Maradt még itt olyan, aki gyógyít?

2016.12.21. 06:00

migraine-headaches-s1-woman-with-a-migrane.jpgHiába kínlódok és küzdök, mint ahogy a ház sem épül fel magától, a kenyér sem sül meg magától, úgy a beteg sem gyógyul meg magától. 

Sziasztok!

 

Sokadszor, de hátha: ismer valaki olyan orvost, aki multirezisztens mrsa fertőzés és tályogjainak vénás kikezelését vállalja multiplex étel és gyógyszer allergiás, hisztaminos, jód allergiás, antibiotikum intoleranciás, coeliakiás, többszörös autoimmun, krónikus Lyme-os betegnek? Ez a sok baromság mind a fertőzés következménye, nem alapból születtem mindenre allergiásnak. Tegnap is késő lett volna, de hátha ...

migraine-headaches-s1-woman-with-a-migrane.jpg

Már ezerszer kérdeztem, de hátha épp most látja meg egy orvos, aki tudásra kapta a diplomát, nem csak megfertőzni tudja a betegeket, hanem a gyógyításhoz is ért. Várom. Nagyon várom, elég volt az önkezelésekből, hiábavaló szenvedésből és időhúzásokból. Aki azt mondja, vállal, már indulok is. Bárhová. Eddig 616 út fölöslegesen, ez mind csak ígérgetés maradt, valamiért a vénás kezelés mindenhol kifelejtődött.

 

Nagyon kellene már, ne magamat kezelgessem összeszorított foggal további évekig, munkaképtelenül ... Dolgoznom kellene nekem is, van kikről gondoskodni, nem küzdeni eredmény nélkül. A góc a koponyában van, fül műtéttel került belém vélhetően, de mivel krónikus, már mindenhol tályogok. Egy éve ugyan ezt kérdeztem, azóta csak átverések és ígérgetések voltak, tettek nem.

 

Úgy gondolom, tőlem mindenki tetteket kapott, nem átverő ígéreteket, jó lenne már, ha valaki vállalná a kezelést, nem célom további éveket szenvedni, mint egy kivert kutya. Hiába kínlódok és küzdök, mint ahogy a ház sem épül fel magától, a kenyér sem sül meg magától, úgy a beteg sem gyógyul meg magától. Ha már onnan elhajtottak, ahol műtöttek ... Valaki? Maradt még itt olyan, aki gyógyít? Vagy mindenki elment?
Aki érti a dolgát, van még olyan? Hálás lennék.

 

Köszönöm!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tempus.Anh 2016.12.21. 06:08:31

Rendkívül kedves, türelmes, toleráns és tisztelettudó a beteg, és nyilvánvalóan ezt várja el a világtól is, akit hat nap alatt maga köré teremtett, mielőtt a hetediken megpihent volna. Az orvos fertőzte meg, természetesen, külön Borrelia-tenyészeteket működtetnek, amikkel kullancsokat fertő

Tempus.Anh 2016.12.21. 06:13:05

@Tempus.Anh: folytatom, mert a táblagépem megtréfált, szóval Borreliával kullancsokat fertőznek, meg, a természetbe bocsátják, hogy a szegény beteget megcsípve Lyme-kórt idézzenek elő, aha
...így képzeli valahogy? Vagy az MRSA-fertőzésre gondolt, amikor arról írt, hogy "megfertőzik a beteget "?

platelet 2016.12.21. 06:51:22

Azért elég pechje van a betegnek... az MRSA-t minden jónevű kórház tenyészti, de a Borrelia-t csak egy-két nagyobb laboratóriumban...

Komolyra fordítva: menjen el a problémájával bármilyen orvoshoz, és csinálja azt, amit javasol, ne ötleteljen, hogy vénás kezelést szeretne...

apanna 2016.12.21. 07:27:58

@Tempus.Anh: Ez a rövidített változat. Sajnos a hosszabb anambézisre sem volt válasz a Facebookon.

apanna 2016.12.21. 07:48:32

@ericghar: Az emberben benne van az élniakarás, és a remény. Persze egészséges hittel, reálisan gondolkodva. Időnként vannak csodák.

she_wolf 2016.12.21. 09:33:42

@ericghar:
Ezt el is kellene tudni fogadni. Nem azt mondom, hogy harc nélkül beletörődni bármibe, mert gyakran bámulatos eredményekel érnek el, eljárásokat fejlesztenek ki, de van, ahol a maximum elérése után sem lesz minden tökéletes.
A valódi gyógyítás nem is olyan gyakori, mint ahogy az a fejekben él.

Borsia 2016.12.21. 10:50:17

Ennek a posztnak mi értelme volt? Fogalmam sincs, hogy milyen betegséget szeretne kezelni, hogy milyen kezelései voltak és, hogy most mik a tünetei. Ez egy segítség kérésnek álcázott a magyar egészségügyet lejárató poszt. Megint egy nagy semmi

she_wolf 2016.12.21. 12:22:45

@Borsia:
Nekem laikusként az jön le ebből, hogy begyűjtött egy Lyme-kórt, majd fülműtét során MRSA-val fertőződött, amely következtében tályogok keletkeztek.
A beteg vénás megoldásban bízik (azt akar!), ami a leírásból úgy tűnik, hogy nem megoldható, talán mert nem vezetne eredményre -gondolom én.
A felsorolt diagnózisok(?) eléggé komolyak, de bennem motoszkál, hogy egy részük pszichoszomatikus lehet.
Így nézvést ez nekem eléggé összetettnek tűnik.
A posztban szerepel az "autoimmun" -mint fogalom. Az pedig nem teadélután (amennyiben igazolást nyert).
De nagyon nem biztos, hogy jól értelmezem a dolgot, örülnék, ha kijavítaná a hibáimat hozzáértő!:)

Van a poszternek elég baja, úgyhogy nem teszem szóvá a személyeskedését:(

Borsia 2016.12.21. 12:37:58

Hol van a tályog? Mire szeretne "vénás" gyógyszert. Az MRSA-ra, A Lyme-ra, a tályogra??? Többszörös "autoimmun" ez mi??? Zagyvaság az egész. Továbbra sem látom értelmét a posztnak. Én azt hittem, hogy hozzáértő személy vagyok közel 20 év után, de ezt a posztot még értelmezni sem tudom.

Borsia 2016.12.21. 12:41:29

A Pásztor Józsefné meg akkor szóljon hozzá szakmai részről, ha ért hozzá és nem ír baromságokat.

csak néha benézek ha marhaságot látok 2016.12.21. 12:49:43

nem jöttem rá mi baja van.
ha MRSA akkor 6 hétig Daptomycin 10mg/tskg i.v. és valószínűleg megoldódik. csak a költségekkel lesz gond magyarországon.

she_wolf 2016.12.21. 12:55:05

@Borsia:
A posztok már csak ilyenek, lényegi információkat nélkülözők.
A tályog a koponyában van -írja. Azt viszont már nem, hogy konkrétan hol. Így kihámozni nem egyszerű.
A "többszörös autoimmun" nekem is feltűnt, mert vagy autoimmun, vagy nem. Szerintem azt akarhatta mondani, hogy több szervet érintő autoimmun betegség. És hogy mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás? Többnyire kiderül, hogy a dinó:)
Hogy mire akar gyógyszert? Lehetőleg mindenre. Én csak egyre szeretnék, oszt mégsincs:(
Ilyen esetben egy poszter sokkal jobban járna, ha egy ambuláns lapot, vagy zárójelentést körmölne ide szóról-szóra lemásolva.

Borsia 2016.12.21. 13:41:23

@she_wolf: Köszi a magyarázatot. Azért olvastam már itt olyan posztot is aminek volt értelme. Ennek nincs, de már nem ismétlem magam. Igen jó lenne egy Zj-t vagy ambuláns lapot látni. Azt se értem, ha valahova posztolok utána miért nem olvasom a hozzászólásokat.

Molnárgörény · http://molnargoreny.blog.hu 2016.12.21. 14:09:48

Ez megint egy olyan iromány, amiből csak egy dolog süt a tódításon kívül: a gyűlölet.

Bemegy a beteg valahová, és előadja, hogy "műhibával fertőztek meg". Mondjuk, területen kívüli kórházba, amely nem is köteles ellátni, csak elhelyezni ott, ahová jogosult.

Miután a beteg előadja ezt a zagyvalékot, hogy minden orvos hülye, és meg is fertőzte, de most azonnal kezeljék ki vénásan (pár millióért, amit területen kívüli beteg után nem térít a kórháznak a TB), na vajon hogy fogok dönteni? Felveszem (akarom mondani, ráerőszakolom valamelyik belgyógyászatra, ügyeletvezetői döntéssel), és elfogadom a pár milliós deficitet, netán sikertelenség esetén minimum az újabb posztot, esetleg a kártérítési pert, vagy szépen elküldöm a területi kórházba?

Miután nem vagyok hülye, biztos, hogy ezzel az antréval el fogom zavarni.

Nem is beszélve arról, hogy büdös az egész szöveg. Agyban levő tályogot se kezeletlenül hagyni nem szokás, se azok nem szoktak stacioner módon hónapokig-évekig létezni. Vélhetően nem csupán öngyógyítás, de öndiagnózis is a nagy része, mégpedig nem is valós.

Színvonal: a bányabéka aspectus inferior, by csillagászati távcső...

Liesz 2016.12.22. 11:05:05

Kedves Poszt író!
Keresd föl dr Esztó Klárát az Istenhegyi úti magánklinikán. Szerintem ő fog tudni Rajtad segíteni.

Apexlokátor 2016.12.22. 18:52:42

Ebben az országban mindenkinek krónikus Lyme kórja van, ami természetesen nem gyógyítható???
Kinek érdeke, hogy életetek végéig antibiotikumot szedjetek???

she_wolf 2016.12.23. 11:00:50

@Borsia:
"Azt se értem, ha valahova posztolok utána miért nem olvasom a hozzászólásokat."
Ez csak nagyon ritkán történik meg. Mióta itt vagyok, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor volt folyományos egy poszt, függetlenül attól, hogy milyen irányt vett a későbbiekben a társalgás.

Apexlokátor 2016.12.23. 21:47:46

Azon a Klinikán jó sok pénzért kaphat számos Western-blot eredményt, majd sok-sok antibiotikumot, ami nem/vagy csak részben használ. A krónikus Lyme-kór is gyógyítható és csak a kullancs terjeszti, nem az orvosok...

Igazság, hol vagy? 2016.12.24. 14:14:23

@ericghar: Szerintem nem értágítást,hanem vénás antibiotikumot szeretne.

2016.12.26. 18:44:53

Több ismerősöm is régóta küzd a Lyme kórral. Szerintük a leghatásosabb módszer a kórokozók féken tartására a rendszeres szauna, mert magas hőmérsékleten pusztulnak, bár kiirtani teljesen nem lehet őket. Emellett jó hatású lehet még a jód nélküli tengeri sós magas hőmérsékletű lábfürdő.
Sokféle emésztőrendszeri allergiás és autoimmun betegségének hátterében, a hasnyálmirigy többféle enzim termelődési zavaraiból (nemcsak az amiláz, gyanítom fehérjebontó enzimek hiánya is) kialakult vékonybél-betegség is lehet az ok -szerintem. Persze, volt ismerősöm aki éppen az allergiájára kapott olyan gyógyszert, ami kiváltotta az autoimmun betegséget (ezt egy másik orvostól tudta meg)
MRSA betegségére sajnos nem tudok gyógyírt ajánlani. Érdemes megfontolni a "csak néha benézek ha marhaságot látok" posztoló tanácsát.
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása