- Kezelési módja: az asztma súlyos és potenciálisan végzetes kimenetelű betegség. Orvosi kezelése hatásos és életmentő, ezért mielőtt alternatív gyógymódokat is bevetnénk a tünetek megelőzése, enyhítése érdekében, mindenképpen orvoshoz kell fordulnunk!


Az asztma orvosi kezelését hatékonyan kiegészítheti az akupunktúra, az akupresszúra, az oszteopátia és kiropraktika, a homeopátia, ill. egyéb kezelések, mint pl. a hidroterápia, a masszázs, a reflexológia, az aromaterápia és az inhalálás. A gyógynövények közül a citormfű, a kakukkfű, a kamilla hozhat enyhülést.


C. T. E. - S. Gy.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása