Médiaajánlat

2010.04.06. 11:00

A Praxis blog médiaajánlata:

 

A blogról

 

A magyar egészségügy rémtörténeteit az olvasók szemén keresztül bemutató tematikus blog, amely a betegek és az egészségügyi dolgozók érdekeit egyaránt képviselni igyekszik.

 

Felületek, premissza

 

A blogon maximum kettő, Index.hu által szabványosított banneren vásárolható megjelenési jog heti rendszerben. Egy kisebb felület a jobb felső hasábban 160x290 pixel méretben ("A" típus), a másik 310x250 pixeles méretben ("B") az első poszt után közvetlenül.

 

Számok

Heti AdView (AV)


30-40 ezer megjelenés
 

Rendelés egy hétre egy banner esetén:


20ezer Ft + ÁFA

 

Szponzor poszt

 

Amennyiben megrendel egy hirdetést (egy banner), kap egy reklámposztot. A reklámposztban egyértelmű jelzés lesz a post reklámjellegére vonatkozóan.

 

További technikai és jogi részletek

 

A megrendelt hirdetés egy hétnél rövidebb ideig nem tarthat. A bannerek minden alkalommal hétfőn, 8 óra 00 perckor kerülnek ki az oldalra. A hirdetésért fizetendő összeget nem befolyásolja az átkattintások száma. A kihelyezésre szánt reklámokat a hirdetőnek kell elkészíteni, és azt legkésőbb 4 munkanappal a megjelenés előtt át kell küldenie. A hirdetéseket jpeg, gif és png formátumban lehet elkészíteni.

 

A fizetés áfás számla ellenében történik, melyet a teljesítés után állítunk ki a megrendelőnek. Ettől számítva tíz nap áll rendelkezésére az előzetesen megállapított ár átutalására.

 

 Kedvezmények

 

Egy hónap megrendelése esetén jelentős kedvezményekben részesülhet:

 

60 ezer Ft / banner / hónap + ÁFA

 

Ha érdekli a dolog, lépjen kapcsolatba velünk. Amire egyből kíváncsiak vagyunk: melyik hét érdekelné, melyik típusú banner.

 

© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása