Ne törődjenek vele, csak hisztizik

2013.09.03. 07:56

sad-mom.jpgKét hét múlva olyan erős vérzéssel vittek a kórházba, hogy alig tudták megmenteni az életem.

Tisztelt Praxisblog,

 A "A méhlepény egy darabját bennem hagyta" c. cikkre reagálnék a saját történetemmel:  Ez a hanyagság sajnos nem csak 1976-ban volt általános. Velem is megtörtént, 2009-ben, amikor a fiam született. Szülés után többször panaszkodtam, látta a fogadott orvosom hogy sírok a fájdalomtól, mire azt mondta az ápolónőknek hogy "ne törődjenek velem, csak hisztizek".

Két hét múlva olyan erős vérzéssel vittek a kórházba, hogy alig tudták megmenteni az életem.  Miután az intenzívről kikerültem, ingyen megkaptam a kórház privát szobáját egy hétre - lehet hogy a kórház dolgozóinak bűntudatuk volt, a fogadott orvosomnak nem, ő felém sem nézett...

 Én is gondolkodtam a peren, de akkoriban költöztünk külföldre, így csak a kórház jogi osztályán tettem feljelentést, de persze szépen elmosták az ügyet, miszerint végül is az én hibám volt...  Amennyiben lehetőség van az orvos nevének közlésére, szívesen megadom: Dr. Kazy Zoltán, SOTE II. Klinika Talán a páciensei okulnak a történtekből és máshoz fordulnak ha problémájuk van.

 Üdvözlettel, Zsuzsa

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karcsibácsi 2013.09.03. 09:43:40

Úgy tűnik, Zsuzsa nagyon haragszik Dr. Kazy Zoltánra. Egy másik internetes fórumon (lehet, hogy többön is, nem néztem utána) megírta ugyanezt a történetet, kicsit még negatívabb végkicsengéssel. Érdekes módon 2 másik hozzászólás nem állt be az egyszemélyes szidalmazó kórusba, ezeket lentebb idézem is:

"II. sz. Női Klinikán rendel. Nekem sajnos nem sok jó tapasztalatom volt vele. Egyszer egy kezdődő méhszájsebet kezelt le úgy, hogy sírni tudtam volna (pedig csak jódos ecsetelés volt és nem vagyok egy hisztis típus...), egyszer pedig kétoldali petefészek gyulladásom volt, aminek gyógyultát a karosszékben ülve állapított meg.

Viszont az anyukámat ő műtötte meg. Ő abszolút meg volt vele elégedve. Elég nagy és bonyolult műtét volt.
Lehet csak én nem voltam neki túl szimpatikus, de többen mondták, hogy az "idősebb" (korabeli) betegeket jobban kedveli.
Egyébként meg velem mindig olyan volt, mint egy pokróc. Alig vártam mindig, hogy végezzek!"

"Már tudom, hogy nem aktuális a kérdés, de hátha más is rákeres a Doktor Úrra. Én maximálisan megvagyok vele elégedve és imádom! Számomra a legjobb doki a világon, kedves, poénkodó és nagyon érti a dolgát! És személy szerint 2 babát szültem nála (és még két másik ismerősöm is 2-2 babát és ők is maximálisan elégedettek). Én is és az ismerőseim is húszon-harminc év körül vagyunk, tehát biztos nincs szimpátia kérdés. Sajnálom, hogy az első válaszolónak rossza tapasztalatai lettek "

Szóval, ilyen a világ. Van aki gyűlöli, van, aki imádja. Szerintem abból semmilyen következtetést nem szabad levonni a kvalitásaira, hogy itt megjelent róla egy (eddigi itteni gyakorlattól eltérően, nevesített)negatív vélemény.

A "velem mindig pokróc volt" - hoz csak annyit, hogy akkor miért ment hozzá vissza újra meg újra???

A bentfelejtett méhlepény pedig nem tekinthető irodalmi ritkaságnak, igaz, betapintással és UH-gal illik időben észrevenni...

cenzorilla 2013.09.03. 10:28:04

@karcsibácsi:

Most mit csináljak?
Ha válaszoltok akkor nem tudok törölni, értelmét veszti a reakciótok.

Irkutszk 2013.09.03. 10:41:07

@cenzorilla: Én megkérdezném, hogy ki tette ki így ezt a posztot, névvel együtt? Abban a fázisban nincs moderáció?

cenzorilla 2013.09.03. 11:15:29

@Irkutszk:

Despota teszi fel. karcsibácsi nézett utána, hogy már tele van a net a poszter gyászával.

Én is meg szoktam nézni, ha okafogyott nem javítok.

)
© 2009-2015 praxis
blogszabályzat
süti beállítások módosítása